A Little Party Never Killed Nobody!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Premiär ikväll 21:00 på Kanal5

 
Handling.
 Väninnorna vänder sig till varandra för stöd när deras vän och kollega Flora blir mördad. Nykomlingen Marisol har hemliga motiv och när någon hon älskar blir inblandad i mordet på Flora börjar hon jobba under täckmantel för att få fram sanningen.
 
Från skaparna bakom Desperate Housewives!
 
Är övertygad om att Devious maids kommer vara en serie för mig. Hoppas den har samma energi som Desperate housewives! Vi får vänta och se tills ikväll!
 
 

Tisdag med Lisa!

 
 
 
 
 
Mouli från MQ!!!
 
Idag efter jobbet träffade jag upp Lisa och hennes lilla grabb. Det blev en trevlig tur på stan i solen. Känns som detta kommer bli en riktigt trevlig vecka :)
 
 
 
 
 
 

trevlig start på den nya veckan!

 
 
 
Blev en trevlig start på veckan. Kvällsfika med tjejerna. Vi planerar redan nu att göra något roligt på lördag! Tack för en trevlig kväll, puss!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommardagen!

I lördags var jag ute med Rebecka och Sören, det var en lugn utgång. Tråkigt att alla var kvar ute på landet eller bakis. Jag var så sugen på en galen utgång! Får bli en annan helg!
 
 
 
 
 
 

Midsommar 2013!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack Johannas kusin för en trevlig midsommar. Tack alla vänner som var där med mig. Hade en trevlig dag och idag är man bakis och seg i sin lägenhet! Det är hårt att fira midsommar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

Vart ska du fira midsommar?

 
Ifall ni ser mig på midsommar så gör ni det här! Tänkte sova där. Tur att jag är kort och smal. Mina ben kanske kommer sticka ut vi får se! Önskar alla en trevlig dag imorgon :)
 
 

The Bling Ring!

 
Igår vad jag och Fanny på biopremiären av The bling ring. Filmen, som är baserad på verkliga händelser, handlar om en grupp tonåringar som är besatta av den glamorösa kändisvärlden och som begår en rad inbrott hos kända personer som Paris Hilton, Lindsay Lohan, Megan Fox, Rachel Bilson, Audrina Patridge och Orlando Bloom. Tycker filmen var bra så passa på och se den!
 
Tack Fanny för en mysig fredag :)
 

Bakis torsdag!

Shoppade ett par jättefina kortbyxor på H&M. Och en tröja från MQ. Vi får se om jag har något av de på midsommar!? På kvällen kom Jossan och Tiff över på kvällsfika! Trevligt :)
 
 
 
 
 
 

En härlig kväll!

Började kvällen med underbara Christina och avslutade den med Johanna och dom andra tjejerna. Tack alla som var med igår. Och tack Christian för skorna du gav mig. Puss!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kolmården 2013!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har jag och Sören haft en jättebra dag på Kolmården. Fint väder och lite folk, kan det bli bättre när man går på djurpark!? det bästa var i slutet när jag fick se små Sjöhästar! Det finaste jag vet :)

 
 
.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Daniellas kväll!

 
 
Igår hade Daniella sin inflyttningsfest! åter igen, välkommen till Uppsala och grattis till din fina lägenhet! Är så glad att du bor i Uppsala. Du är en sån underbar vän! Puss!

En lugn fredag hos addan!

 
 
 
 

En härlig nationaldag!

6 juni var jag och mina vänner i parken och njöt av solen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

det var inte igår!

 
Vet inte vad jag tycker om min egen student. Var väl helt ok! Men den hade kunnat vara roligare och framför allt mer galen. Grattis alla som tog studenten idag. Hoppas ni får en underbar kväll också :)

Lördagen i Jönköping!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nytt jobb!

 
Äntligen! Till er som undrar vad jag gör om dagarna! Har nu startat eget. Andreas tobak. Kom in och säg hej i min kliosk. Söker ni sommarjobb så kan jag fixa.

Fredag i Jönköping!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0