Kär i Thomas Sabo!

 
Hittat massa fina smycken från Thomas Sabo som jag önskar mig. Fyller år på fredags, så vill du att jag ska älska dig så vet du vad du ska köpa.
 
 
 

det är inte okej!

 
Här har ni bevis på att jag var skitfull i lördags. Jag ställde upp på vimmelbild! Har inte gjort det på flera år. Tycker bara det är töntar som ställer upp på dom bilderna. Roligt att Hanna blev söt på bilden. Kolla mina ögon. Man ser att jag inte fattar ett skit! Men jag bjuder på den ;)

seegt hos mig!

 
Kan inte någon komma över med cola? Eller varför inte lite mat. En bra film skulle inte vara fel. Är sjukt sliten idag. Faffar inte vad som hände igår!? Tror jag drack lite för mycket!

Sista helgen som 24år.

Min mobil bara la av igår. Vet inte varför. Men nu funkar den. Var jättefull igår och tappade bort alla. Det var kanske inte den bästa kvällen. Nästa vecka är jag 25år. Orkar inte med det!
 
 
 
 
 
 
 

torsdagsutgång!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sliten som artist!

 
Trött dagen efter. Var och "handlade frukost" med Hanna tidigare idag. Ikväll är det utgång (igen). Stockholms nation bland annat. Sen får vi se vart det slutar. Och hos vem som jag hamnar!

GrammisGalan - snackis!

Hade inte möjlighet att springa runt och ta kort på alla artister vi fick träffa backstage. Men här kommer en liten snackis om några som jag såg och träffade under kvällen!
 
 Pratade med Peter Jöback. Töntigt att säga det men jag blev kär. Killen är lika snäll som har ser ut!
 
Även Messiah Hallberg blev man lite småkär i efter att ha snackat en stund. Fin kille!
 
Pratade inte med honom. Skiter i om han är stor i japan. Sitt inte med solglasögon inomhus. Det ser inte coolt ut.
 
Hälsade på Calle Moraeus. Sååå söt! Sååå kort! ;)
 
Pratade aldrig med Laleh, men shit vad söt hon är!
 
Hälsade på Körberg. Man blir lite rädd för honom. Men tror han är snäll!
 
Bästa! Loreen kom fram och kramade mig. Blev starstruck. Shit vad söt och snäll hon var. Kleerup var ju också där i närheten. Han såg kåt och full ut. Ville säga hej, men vågade aldrig!
 
Hoppas man får vara med nästa år igen!
 
haha mitt hår. Blev en öl på Friday's innan förfesten. Älskar dig Daniel. Roligt att få umgås med dig igen! Hoppas vi ses snart igen.
 
Jag och några av dom andra prisvärdarna på efterfesten på Café Opera.
 
Träffade coola Efva attling på efterfesten igår!
 
 

GrammisGalan - Backstage!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack Bea szenfeldt för att man fick lära känna dig. Ska bli roligt att fortsätta hålla kontakten med dig! Och självklart tack till Helena och Sofie som valde ut mig till att få vara med! Pussar till er!

Missa inte!

Från tv.nu

Oz - The Great and the Powerful!

Biopremiär den 15mars.
 
Ser fram emot att få se Oz. Tänker absolut gå på premiären den 15mars. Om någon vill följa med så skulle det bara vara roligt! 
 
James Franco, Mila Kunis, Michelle Williams, Rachel Weisz.

En helt ny vecka!!!

 
 
FISKARNA
vecka 08 2013 (från expressen.se)
Nu har du chans att få uppleva fina romantiska möten som ger dig fin stimulans och här finns även chans till att du får en rart given kärleksgåva. Resor inom ditt arbete kan ge dig framgång.
- Tror det kan bli en bra vecka för mig ;) !!!

jag är rätt rolig!

Jag måste säga att jag var väldigt rolig efter att vi varit på Saluhallen! Ibland har jag humor!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

utgång då!

 
 
.

Alla hjärtans dag!

 
 
Alla hjärtans dag! Vilken dag! Blev bio och middag med älskade Maria. Bästa dejten ever. Roligt att det var vi och bara massa småbrudar på bion. Vi såg filmen Pitch Perfect. Den får ni inte missa!
 
Pitch Perfect.

Shopping!!

 
 
Blev lite shopping idag på alla hjärtans dag. Tyckte jag behövde lite nya tröjor. Är riktigt bakfull, förstår inte hur jag lyckades ta mig ner på stan!

ska bli kul!

 
 
Fick världens finaste inbjudningskort igår. Tack tjejer! Tror eran födelsedagsfest kommer bli den bästa. Nu måste jag hitta något fint att ha på mig. Undrar vad tjejerna önskar sig? Jag kanske borde sjunga en sång för dom!?

After work!!!

 
Trött kille! Men det blev en AW med min bästa Christian, Alltid skönt att träffa honom och att få prata av sig! Hoppas vi ses snart igen vännen! Du är bäst!

Vad är min hemlighet?

Maj 2007 och sen ser vi mig i Februari 2013.
 
Till vänster är jag 19år och till höger är jag snart 25år. Måste säga att jag åldras med värdighet. Vi får se hur länge jag kommer vara slimmad och smal. Vägrar gå upp i vikt.

Spring/Summer 2013 collection for Valentino!

 
 
 
 
 

Skulle gärna gå ut med...

 
Skulle gärna gå ut med Joe Francis på Alla hjärtans dag. I förra veckan kunde vi se honom i The real housewives of Miami. Han verkar rätt sliskig, elak och dryg. Men det är väl sånt vi gillar!?

Ny i stan!

 
I måndags flyttade min vän Daniella till Uppsala. Har känt henne sen jag var 15år. Välkommen till stan vännen. Tur att smålands sötaste tjej flyttade till Uppsala!!!

Feedback!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En dag med Rebecca!

Inte ofta vi hinner ses! Idag blev det äntligen av! Alltid så roligt att träffa min Rebecca. Hon får mig alltid att skratta! tur jag har dig!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bea szenfeld

 
Bea szenfeld är designer! Idag fick vi träffa henne för kostymprovningen inför Grammisgalan 2013. Tycker hon verkar vara en cool tjej! Ska bli roligt att se hur hon klär upp oss! Ni får inte missa Grammisgalan 2013 den 20e Feb på svt. // Puss på er!

Önskar mig!

 
 
Åter igen hittar jag massa fina saker som jag önskar mig. Om någon av er läsare vill göra mig glad så vet ni nu vad jag vill ha. Fyller år om en månad! ;) Puss!!!

Längtar till valborg!

Foto: Från Valborg 2011!
 
 Det är tråkigt väder ute idag. Och jag är sjuk. Ser fram emot Valborg nu. Vill att våren ska komma. Är trött på att gå runt i min vinterjacka. Saknar att dricka vin utomhus med mina älskade vänner. Hoppas det inte dröjer allt för länge tills vi kan få göra det igen!
 
 

Christian Louboutin Spring 2013!

 
Det är synd att ingen är kär i mig. För i så fall hade den personen kunnat köpa ett par skor till mig. Är kär i skorna ifrån Christian Louboutin. Nästa vecka är det alla hjärtans dag. Så om någon vill kan jag gärna ta emot ett par skor! Bara så ni vet! Puss!!!

Joseph Abboud spring 2013

Åter igen hittar jag massa snyggt som skulle passa mig! Synd bara att jag inte är stenrik så man kunde köpa allt.
 
 
 
 
 
 
 

solig söndag!

 
Vaknade upp med lilla Sören. Färgat mitt hår och snackat skit. En trevlig söndag med andra ord. Synd bara att man alltid ska vara så bakis på söndagar!!!

Bring the action...

 
 
 
 
 

RSS 2.0