Mercedes-Benz Fashion Week

Tack Johanna Stuxgren för att du är en underbar kompis! Jätteroligt att börja veckan i sthlm med dig. Mode, shopping, drinkar, kändisar. Kan man önska sig något mer?
 
Emma Danielsson och Mini Anden!
 


addan shoppar vidare!

Måste säga att jag tycker shopping är bättre en mat och sex. Det är tråkigt med mat för jag orkar inte laga den. Och det är jobbigt med sex för jag gillar inte att bjuda till!
 

Sommarfest hos Maria

Sippola och Montoya

Glad blev jag när Dr. Helena hörde av sig idag och frågade om inte vi skulle ut. Kvällen bjöd på mycket ögongodis, kallt vin och mycket dans. Jag hade jättetrevligt, men tråkigt att sommaren snart är slut!
 
 
 
 
 
 

fint besök en torsdag

Gjorde mig lite extra fin när min vän Johanna Stuxgren kom över på kvällsmat. Efter det kom Sören och Petter över för att dricka lite vin. Tror denhär hösten kan bli väldigt mysig.

Vad har du för bakgrundsbild?

Alla har vi en bakgrundsbild på våran dator! Vilken har du? Denna har jag!
 

Mys med Sofia

Här om dagen fick jag besök av min älskling Sofia Enefalk! Det bjöds på kvällsmat,kaffe och såklart mycket skvaller. Till helgen ses vi på Marias stora sommarfest :) ska bli roligt!
 

Lite desperat kanske

18:00 kvällsmat hos älsklingen Lisa! Hon är bäst på att laga mat. 20:00 kom jag hem till sören som nu bor med Sanna. Sen var jag hemma hos Maria och förfestade. Desperat blev jag på Flustret, hoppas ingen såg mig.
 

Det går bra nu


Eldkvarn spelade

I fredags var jag och Maria Hjärner utanför spelningen och lyssnade på Eldkvarn. Mysig kväll med mycket vin.
 

Kräftskivan 2012


mysigt i parken

Onsdagen började i parken med min vän Emelie. Jag var väldigt bakfull men det var trevligt!
 

dricker öl och busvisslar

Tycker lite synd om alla som gick förbi min lägenhet igår. Jävlar va vi busvisslade. Väldigt töntigt jag vet, men vi var rastlösa. Kanske därför man dricker öl på en måndag?
 

Lite kalas!

 
Idag ska jag hem till världens bästa morfar. Idag blir han 88år och det ska vi verkligen fira. Ska på stan snart och se om det finns något fint man kan köpa till honom. Undrar hur jag själv kommer fira min 88års dag!??

Äntligen!


Ser fram emot Onsdag

Sommaren börjar ta slut, inte bra! Men vi har lite roliga saker kvar innan den är över. Nu på onsdag ska Johanna Stuxgren ha kräftskiva i Fålhagen. Kommer bli jätteroligt. Frågan är vart jag hittar bäst kräftor och vad jag bör ha på mig!??

dansar runt!

Igår dansade jag runt med sötnosen Maja på Bryggan. Kul kväll men vart var alla man kände? Och varför lyckades jag aldrig bli full? Strunt samma, bättre lycka nästa gång!

Addan är shopping sugen

 
Nu har jag hittat en ny vinterjacka. Och nu är det slut shoppat för mig på ett bra tag. När det kommer till kläder. Måste till IKEA någon dag för att titta efter garderober. Behöver en ny. Plus en soffa är jag ute efter!

mysiga GBG


Party i Göteborg!


Göteborg

Sol, Shopping och två Singlar. Addan och Jossan är i Göteborg. Gillar min resa genom Sverige. Östersund igår och Göteborg idag. Kanske blir Malmö på måndag? Vem vet?
 

inte bra med solarier

Från expressen.se

spännande!

Det låter väldigt spännande. Vill ni veta mer så gå in på Expressen.

Östersund. dag 2

 
Idag har dagen handlat om något så skoj som lego. Först trodde jag att det inte skulle vara så jättekul. Men jag hade fel. Kanske borde börja bygga med lego när jag kommer hem till Uppsala? Någon som vill åka till legoland i augusti?

RSS 2.0