kreativ söndag

Eftersom jag inte var ute i lördags så blev jag väldigt kreativ i söndags. Tog en promenad med sören bland annat. Otroligt va mycket man orkar med när man inte är bakfull!


17:00 kanal5Söndagar 17:00 på kanal5. Finns det något mer underbart att titta på när det är söndag? Älskar fruarna från New Jersey! Dom vet hur man bjuder på drama och underhåller! Det blir aldrig tråkigt :)


hejdå Helena

Uppsalas egna partypingla Helena ska resa bort ett tag. Därför hade vi ikväll en liten hejdåfest för henne :). Väldigt trevligt men för mig blev det ingen utgång. Hoppas ni alla hade det roligt ute!


seeg veckaTill dom som undrar varför jag inte bloggat denna veckan så har jag varit sjuk. Låg hemma igår och tittade på Bad Teacher. Blev nästan lite sugen på att bli lärare efter att ha kollat på den. Riktigt rolig film att se om man ligger hemma och är sjuk :)


ett slitet gäng!


skål på er alla!


det är inte santJag och Sören har blivit grundlurade, förda bakom ljuset. Vi är helt utom oss!


addan som aladdin


Kan du se mig som Aladdin?

Till min födelsedagsfest som jag redan har börjat planera vill jag vara Aladdin. Tror det skulle passa bra. Frågan är vart man hittar en snygg kostym? Någon som vet en bra sida med maskeradkostymer? Det får inte bli jättedyrt eftersom jag bara tänker vara Aladdin en gång i livet. Blir glad för alla tips :)


snygga på stan...

Helt otroligt att man kan betala 75kr för sån äcklig mat!? Men det var roligt att träffa vännerna. Bra att man kan hjälpa varandra med att fylla i vad som hände igår ;) otroligt hur ful jag är idag. Det bjuder jag på.


vem har jag i min säng?

Vaknade upp med Salisbury....Inte ens en kyss fick man innan hon gick? Jag känner mig äcklig! Och vart är sören? Trodde vi skulle ha en "tv söndag". Inget är som det ska idag. Och varför har jag ingen mat hemma?


I don't need no beat to tell me how to move my feet


Födelsedagsfesten 2012


Festens Tema: Prinsar & Prinsessor

50dagar kvar till min födelsedagsfest den 3mars. Årets tema är Prinsar och Prinsessor. Är redan igång med inbjudningarna och planerandet. Roligt att så många redan lämnat besked att dom kommer. Har redan planer för hur tårtan ska se ut. Det gäller att ha framförhållning ;)


varför är det bara helg?


Tycker jag ser riktigt smart ut i glasögon!


Förstår inte vart veckan tar vägen? Nu är det helg igen. Ska ner på stan idag och köpa något fint till min kompis Sofia Enefalk. Hon ska firas ikväll. Ska även köpa något till pappa,mamma,bror. Ska tillbaka till Jönköping snart! Saknar min familj väldigt mycket. Någon som vet va en lägenhet i Jönköping kan gå på?


Alla liknar vi någon

Tror alla kan hitta en disneyfigur dom liknar. Tänk bara till extra noga så kommer du snart hitta någon. Det gjorde i allafall jag idag :) Lite roligt faktiskt.


Inte konstigt att jag och sören är så nära ;)


Lunch på 018


Har saknat mina luncher med Togo, Zedell. Tur att det äntligen blev av. Sen skulle vi shoppa men det gick inte lika bra. Fanns ingenting på stan? Vill hitta något snyggt till på fredag när jag ska fira Enefalken. Måste bara säga att jag skojade i torsdags när jag skrev på facebook att jag skulle på romantisk middag. Många gick på det, men jag var bara hemma hos Hjärner!


Lemon Lime och vinMåndag. Jag och Sören ligger och pratar om vilken offentlig person vi skulle vilja "göra det med". Jag väljer Enrique Iglesias (popartist). Sören väljer Anitra Steen (tidigare vd för Systembolaget). För då får Sören tillgång till både sprit och sex. Visst är livet förtjusande!?


veckan.2


(foto: sommaren 2010)


Fiskarna

Vecka 2 (9-15 januari), från expressen.se

Flyttar du till en ny bostad? Det verkar bli kärleksfullt och rart. Hos dig bor det romantiska och rara. Så vågar du göra en bostadsförändring så blir det till kärleksfull lycka. Medför ditt arbete resor så ska det ge dig fin utdelning nu. Var envis och gör bara det du själv vill, din sundhet ger dig tur.
trötta addanRiktigt illa, försökte göra mig snygg igår men det gick inte alls. Var så sliten och skabbig. Jag klarar inte av att festa två dagar i rad!? Sån tönt har jag blivit. Kanske ska börja med filmkvällar!?


Slut som artist!Tack för en trevlig fre-lör! Tur att jag inte har några bilder från Viking Line! Berättade alla saftiga hemligheter för sören. Men på bloggen kommer dom inte att läggas upp! Vet inte vad jag ska säga, är helt slut som artist!


kan det bli bättre?


En Blomma!hemma hos någon som fortfarande vill ha jul ;)snart blir det mat :)


tack för den goda maten! vilken mysig kväll!


"sören", Hjärner, Jossan - härligt med glada människor!


nöjd!


dålig start!


(inte hemma hos mig) Men inte långt ifrån!


Okej, imorgon räknar jag med att min morbrors vän kommer och hjälper mig! Jag är 173cm, 56kg Hur stark och händig tror ni att ja är? Jag har försökt med alla tips som vännerna gav mig. Men det går inte? Har någon spolat ner blöjor i min toa?orkar inte mer!


Idag känner jag mig som...Idag känner jag mig som Kristina lugn. Väldigt lugn och trött. Trodde det var måndag men sen fick jag höra att det är tisdag!? Ska måla lite tavlor idag också! Vem vet, jag kanske öppnar en flaska vin?

// Hoppas alla ni andra får en bra tisdag.


planer inför 2012Här kommer mina planer inför 2012 (nyårslöften)!

1. en romantisk dejt på alla hjärtans dag (måste hitta någon frivillig). 2. Ha en stor födelsedagsfest. 3. Hitta kärleken. 4. Förlova mig på sveriges nationaldag. 5. Gifta mig 12dec (12.12.12). Trevligt att man har höga förväntningar på det nya året! Godnatt!


dagen efter

det är kladdigt överallt? det luktar illa. glas och flaskor överallt.


Nyår hemma hos addan

Min lägenhet är helt förstörd! haha men tack alla vänner för igår. Middagen var underbar och festen blev galen. Vad som hände med mig efter tolvslaget tänker jag inte ens ta upp i bloggen. Addan är otrolig!


RSS 2.0