underbart!

 
Städade idag och titta vad jag hittade! Tänk att jag sökte till idol 2006. Skulle aldrig göra det igen men glad att jag gjort det. Önskar jag var 18år igen, vill spola tillbaka tiden!
 

Det ska firas!

 
Daniella har nytt jobb och Johanna en praktik! Självklart skulle det firas :) Det bästa jag vet är att träffa vännerna på helgen och dricka vin efter en lång vecka! Det är ni som får mig att orka gå upp på dagarna! Love u!
 

När kommer han ringa?

 
Träffade Adam Lambert i onsdags. Hans vän ville para ihop oss. Gav mitt nr till kompisen för att han sen skulle ge det till Adam. Skulle va roligt om han hörde av sig. Jag behöver bli utbjuden!
 
 
 
 
 
 

Grammisgalan 2014!

 
Tack och förlåt Grammisgalan 2014.
 
 
 

Grammis 2014!

 
Nu på onsdag ska jag på Grammis galan (igen). Förstår redan nu att inget komma toppa förra året då det var 30 års jubileumet. Mitt mål för i år är att leta upp Thorsten Flinck som jag har hört ska vara där. Tråkigt bara att det inte verkar vara lika stora kändisar i år som det var förra året. Men roligt att Gina Dirawi kommer leda galan :) Hoppas hon kommer vara grym!
 
 

Wella

Idag var vi på Wella studio och pratade om färg! Kul men efter en stund blir du ganska trött i skallen. Efter skolan blev det en tur på stan. Känner att jag måste till Zara igen för att se om jag kan fynda något på deras REA!
 
 
 
 
 

Spring-Summer-2014-Versace!

 
 
Snyggt! Synd bara att man inte har råd! Ser i allafall fram emot att våren snart är här så man kan börja klä sig snyggt igen :)
 
 

Det var inte igår!!!


Blir jobbigt nog 26år om några dagar. Hittade en bild på mig från mars 2008. Förstår inte folk som säger att livet börjar efter 25!? Mina guld år måste varit när jag var 18,19,20,21. Sen gick det ta mig fan bara utför. Så svaret är nej, det kommer inte bli något stort kalas i år!

Alla Hjärtans dag!

 
Hade den bästa Alla hjärtans dagen någonsin. Skulle inte vilja byta mitt liv med alla trötta par! Mina vänner är lätt dom bästa man kan ha. Vad skulle jag göra utan er? Tack alla för en fin kväll :)
 
 
 
 
 
 
 

Lunch med min lilla sötnos!

 
igår var vi på Wella studio hela dagen. Blev en lunch med Sofia. Vill bara säga att du är min favorit. Dig kan jag alltid lita på. Jag är så glad att jag har dig, och du kan alltid räkna med mig :)
 
 

Höjden av förnedring!

Kom hem 07:00 idag från efterfesten. Mår så dåligt och har sån ångest! Blev ganska hårt igår....igen! Ni ska bara veta vad som hände!
 
 
 
 
 
 

En kväll med darcy!


Igår var jag ute med Rebecka Darcy. Blev en pubrunda för oss! Som vanligt var det väldigt trevligt och vi drack mycket vin. Ikväll blir det utgång igen. Vi kanske ses i vimmlet!

Skål det är söndag!

Vaknade upp på festen som vi var på i lördags! Vi började dricka igen redan 11:00 till 16:00 då jag väl tog mig hem till uppsala. Men på kvällen blev det vin med Sören. Idag är man rätt slut i kroppen!
 
 
 
 
 
 
 
 

Grattis Elli!

Underbar var lördagen! Blev födelsedagsfest i sthlm för Elli! Känns som vi måste börja festa lite oftare! Hade riktigt kul. Elli du är bäst och dina polare är klockrena! wöööw!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uppsala danscenter!

 
Tack Lisa och Uppsala danscenter för en trevlig lördag! Hoppas vi ses snart igen. Det var jätteroligt att få komma och styla för er! Kram!
 

Klockren fredag!

Som ni kanske hörde blev jag utslängd från krogen i fredags!? Kommer inte ihåg det. Men så kan det gå om man är addan! Tack tjejer för en kul kväll!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0