Sista kunden 2014!

 
Har haft en jättetrevlig höst på salongen. Tiden går fort när man har roligt. Tack tjejer för att ni är så härliga, ser fram emot en vår med er. Tack även alla kunder. Harald du blev den sista kund för i år :P

Kunde året sluta bättre!?

 
Vänner ni vet alla att jag samlar på sjöhästar. Att jag älskar vitt vin. Och att jag önskat mig "mitt egna vin". Nu har jag hittat det. 13% alkohol också, kan det bli bättre!? Det är som att någon har gjort detta vinet enbart åt mig!
 

Bra start på dagen!

 
Igår och idag har kanal5 börjat dagen med att visa Scooby Doo! Kan det bli bättre? Älskar Scooby och har alltid gjort. Spelar ingen roll att jag snart fyller 27, kommer aldrig växa ifrån det! :)

Sista lördagen 2014!

 
Sista lördagen 2014 blev rätt hård! Helt otroligt att det är nyår i övermorgon. Tycker inte 2014 har varit ett bra år så vi får hoppas 2015 blir bättre! Puss på er!
 
 
 

JUldagen 2014!

 
Kvällen började med spel och vin hemma hos älskade Maria. Senare drog vi på villafest hos Mackan. Sen blev det oklart. Tydligen blev det buss och utgång!? Måste säga att det var en lyckad juldag :)
 
 
 
 
 
 
 
 

De var den julen!

 
Måste säga att det kanske är lite mysigt att se ut från mitt pojkrum! Tack alla nära och kära för en trevlig jul! Tydligen hade jag varit snäll i år för jag fick många fina saker :)
 
Finaste jag fick i julklapp! Disney gör alltid Addan glad :)
 
Älskar mina nya byxor, ser fram emot sommaren då jag kan inviga dom!
 
 
 
 

Äntligen Juldagen!

Foto: Från min November fest!
 
Detta kommer bli min första juldag i Uppsala. Ska bli så roligt att äntligen få fira den med mina vänner. Kvällen kommer att börja hemma hos älsklings Maria. Sen får vi se vart jag väljer att sluta den :) God Jul på er!

God Jul!

 
Vill önska alla besökare en god jul! Hoppas ni alla har varit snälla i år. Och vi får verkligen hoppas att jag har varit snäll i år! Puss och Kram!

Småland!

NU är Addan ute på landet. obehagligt med skog utanför mitt fönster.
 
 I söndagskväll kom jag ner till Jönköping för att fira jul med familjen. Blir ett kort besök denna julen så hoppas hinna träffa lite vänner. Vädret är inte det bästa, svårt att tro att det snart är jul!

sista lördagen innan julafton!

 
Fick besök av några vänner i lördagskväll. Blev väldigt mycket improvisation. Känner att kvällen var rätt flummig. Bästa var att träffa Darcy, underbart att hon är hemma från Visby :)
 
 

Sören på salongen!

Före.
efter.
 
 
Det bästa som finns är när Sören är på besök på salongen. Det blir alltid lite extra roligt att stå och jobba! En bonus var att hon blev riktigt snygg i håret med ;)
 
 

Så vill du ha sex - ditt stjärntecken avslöjar!

Från msn.com gå in och läs ditt eget stjärntecken!
 

 

     Fisken är expert på att tyda kroppsspråk!      
    
 Om du har fått en fisk på kroken så ska du skatta dig lycklig. Fisken är nämligen expert på att tyda kroppsspråk så du kommer inte att behöva säga vad du vill ha. Din partner vet det redan.  
 
 
Underbart att jag då är fisk ;)
 
 
 

Vin och Visning!

Några av kvällens hårmodeller på Björn Axén Academys!
 
14:00 gav jag och Sören på oss vinet. Osmart med tanke på att visningen vi skulle på började 19:00. Man kan säga att vi var rätt kalas när den drog igång. Vet inte riktigt vilka jag träffade på eller vad jag sa!? Tack Angelica för att du bjöd oss! Din klass hade gjort en jättefin visning!

Det bästa låtarna kom då!

 
Nostalgi att börja dagen med absolute dance. Eurodisco är klart bäst! Senare denna onsdag blir det en heldag med Sören i sthlm. Jag har redan börjat förfesta :)
 
 

vin med vänner!

 
Bästa kvällen på länge. Anna, Carro och Sören på besök. Alla tre har jag varit vänner med sen 2008. Så roligt att ha er på besök! Allt som händer hos Addan stannar hos Addan! Ni är bäst! :)
 
 
 

Go Britney :)

 

Ser ut att bli en bra vecka!

 
Ledig tis,ons! På ons blir det en heldag i Sthlm med Sören. På kvällen ska vi på Björn Axén Academys modevisning. På lördag blir det utgång med Sören. På söndag ska jag äntligen ner till familjen i Jönköping! Ser ut att bli en bra vecka!
 

04

 
Kvällen började med Dr Carro på Oasia. Sen var jag på förfest i studentstaden. Senare var kvällen rätt oklar på Norrlands! Drack för mycket och vet inte hur jag kom hem igår!? Ångest idag!
 
 

Middag hos fru Zedell!

 
Igår var jag, Martina, Anna, Lisa bjudna hem till Natasha på middag! Var nästan 3månader sen vi sågs. Det var verkligen på tiden med en träff. Tack Natasha för middagen det var supertrevligt :)
 
 

Bästa killen på besök!

2009. Jag och Daniel. Inspelning för en reklamfilm till MTV.
 
Senast vi sågs var för 2år sen på Grammisgalan. Så sjukt roligt att vi ses igen och att du kom till Uppsala. Får inte tröja 2år tills vi ses igen! Framför allt inte nu när jag är din nya frisör :)

chokladkalender ett måste!

 
Okej jag vet att jag är 26år, men det var min mamma som gav mig den. Tycker faktiskt att december månad blir roligare med en chokladkalender. Sören fick en också! Kvällsmat hos Addan är då en bit choklad och ett glas vin. skål!
 

ledig tisdag!

På lördagkväll blir det Nationsutgång!
 
Ledig tisdag sen blir det jobba fram till lördag eftermiddag. På fredagkväll ska jag på middag hemma hos Natasha. På lördagkväll blir det nationsutgång! Ser ut att bli en bra vecka :)
 

Dop i vaksalakyrka!

 
Igår var jag på dop i vaksalakyrka. Det var Josses och Johans son som skulle döpas. Det var ett jättefint dop med många gäster! Tack snälla för att jag fick vara med och dela denna dagen med er! Kram!

allt såg så B ut!

 
Globen blev full för att alla fjortisar ville se 1D, inte vinnaren av idol. Sen så måste nån från 1D vara smygbög. Det finns alltid en från ett pojkband. Idol firar 10år och jag tycker allt kändes så B. Va hon verkligen så bra den där Lisa?!

julmiddag med jobbet!

 
 
Har nu haft 3 underbara månader på Art. Och ser fram emot många fler. Igår blev det utgång med jobbet. jag hade så kul! Kanske nästa lite för kul? ;)
 

färg!

 
Hur färgen blev får ni se imorgon ;)
 
 
 
 

På min önskelista!

 
Alla som känner mig vet att jag är galen i popcorn. Så detta är vad som står högst upp på min önskelista! Vart kan man köpa en sån?

Grattis Britney Spears!

 
Idag säger jag Grattis till Britney Spears som fyller 33år idag! Hoppas du haft en trevlig dag med dina nära och kära ;)

RSS 2.0