så blir vecka 4

Fiskarna

Vecka 4 (31 januari - 6 februari)

Dina vänner kan komma att undra över varför just du har det så bra. Svaret är nog att du är så öppenhjärtig och sprider lycka med din person. Är det en omröstning som görs på ditt arbete om en förbättring tro? Det verkar i alla fall bli som du tänkt dig och du tycks vara på ett härligt, positivt och friskt humör.

Kourtney And Kim Take New York
Åh äntligen, nu har jag något att följa på söndagarna igen :). Efter fem säsonger av Keeping Up with the Kardashians och två säsonger av kourtney and khloe take miami kommer nu tjejerna med en helt ny serie. I söndags var det premiär för Kourtney and Kim Take NY! Ska bli roligt att börja följa.The Bad Girls ClubUnderbart. Nu när vi har tröttnat på jersey shore är tv kanalen Oxygen här med tv serien Bad Grils Club. Vad finns det att berätta? Tror bilderna säger allt. Ett gäng tjejer där alla är "lite" våldsamma ska bo ihop...

Tjejerna bjuder även på mycket fylla och fest. Och dom har smeknamn som "The Trash Talker", "The Enforcer", "The Double Standard" hahaha klockrent! Missa inte detta :Ponsdag i stockholm

Vilken härlig onsdag. Ska ner till sthlm strax för att träffa min bästa vän Rebecca. Idag blir det fika, shopping och en onsdags öl såklart. Vi ska även sitta med i publiken till Parlamentet. Känner på mig att vi kommer få en jätteroligt dag :)skrattar bäst som skrattar sist!
Ni vet om när jag blev överfallen och nerslagen 4 september? I alla fall så gav den dåliga kvällen med sig något! Fick igår veta att jag kommer få ut pengar för överfallet. Och det är inte så lite heller! Skrattar bäst som skrattar sist, och addan skrattar alltid sist. Varför flyter Januari månad bara på! Livet är underbart.


shopping day!

Varför inte börja veckan med lite underbar shopping. Hittade ett par as snygga byxor som jag ska låta vara hemliga till mitt "super sweet 16" som ja ska ha i Feb. Kan i alla fall visa upp två par nya skor. Tror ja ska börja ha dom i april!?


vecka.4
Vilken bra start på 2011. Addan går bara runt och njuter om dagarna. Denna veckan ser ut att bli rolig den med. På Onsdag blir det en heldag i Stockholm. Träffa Rebecca och vännerna, sitta med i publiken till Parlamentet på TV4. Efter det blir de en drink.


Fiskarna
Vecka 4 (24 januari - 30 januari)

Du ska nog bara få det än bättre i din kärlek och bjuder du till fest så blir det nog en mycket populär sådan. Man tycker om dig så ta tag i lyckan och få kärleksglädje. Nu bör du vara öppen för att ta egna initiativ och se positivt till allt nytt.

Tillbaka på Bullit!

Varför inte? Jag och mina vänner tog oss till Bullit igår. Vad skönt det är att inte behöva vara fin när man vill ut. Bara få vara lite äcklig som man kan vara på bullit. Hur mår jag idag? förjävligt, ring mig inte! hahaOch sen orkade vi inte mer...


grym tv-inspelning i Köpenhamn

Måndag,tisdag,onsdag i köpenhamn för en ny tv-inspelning. Eftersom vi inte får berätta något kan jag bara säga - fan vilka trevliga människor jag träffade. Vi hade verkligen mysigt på våran lediga tid.


Hur det gick får ni se senare i år på Kanal5


en kväll för lisa

Synd för dom som inte kom till Lisa igår, för hos henne var det verkligen kul! Vet inte mer vad jag ska skriva? Är as bakfull och vill dö. Fyfan vad roligt jag hade det igår. Som vanligt medvetslös på stan :P Men det är så jag jobbar!ikväll är det fest för Lisa!
Åh det ska bli så roligt ikväll. Lisa Karm ska äntligen ha sin födelsedagsfest. Gissar att det kommer bli riktigt roligt. Frågan är hur full jag tänker bli? Och vad jag ska ha på mig? Det är inte alltid så lätt att veta. Lovar att lägga upp massa bilder på söndag från ikväll! Puss Puss


så jobbar jag

I torsdags blev det en skum utgång. Jag vet att många älskar att säga - det var en "galen" utgång. Men nej, våran var bara skum rakt av. Så går det när man tvingar med sig sören ut på krogen 00:30Glass kalas!

Vilken mysig tisdag det blev när Louise Ögren kom över. Vi hade lite glass kalas och tittade på Family guy. 21:00 kom Sören öven och då tog vi oss en flaska vin. Bra start på veckan!


vecka 2

Fiskarna
Vecka 2
(10 januari - 16 januari)

Vänliga ord och överhuvudtaget en positiv vecka i kärlek ska du ha. Snälla vänner vill umgås med dig och stjärnorna tror på att du får en fin gåva. Det verkar nästan som om man flaggar för just dig. Du måste vara duktig i arbetet och du bör vara mycket mån om sundhet. Styrkan har du så hälsan måste vara bra.
Falun
Om någon undrar så har jag haft en underbar söndag till måndag i Falun. Ja skulle inte tacka nej till att åka tillbaka snart igen ;) Man hade det väldigt mysigt om ja säger så.


Fest hemma hos Maria Hjärner!


Fredag i StockholmBesök på ikea

Det bästa jag vet när ja är ledig är att besöka IKEA. Bäst gör ja det med min lilla Sören. Det var inte bara jag som fick nya prylar idag. Sören köpte även en ny telefon. Självklart inte på IKEA.
Januari ser ut att bli soft
Nu när jag börjar kolla i min kalender ser jag att januari kommer bli en soft månad. Med många roliga inslag eller vad man säger. Fast jag är ganska duktig på att planera in roliga saker i veckorna. Under 2011 tänker ja bli mycket bättre på det också :)


Vilken bra vecka!
Fiskarna
Vecka 1 (3 januari - 9 januari)

Här har du på nytt en vecka med rar romantik. Nu kan du vinna det hjärta du åtrår och det för att du tror på just dig själv. Stjärnorna säger att du har en tid med rar romantik. Nu är bäst att du låter dina arbetskamrater komma till tals. De har bra tänkande även de. Vila när du kan! En resa kan vara det rätta nu för dig och bra kondition ska du ha. Här verkar du ha det ganska så bra med din ekonomi och det tycks bli fortsatt tryggt med din ekonomi.


oj oj oj, jag tycker det börjar bra i alla fall :)

Bra början på nya året.Igår gick jag på Narnia med Lisa,Helena &:co. Jag gillade filmen jättemycket och tycker alla borde gå och se den. 3D är alltid lite häftigt.


2011
Söndag och jag är fortfarande bakfull sen nyår. Om ni undrar hade jag en fantastisk nyår. Tyvärr finns nästan inga bilder från kvällen. Varför? Därför att vi alla blev skitfulla. Jag är glad att jag lyckades ta mig hem. Jag är glad att jag fick en kyss vid tolvslaget....


RSS 2.0