sista bryggan :(

Kl.00:20 kom vi in till Bryggan efter att ha druckit lite för mycket på Stockholms. Hade en rolig kväll med mina vänner. Idag mår jag kanske inte sådär jättebra :P Men vad ska man göra. surt att sommaren är över. 












låter kanon!




Fiskarna
Vecka 35 (29 augusti - 4 september), Från Expressen.se

Visst är det romantik som kommer till dig nu. Här kan du också göra trivsamma nya bekantskaper och du bör få det trivsamt rart. Kärleken är nu din bästa vän. Nu kan du få tur genom något som har med en förändring i ditt arbete att göra. Man tycks uppskatta dig och det du gör. Dig gillar man och din hälsa är sund. Nu blomstrar lyckan i din väg, så tror stjärnorna. Det är nog rätt då festligheter och glädje verkar komma till dig. Vill du pröva på spel så finns chans till vinst.

Söndagsmys i stockholm



Innan jag åkte hem blev det en lunch med Anna och Alex. Och här hemma finns det ingen mat i köket. Får göra något åt saken imorgon. Tack alla underbara vänner för en rolig vecka. Ni är bäst!


Stockholm live!

På lördagen åkte jag ner till stockholm för att träffa lite vänner. Hade en trevlig kväll och idag är man allt bra trött. Ska försöka komma ner snart igen :) Man har ju alltid så kul.



















upp och ner :)

Tack maria för att du bjöd ut mig på god grekisk mat :). Roligt att det blev så mycket dans sen.












oplanerat men kul

Rastlös som jag är bjöd jag över lite vänner igår. Tog oss ner till Rockbaren för lite öl. Sen blev det Max. Längesen jag åt så mycket. Behöver nog inte äta mer denna veckan. Tack i alla fall mina kära vänner.
























en dejt med emelie





Insparksvecka i Uppsala. Bara massa nya studenter överallt. Jag och Emelie gick ut och tog en öl för att titta på alla människor. Det blev en rolig kväll med mycket folk och bra musik. Och den där kyssen vid tolvslaget var inte fel.


// Tack för en rolig tisdagskväll!


Balmain Spring/Summer 2012 | The First Collection Of Olivier Rousteing



Olivier Rousteing tar över Balmain och ersätter Christophe Decarnin som chefsdesigner.
Olivier Rousteing är fransman och kommer från det egna ledet då han har arbetat på Balmain sedan 2009 och innan dess var han på Roberto Cavalli i fem år. Vilken jävel. Grattis får man säga.














kan se mig själv i alla hans kläder!


jag vill bara ha och ha!





älskar skorna från Christian Louboutin (Studded Sneakers) designad av Swiss Beats. Dom vita skulle jag gärna köra på :)






Även någon väska från YSL skulle passa bra nu till hösten tycker jag.


kräftskivan 2011

Vilket fint jobb maria och tjejerna hade gjort när dom bjöd in till kräftskiva. Vi var ca 30personer och alla hade jätteroligt. Synd att dom roligaste kvällarna går så fort. Vill göra om det igen :)
































sommar på Flustret

Igår styrde jag upp en ny förfest hemma hos mig. Tyckte vi hade så roligt i onsdags så jag ville göra det igen. Kvällen var jättetrevlig, men fan vad tiden gick för fort!?












får jag lov?

Bjöd över lite vänner hem till mig igår. Det blev mycket vin och mycket prat. Sen tog vi oss ner på stan för att dricka drinkar och titta på människor :) Tack för igår!










lekfullt!



Är det bara jag som har haft det lekfullt den senaste tiden? Tycker inte livet bjuder på så många jobbiga dagar. Ikväll kommer min bästis (som det så fint heter) till Uppsala. Vi har inte träffats under hela sommaren. Ska bli spännande å se vad onsdagskvällen kommer bjuda oss på. Lovar en massa bilder imorgon.


// Puss och kram på er!


VERSACE DESIGNAR FÖR H&M I HÖST





H&M har glädjen att presentera höstens designersamarbete med det legendariska modehuset Versace. Kollektionen har skapats av Donatella Versace och bjuder på en tillbakablick på modehuset Versaces historia med läder, tryck, färg och glamour, allt i exklusiva material till fantastiska H&M-priser. Kollektionen innehåller dam- och herrplagg, accessoarer samt utvalda inredningsartiklar. Den kommer att säljas i cirka 300 butiker världen över och online från den 17 november.



Vecka 33(15 augusti - 21 augusti)



Måndag och jag är helt slut. Vilken slö start på veckan. Hade i alla fall jättetrevligt i Jönköping. Tror jag kommer åka ner igen i Oktober. Denna vecka bjuder på kräftskiva på lördag, ska bli roligt. vi får hoppas på sol.

// Nu ska jag försöka vakna.


med min kära bror

Var ute igår med mina vänner och min brors vänner. Det var en helt okej kväll. Träffade några sköna killar från Uppsala, underbara! Tycker alla känns så unga i stan, såg ingen som var i min ålder?






vackra vänner

I torsdags var jag ute med mina härliga vänner. Vet inte vad jag ska berätta? Vi hade som vanligt trevligt och njöt av en rolig kväll med varandra.














Ni förstår säkert själva att jag hade riktigt kul!


sportiga vänner!

Tisdagen bjöd på en underbar utomhusdag med vännerna. Vilket team vi är. Hade ont i hela kroppen idag efter den sportiga tisdagen. Hoppas vi gör det igen, innan sommaren är slut!













vilket vimmel



Hittade denhär vimmelbilden från i Lördags. Kan inte säga att jag mins att den togs. Tur att man gick in för att titta. Tur att jag inte blev ful på bilden. Jag måste börja se upp för att hamna på bild. Inte alltid det slutar så bra!


Tack så mycket



Vad roligt att det är så många som har hört av sig till mig efter att de läst Qx. Roligt att ni är så många som gillade tidningen. En bonus att Flytta hemifrån hade repris måndag förra veckan.

Fiskarna
Vecka 32 (8 augusti - 14 augusti) , från Expressen.se

Du ska kunna få det romantiskt om du reser nu i veckan. Ditt sätt att tala får andra att lätt falla för dina så vackra ord. Kärleken är nu din bästa fördel. Är det tal om nytt avtal på din arbetsplats nu, så ska det kunna ge dig tur. Stjärnorna talar om förbättrade förhållande för dig inom arbetet. Friskheten riktigt trivs hos dig. Nu bör du tacka ja till vänners erbjudande och vill de bjuda dig på något så var även positiv till det.

 


Lately I've Been Stuck Imaginin

Såg att jag tog taxi hem. Roligt! Såg även att det ligger massa mat under min säng? Trevligt. Gissar att jag hade en rolig kväll igår med vännerna. Det borde alltid vara lördag tycker jag :)























grilla på en torsdag




I torsdags var jag med mina finaste vänner i parken för att grilla. Blev inte en sen kväll så jag missade självklart allt det roliga. Som vanligt. Men man kan ju inte alltid vara med på allt!!!


true Talent

I höst börjar True Talent på Tv3. Jag och Johanna var i stockholm igår för att kolla in den nya tv-serien. Jag hade en jättemysig dag med Johanna. Vi borde göra någon liknande snart igen :)


















I wanna go!

Är otroligt nöjd med tisdagskvällen. Den blev sådär lagom galen. Blev inte stupfull så jag lyckades kunna prata med andra människor. Det är helt otroligt. Sen måste jag bara säga att alla i uppsala är så gulliga. tack för mig.













bästa glassen

Tisdagen bjöd på en lunch och fika med Lisa. Tror jag åt för mycket glass, men vad ska man göra när det är as varmt ute? Ikväll ska jag ut och festa (för det gör jag aldrig). Nu är frågan vad man ska ha på sig? Tycker det är svårt...






Vin hos mig

i måndags blev jag sugen på att bjuda över några vänner på vin. Det är inget fel att fira att en ny vecka är här. Vi hade i alla fall jättetrevligt. Fler borde ta efter mig ;)


RSS 2.0