Ursäkta röran!

Kom tillbaka från sthlm igårkväll. Gick ut med mina sötnosar "bill och bull". Blev Flustret. Orka att vi hamnade på efterfest till 06:00 och att jag vaknar upp 09:00 och kunde inte somna om! Varför är det fint väder när jag är bakfull? orkar inte!
 
 
 

Möhippan!

 
 
 
Vilken härlig lördag vi fick. En heldag i sthlm för att fira Natasha! Om två veckor gifter hon sig. Hoppas alla hade lika kul som jag hade igår. Vilken lyckad möhippa!
 
 
 
 
 
 
 

Det var bättre förr!

Sommarkväll med Sören. Juli 2010!
 
Eftersom jag är så jävla less på min tråkiga vardag så blir jag nu ofta nostalgisk. Det var bättre förr. Idag vill jag spola tillbaka tiden till Sommaren 2010. Hade det riktigt soft på den tiden!
 

Tydligen är allt möjlligt idag!

från expressen.se
Idag kan man tydligen hitta på allt! Jag vill gärna se Mikes kuk. Hur ser en återskapad penis ut? Och vem är kvinnan som ville få den i sig?

Idag är det Hjärners dag!

 
Hjärner, Rakic, Montoya.  April 2009!
 
Idag vill jag säga Grattis till allas våran Maria Hjärner! Du är en sån underbar människa och jag är så glad att du är min vän! Hoppas du får en trevlig födelsedag! Många kramar från din Addan!
 

Tack och förlåt jönköping!

Isabel och Maggie!
 
Tack tjejer för lördagens utgång! Vi får festa när jag kommer ner i sommar igen! Extra kul att träffa Isabel eftersom jag inte träffat henne sen 2007. Och förlåt för att jag åt upp all din mat Maggie! Tack och förlåt Jönköping!
 

Ny vecka med nytt provjobb!

 
På fredag ska jag provjobba för 3e och för hoppningsvis sista gången. Sen får vi se vilken av salongerna som jag kommer att hamna på. Ska bli så otroligt skönt att börja arbeta i Uppsala. Är så trött på att pendla! Önska mig lycka till på fredag!
 

Ser fram emot Alexander wang!

 
Ser fram emot hösten då Alexander Wang gästar H&M. Tyckte inte Isabel Marant var något bra, så jag hoppas verkligen på Mr.Wang! Ska bli kul å se vad han kommer att bjuda på!
 
 
 

Bäst just nu!

 
Mamma gav mig Kvarteret skatan i söndags. kan säga att jag knappt tittat på något annat under de senaste dagarna! Tack mamma, nu kommer inte resan ner till Jönköping bli så lång på fredag ;)
 

Provjobbar!

Lisa blir fin i håret inne på Art.
 
Full fart! Denna veckan provjobbar jag på Art. Tack alla vänner som varit inne (ska komma) när jag provjobbar! Är så glad att salongschefen gillat mina klippningar och färgning! Imorgon är sista dagen, sen får vi se hur det går :)
 

kaos!

 
Igår var jag med Sören och Darcy! Blev väldigt mycket "dumbus" om vi säger så! får nog börja dricka saft och mjölk på förfesterna! Blir lugnast så!

18 till 21 april Jönköping!

 
Nästa helg lämnar jag Uppsala för att fira påsk nere i Jönköping. Ska faktiskt bli riktigt roligt. Det var ett tag sen nu som jag träffade familjen och vännerna. Hoppas få en fikadejt med Anvah och en utgång med underbara Maggie! Älskar våra så kallade "telefon cigg" på kvällarna :)
 
Maggie och Addan April 2007. Varför gick tiden så fort?
 

Ny praktikplats!

Art.Uppsala
 
Tidigare i veckan hade jag praktik ute på en salong i Sunnersta. Idag blir det i city. Ska bli roligt att få lära känna gänget på Art. Nästa vecka kommer en rad vänner till mig på salongen som kunder. Då ska jag nämligen provjobba. Tack alla ni som tar er tid att komma nästa vecka! Ni är bäst!
 

3 saker som jag skulle ta med mig till en öde ö!

Vi alla undrar nog vad vi skulle ta med oss om vi skulle resa till en öde ö! Här kommer min lilla lista på tre saker som jag gärna skulle vilja ta med mig. Förstår om ni inte blev förvånade!
 
 
 
 

Ut på praktik!

 
Kommer vara ute på praktik under dom närmaste dagarna och nästa vecka. Ska bli så skönt att praktisera på salonger i Uppsala. vill bara börja min Trainee nu. Börjar bli så less på min vardag, vill starta igång med något nytt nu!

thihi!

 
Jag är som pikachu, Jag utvecklas aldrig men är alltid bäst!
 

Addan på äventyr!

 
Lite oklart vad jag sysslade med igår! Rakel och Darcy kom hem till mig. Sen gick jag på Nation i typ 5min för att sen träffa upp Rakel och gå till Flustret. Blev där uppraggad av en riktig snygging, tur vi tog varandras nr! Fast frågan är vad jag sysslade med vid 05:00. Ska berätta allt för Sören sen!
 
 
 
 

Det är helg i Uppsala!

 
Måste säga att det har varit en väldigt trevlig helg här i Uppsala!
 

Martina på salongen!

Nu har även Martina varit på skolan och blivit fin! Var så roligt att du kom så vi kunde få lite egen tid! Är så tacksam över alla vänner som varit på skolan och ställt upp som modeller för mig!
 
 
 
 
 
 

shopping med min guddotter!

Ledig onsdag! Blev en heldag med min guddotter. Kollade på kläder, åt på Mc donalds och lekte i statsparken! Måste säga att jag var rätt trött när dagen var slut!
 
 
 
 
 
 
 
 

addan är tillbaka!

haha inte helt okej....
 
Skönt att äntligen göra något åt saken!
 
wöööw!
 
Tack vännen för att du orkade med mitt hår!
 
Och dom andra var också i full gång med att bli fina!
 
så nöjd!
 
Nu ser jag bara fram emot helgen! :)
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0