10 saker jag vill uppleva 2014!

 
1. Få en trainee plats på Björn Axén i höst.
 
2. Visby vecka.29 med Elli &:co.
 
3. En solsemester.
 
4. summerburst.
 
5. Grammisgalan.
 
6. Ny tv-inspelning.
 
7. mer pengar!
 
8. Justin Timberlake i Maj.
 
9. Miley Cyrus i Maj.
 
10. En lyckad dejt!
 
 
 

Tillbaka i Uppsala!

 
Efter en lång vecka i Jönköping är jag nu tillbaka i Uppsala. Det var skönt med lite "Rehab". Nu återstår bara nyår och efter det Östersund. Ser fram emot det :)

Ikväll 21:00 på tv11

 
Ni är nog många som tycker att denna filmen bara är skitdålig. Men jag vet inte, det är något med den som jag alltid har gillat. Ser fram emot att se den på tv ikväll :)
 

Inte många dagar kvar!


På söndag blir det Jönköping. Ska bli roligt att träffa familjen igen. Men börjar bli väldigt stressad. Har knappt börjat köpa några julklappar. Vet inte alls vad jag ska köpa för något i år!? Funderar på att göra något på sy/träslöjden. Billigt och bra. :)

Grattis Linda!


Ett stort grattis till dig Linda. Tycker du hade gjort ett jättebra jobb. Och grattis till dom andra tjejerna i tvåan. Vilken grym show ni bjöd på :)

Borde resa bort en stund!

 

Jul hos Daniella!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hade en lugn lördag!

 
Jacobs snygga lampa!
 
I lördags var jag hos Lindas kompis Jacob. Vi provade kläder till modevisningen på tisdag. Ska bli så otroligt roligt! Hoppas jag hinner ta massa kort under visningsdagen! Senare på kvällen blev det filmkväll med Daniella! Man kan verkligen säga att jag hade en lugn lördag.
 
Disneykväll!
 
 

Då var det fredag igen!

 
Då var en ny helg här! Igår var jag som ni kanske förstår ute med mina underbara vänner. Blev rätt full så jag kommer inte ihåg vilka vi träffade!? Vill även tacka Johanna och Maja för en fantastisk uppvisning!
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag ska vara Lindas modell!

 
Nästa vecka ska tjejerna som går i tvåan ha sin modevisning. Jag ska gå modell för Linda så idag gjorde hon mig fin! Blev jättenöjd! Ser fram emot den 17e december! Linda du är bäst! Kram!
 
 
 
 

Casting Call!

Idag var jag på en casting. Kommer i Januari få göra piloten (test-trailer) till en ny realityshow! Sen får vi se hur det går. Man kan alltid hoppas! Skulle va kul att börja filma igen! Känner att jag behöver det :)

En lite julfest :)

Hade vänner över igår på en liten julfest! Resten av kvällen tillbringade jag i en baklucka med Maria Hjärner. Fyfan vad åksjuk man blev. Prova aldrig det på fyllan. Sen blev det Flustret!
 
 
 
 
 
 

Tydligen var man ute?

'
 
Finns inte så mycket att säga om fredagens utgång!? Tydligen var jag och sören på BJ. Hoppas ingen såg mig. Vill inte veta hur jag såg ut.....!
 

Rakpermanent!

 
Idag gjorde jag min första rakpermanent på en jättetrevlig tjej. Jag var inte så nervös som jag trodde att jag skulle vara. Jag var faktiskt så duktig att hon gav mig 100kr i dricks. 5e gången som jag får dricks av en kund som jag inte träffat tidigare. Det går bra nu ;)
 

Grattis Britney!

 
Stort grattis till Britney som blev 32år i måndags! Och grattis till den nya skivan. Hoppas du kommer till Sverige snart igen för en spelning!!!

Tack och förlåt för en rolig helg!

(foto från i lördags)
 
Trött efter att festat hårt fredag,lördag. Tack Daniella och Rakel för i lördags. Och tack mina klasskompisar för i fredags! Jobbigt att det snart är helg igen! Tycker det ofta är helg i Addans liv!?
 

RSS 2.0