trött fredag

 
En mysig fredag. Men jag är helt förstörd. Min hals är paj och jag är bakfull. Känner att detta kommer bli en jobbig helg. Undrar hur länge min röst orkar. Kan inte ens röka. Stackars lilla addan!

T som i torsdag

 
 
 
 

vin efter bio

 
haha ser så otroligt ensam ut. Men lovar er att jag inte drack vin själv. Hade med mig mina Bio kompisar. Alla borde gå och se snövit. Den var jättebra :) skål!

Ikväll blir det Bio!!

Efter att varit sjuk sen i söndags börjar jag nu bli pigg igen. Det blir bio med vännerna ikväll. Vi kommer se filmen alla pratar om just nu :)
 
 

vilken helg

 
 
 
 
 

Midsommar 2012

Tack alla fina vänner som gjorde min dag underbar! Hade världens bästa midsommar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

redo för sommaren

 
 
 
 
 

ny vecka

 
 
Trevligt start på veckan med Lisa! Annars kommer veckan bjuda på jobb och nån form av midsommar. Shopping måste jag också planera in. Vill ha något nytt till helgen som ni förstår :)

en trött "after work"


trött lördag

Vet inte vad det har varit för fel på mig under helgen. Har inte alls varit partysugen. Beror det på det tråkiga vädret? Hoppas få mer fart till nästa helg!
examen för vänner


Bryggan!

Tove och christian var hemma hos mig! Massa vin som vanligt och mycket skratt! Sen blev det bryggan. Känner att det måste ha varit en bra kväll. Har riktigt ont i huvet idag!!
Shopping!!!Denna veckan är jag kär i Michael Kors!! Kan inte solen komma fram så jag kan ta på mig dem!! Får aldrig nog av att shoppa! Det är mycket roligare än sex!!!


Bästis på besök!Måndag! Rebecca kom på besök! Vin och glädje! Sen kom Tiff, Sören, Christian och tittade på fotboll hos mig! Underbar start på den nya veckan! Älskar er!


en helt vanlig fredag
In love!Marc jacobs!! jag är kär kär kär! Blev as nöjd, ska köpa en till nästa vecka tror jag! Man får passa på!


Nationaldagen 2012
Bye bye :(


Första Bryggan 2012


jag och justinmaria är bäst!!


RSS 2.0