Lillördag hos Addan!

 
 
 
 
 
 
 

Snart Jönköping!


I övermorgon åker jag äntligen ner till jkpg för att träffa familjen. Nu var det en månad sen vi sågs. Ska bli så roligt att ses igen. Hoppas även på lite vin med kompisen Maggie ;)

Månadens låt!

 
Helt klart bästa låten nu. Sönderspelad hemma hos mig. Videon kom ut för 3dagar sen och över 6miljoner har redan spanat in den. Helt sjukt! Go Ellie!

vad jag behöver!

 
 

Klippkurs i sthlm

 
 
 
 

promenad med sofia!

 

Vinkväll del.2

 
 
 
 
 

Är glad att jag tackade nej!

Farmen 2015.
 
Som ni kanske vet tackade jag i juni nej till att vara med i Farmen. Premiären var nu i veckan. Tycker deltagarna var allmänt torra. Orkade knappt se 30min. Är glad att jag tackade nej. Hoppas i alla fall min farmen vän Joakim Ljunggren tar sig till final! :)

Om du vill skratta!

Morran och Tobias!
 
Vill du skratta högt för dig själv kolla då in Morran och Tobias på Svtplay! Helt klart det bästa på länge från Johan Rheborg och Robert Gustafsson om ni frågar mig! Hoppas det kommer fler avsnitt!

Godmorgon vecka.4

 
Godmorgon Uppsala. Mitt horoskop säger att detta kommer bli en bra vecka. Horoskopet sa - En kärleksfull fest ger dig lycka. Nu jobbar jag på att bli bortbjuden till helgen! :)
 

från aftonbladet.se

 

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article20102231.ab
 

Aftonbladet - Det finns gott om nya tv-format under våren. I "Deckare" samlas kända kriminalförfattare som Denise Rudberg och Hellström & Roslund för att lösa varandras mord (SVT 21/1). I "Under samma tak" ska tonåringar och pensionärer flytta ihop och komma överens (SVT 17/3).

 

Kul att jag fyller 27år i mars. Men nu är man tonåring igen!


Underbara telefonsamtal!

Maggie och Addan Juni 2007!
 
Finns inget som gör mig så glad som när Maggie ringer. Älskar våra telefonsamtal. Folk skulle bara veta vad vi pratar om. Hoppas vi ses snart, alltid lika roligt att dricka vin med dig!
 
 
 
 

Hjärner bjuder in!

 
 
 
 
 
 
 
 

öl på orvars med daniel!

 

Sötnosen på besök!

 
 

Tisdag med Almbladh och Charles!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pandora!

Pandora - Tell the World (från 1995)
 
När jag var 7år var Pandora min största idol! Ikväll blev jag väldigt nostalgisk och lyssnade igenom hennes gamla låtar! Helt klart att dom bästa låtarna gjorde på 90talet.
 

Då var vi inne på en ny vecka!

Tabita!
 
Ikväll såg jag och Johanna på det bästa med Tabita. Mia Skäringer är helt underbar! tröttnar aldrig på henne. Hoppas denna veckan blir lika bra som den började :)
 

Improvisation!

 
 
 

MOSCHINO SPRING SUMMER 2015

 
 
 
 
 
 

Funderar på att byta färg!

Jag i Maj 2007!
 
Vill inte bara vara 19år utan även se ut som jag gjorde våren 07. Funderar på att färga håret brunt, men osäker på om jag vill ha blonda slingor. Nu har jag varit blond och haft rosa hår ett tag. Känner att jag behöver göra något nytt med mig själv! :)
 
 
 

härlig torsdag!

 
Idag hade jag underbara Lisa som kund! Alltid lika roligt att träffa henne, och grattis till nya jobbet. Vill ni andra piffa till er så är det bara att boka tid hos mig på www.artuppsala.se :) Hoppas att vi ses!
 

tisdagens film!

 
Långt efter alla andra var det äntligen min tur att se filmen Frost. Är det en film som man måste se två gånger? Vet inte om jag tyckte den var jättebra, men självklart gullig! Nä tackar vet jag Lilla sjöjungfrun och Pocahontas :)

Dsquared2 Men’s Spring Summer 2015

 
 
 

Långt blir kort!

Före.
 
Efter.
 
Ny vecka på salongen och trevliga kunder på besök! Känns så konstigt att min praktik snart kommer vara slut. Får hoppas våren inte går allt för fört. Jag trivs så bra!
 
 

film helg!

 Blev ingen galen utgång igår och tur är väl det. Är inte vidare superpigg idag. Tur det visas filmer på tv under dagen. Hoppas ni andra har haft en roligare helg! Kram

Första fredagen 2015!

 
Då är första fredagen på året avklarad! Kvällen började hemma hos Markus och slutade med att jag kom hem 07:00! Blev en lång kväll, men jag hade jättekul :) Ikväll kör vi på igen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Började nya året med bio!

 
Igår var jag, Daniella, Petrus och såg Exodus. Tyckte filmen var riktigt bra. Efteråt blev det några glas på stan :) Tack för en trevlig kväll!
 

Gott Nytt år!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0