Fyra Svenska Top modeller

image94
visste du att denna tjej var Svensk?

Mona Johannesson född 18 September 1987, svensk supermodell från Huskvarna.

Mona blev upptäckt av en modellscout när hon var 14 år gammal vid en hästtävling i Göteborg. Hon jobbade först deltid tills skolan var avslutad. Efter att Mona tagit studenten bosatte hon sig i London. På grund av sin mindre storlek som påminner om supermodellen Kate Moss blev hon snart kallad "The Next Kate Moss" eller "Babe Kate".

Hon har gått visningar för bland annat Nina Ricci och Chanel. Mona vann årets modell på Elle-galan 2006.

image96
var programledare i Top Model Sthlm

Susanna "Mini" Andén,
född 13 februari 1978.

Mini Andén upptäcktes redan i trean i lågstadiet. Efter gymnasiet provade hon att arbeta som fotomodell på heltid i Paris, men hon gillade New York bättre. I flera år har hon kunnat titulera sig själv supermodell med kampanjer för Louis Vuitton, Gucci, Donna Karan, Boss och Chloé på meritlistan. Hon är gift med modellen och skådespelaren Taber Schroeder. Mini Andén har spelat fotomodell i filmer som Ocean's Twelve och TV-serier som Ugly Betty.

Mini har sedan början av 2006 en av dom ledande rollerna i den amerikanska dramaserien Fashion House!


image97
Hon har varit model för Victoria secret tre år i rad.

Caroline Winberg, född 27 mars 1985 i Sollentuna.
Hon har bland annat prytt tidningen Vogues omslag och gjort reklamkampanjer för bland andra Versace, Armani, Chloé, Valentino och Dolce & Gabbana. Hon växte upp i Sollentuna och spelade i AIK:s flicklag i fotboll och var med att vinna Sankt Erikscupen vid två tillfällen. Hon studerade två år naturvetenskaplig linje på Rudbecksskolan. Caroline hade själv först inga planer på att bli modell. Hon blev upptäckt av en modellscout i tunnelbanan på väg till sin fotbollsträning.

image98
Elsa är 176cm lång och har 39 i skostorlek.

Elsa Hosk
, född 7 november 1988.Hon är uppvuxen i Nockeby i Bromma utanför Stockholm.

Elsa Hosk har anlitats av bland andra Dior, Guess, Dolce & Gabbana, Vagabond, Tiger, Ungaro, Fornarina, Giambattista Valli och Undercover. Hon har fotograferats för bland andra Elle, High Fashion, V-Magazine, Madame, Bon och Plaza. Hosk har även figurerat i reklam för ACO.

Victoria Secret Fashion Show 2007

image86
17 November var det tid för årets vackraste modevisning

Heidi Klum, Karolina Kurkova och Jessica Stam - alla toppmodellerna gick i en glittrande parad på catwalken när Victoria's secret hade sin årliga modevisning. Amerikanska underklädesmärket Victoria's secret säljer underkläder, pyjamasar, skönhetsprodukter och kläder för över fem miljarder kronor per år.

De är kanske mest kända för att använda världens samlade toppmodeller i sina annonser, och på sina spektakulära, årliga modevisningar, som "Victoria's secret-änglar".


image85
Kodak Theatre i L.A

Sedan öppnandet den 9 november 2001 har teatern varit platsen för den årliga Oscarsgalan. I mars 2002 hölls den första galan i Kodak Theatre. Men även Victoria Secret fashion show går på den här teatern.

Teatern designades specifikt för Oscarsgalan i tanke. Den har plats för 3 400 sittande personer och scenen är en av de största i USA. Teatern sponsrades av Kodak som betalade $75 miljoner för att ha sitt namn associerat med byggnaden. Den ägs av CIM Group och hyrs av Amerikanska filmakademien för Oscarsgalan.

I entréhallen av Kodak Theatre finns kolumner med vinnare av bästa film sedan 1927-1928, med tomma platser för kommande vinnare.

image87
Spice Girls var som många vet med på visningen och sjöng


14 November gav tjejerna i Spice Girls ut sin Greatest Hits-albumet och den 17 November sjöng dom på Victoria secrets fashion show, vilket var mycket populärt. Gruppen har sålt över 80 miljoner album och singlar tidigare.
Under perioden 1996-2000 låg Spice Girls högt på topplistorna. Gruppen splittrades år 2000. Geri Halliwell lämnade bandet 1998. Medlemmarna har därefter främst fokuserat på sina egna karriärer.

Visste du att... Återföreningen bekräftades officiellt den 28 juni 2007.
Och att Biljetterna tog slut på 35 sekunder till deras världsturné!!!
Och att fredagen 2 november var det världspremiär för
musikvideon till den nya singeln Headlines!

image88
         Adriana Lima och Alessandra Ambrosio

Adriana Francesca Lima, född
12 juni 1981. Hon är enligt mig den bästa och snyggaste modellen på Victoria secrets visning. Adriana Lima upptäcktes när hon var 13 år. Ett år senare fick hon ett modellkontrakt med Elite Model Agency och flyttade då till New York. Hon slog igenom som modell för Victoria's Secret.
Alessandra Ambrosio, född 11 april 1981 i Erechim, Rio Grande do Sul, Brasilien, är även hon en av dom bättre modellerna. jag gillar hur hon tar plats i catwalken, man blir glad när man ser henne.

image90

image91

image89
Jessica stam, Adriana Lima, Miranda Kerr, heidi klum, karolina kurkova mfl.

1995 höll de sin första jättevisning, sedan dess har det blivit en tradition som tv-sänds och ses av miljoner människor världen över. I veckan var det dags igen. Årets musikgäst var återförenade Spice girls, som gjorde det första amerikanska tv-uppträdandet någonsin efter att de splittrades.


Desperate Housewives

image102
säsong fyra är redan i full gång i USA

Desperate Housewives är en amerikansk TV-serie skapad av Marc Cherry och producerad av Touchstone Television. Serien började sändas på det amerikanska tv-nätverket ABC i oktober 2004, och sedan januari 2005 visas serien på svensk tv i Kanal 5.


Serien utspelar sig på villagatan Wisteria Lane i staden Fairview. I centrum står de fyra vännerna Susan, Lynette, Bree och Gabrielle. Handlingen tar sin början med att deras gemensamma väninna Mary Alice plötsligt begår självmord, utan någon uppenbar anledning. De fyra kvinnornas försök att hitta lösningen på detta mysterium är den övergripande röda tråden under säsong 1. Detta sätter i sin tur igång ett antal sidohandlingar som snart involverar de flesta som bor på Wisteria Lane. Det visar sig att nästan alla bär på mörka hemligheter. Genom hela serien är den döda Mary Alice berättarröst och den enda med full insikt i allt som pågår i grannskapet.

image103
Bree och Orson på Halloween fest hemma hos nya grannarna.

visste du att.....

Vid USA-premiären i oktober 2004 gick serien direkt upp på förstaplatsen vad gäller antalet tittare, och har över
30 miljoner tittare varje vecka. Under båda sina två första säsonger var TV-serien USA:s näst mest sedda dramaproduktion, efter C.S.I

image73

Den bästa av dom alla, enligt mig.

Eva Longoria
 född 15 mars 1975
i Corpus Christi, Texas, USA
Hon gjorde sin debut i ett
avsnitt av TV-serien Beverly Hills 2000.


RSS 2.0