when i really need it


Ni vet väl att jag skulle varit med i bonde söker "fru"

Fredag
eftermiddag och jag har bara städat och städat. Dagen började med att Johanna kom förbi med pengar till alkohol. Efter en stund åkte jag,Rebecca,Chrille till systembolaget för att köpa alkohol tills imorgon. Rebecca ska färga håret senare idag vilket gjorde mig sugen att också göra det. Jag behöver en förändring. Jag har haft ljusbrunt/blont hår hela detta året så nu skulle jag vilja gå tillbaka till något mörkare.

sista två veckorna i Uppsala gör mig lite stressad. Vad kommer hända sen undrar jag? Den här gången har jag ingen plan B, det skulle i så fall vara att flytta till GbG och bo hos en vän där men jag vet inte. Känns tråkigt att vara tvungen att lämna Uppsala nu när jag äntligen ska börja studera. Men jag har inget mer val.

Hjälp kommer inte alltid ifrån dom man trodde hjälpen skulle komma ifrån. Tyvärr så har det alltid varit dom människorna jag trodde kunde lite på som har svikit mig och inte varit där när jag bad om hjälp. Det finns fortfarande folk som jag kallar för mina "vänner" bara för att jag inte orkar berätta för dom hur besviken jag är på dom. Jag orkar inte lägga ner tid på folk som har svikit mig. Några av dom som har svikit mig tror att vi är vänner, dom är rätt tröga så jag låter dom tro att vi är det. Under det här året har i alla fall fem personer som påstår sig vara vänner till mig visat att dom är jävligt efterblivna.

Det är roligt att hjälp och stöd ofta kommer ifrån folk som man inte förväntade sig skulle vara där :) Tack vill jag säga till Josefine och Johanna som kommer hjälpa mig under dom här första dagarna in på september. Och tack till Chrille som hjälpte mig flytta lite saker idag. Ni tre gör mig så otroligt glad. Ni ska alla få något fint utav mig det lovar jag. Inte för att jag inte trodde att ni skulle ställa upp för mig utan för att ni gör det mer än vad jag trodde!

- Tack för mig!

Färga håret?


Mia och Klara - Gulletussan

Ligger hemma och funderar om man skulle gå till frissan för att färga håret?


goodbye may come as a shockPratade med mamma tidigare idag. Ska jag vara ärlig så kommer jag nog att vara tvungen att lämna Uppsala efter första veckan in på september. Frågan är vad som kommer hända sen? // kram! 

Trött på min vardag!


funderar över hur hösten kommer bli?

Godmorgon på er!Idag gick jag upp ganska tidigt för att tvätta, jag springer upp och ner till tvättstugan idag och städa gör jag också i lägenheten. Det är som så att på söndag morgon flyttar jag ifrån vaksalagatan 55. Det ska bli väldigt tråkigt måste jag säga. Det har varit en fantastisk sommar här och jag tycker nog allt att tiden gick för fort.

Imorgon ska Christian hjälpa mig att flytta lite saker, jag är så tacksam för att du hjälper mig. Just nu skulle jag bara vilja flytta hem till mina föräldrar och begrava mig hemma hos dom under hösten och vintern. Fast och andra sidan skulle jag ta livet av mig om jag var tvungen att vara i Jönköping under hösten, vad skulle jag kunna hitta på för kul i den tråkiga småstaden? Nja vi får allt jobba på att ha kvar mig här i Uppsala.

Trött på min vardag!
Nu är vi där igen, vid den stationen då jag tycker att min vardag är bland den tråkigaste. Nu måste något helt nytt hända i addans liv. Jag behöver förändring nu. Det är nästan så att man blir sugen på att ta livet av sig just för att jag är så trött på läget. Men nu ska vi inte börja tänka så långt!

- Nu ska jag tvätta!

Chelsea Lately


Paris Knows Best
it's borderline amazing


Jag hoppas på en riktigt rolig höst.

Viktigt inför helgen som kommer!

Okej såhär ligger det till nu, i helgen ska Jag,Josefine,Rebecca försöka skapa en kräftskiva. Jag vet att det inte kommer bli som planerad. Varför skulle det bli de? Eftersom jag inte har några nya kläder och dom jag äger kommer va ner packade så måste jag köpa nya. Jag kommer dom första dagarna i September bo hos Jossan som ni säkert redan vet. Om addan har tur får han en lägenhet/studentrum den 1september. Om inte? Jaa om jag inte får någon bostad kommer jag lämna Uppsala och då tror jag inte jag kommer orka flytta tillbaka igen.

Jag vet inte hur jag ska beskriva sommaren 2009? Tur att mina föräldrar inte vet allt som har hänt. Jag tror aldrig jag har varit med om någon tidigare sommar som har varit lika hård och galen som den här. Jag vill inte veta hur mycket pengar jag har köpt sprit och öl för dom senaste fyra månaderna. Och jag vill absolut inte veta hur många liter som jag har druckit. Börjar faktiskt undra ifall det är något fel på min kropp eftersom jag aldrig blir tjock av all stark öl?Jag vill inte nämna någons namn men jag har faktiskt en vän som får öl mage när *** dricker öl. Ganska gulligt att titta på måste jag säga. Jag kan lova er redan nu att sommaren 2010 kommer bli mer lugn och mer underbar.
Inför hösten som kommer!

Självklart ska det bli riktigt spännande att börja studera på Universitetet till hösten 09. Något som kan få mig att bli off skulle vara ifall mina kursare skulle vara ett gäng fula nördar. Jag vet att jag har tagit upp det förut och jag vet hur larvigt det låter. Addan står för att han vill gå i en "klass" med ögongodis, klart man vill ha något fint att titta på!? Något som är säkert att att mina klasskompisar kommer ha något fint att titta på ;)
Jag saknar er!

Lite tråkigt är det faktiskt att fyra av mina trognaste och nära vänner inte bor i Uppsala. Det är klart att man vill ha alla man älskar nära sig. Jag är jätteglad för min nya kompis , hon är en pärla.


 


vecka 35


Jag skulle vilja börja veckan med en öl på stan!

Herregud vad tråkigt det är att städa ur lägenheten, kan ingen annan göra det åt mig? Jag börjar i alla fall bli klar och jag är så glad över att jag tog tag i det redan nu och inte i övermorgon. Jag skulle vilja börja veckan med att ta en öl på stan. Vilken alkis jag är men jag orkar faktiskt inte bry mig.

Tyvärr så kom jag på att ******* som jag hade ett förhållande med i början på året fyller år den här veckan. Jag skulle så gärna vilja ringa och säga grattis. Det är ingen smart ide alls och jag hoppas inte jag hör av mig till ******* på fyllan under den här veckan och ska berätta hur jag känner!!Tänk om vi fortfarande hade varit ihop, då kanske den här veckan hade varit den roligast i år och inte den jobbigaste? Jag saknar dig väldigt mycket vill jag att du ska veta.

Sen finns det folk som jag absolut inte saknar ( fast deras namn ska vi inte ta upp här ). Ibland förstår jag mig inte på människor, folk är så jävla efterblivna ibland så att det blir pinsamt. Jag skulle lätt kunna göra en Top 5 lista på folk som jag skulle vilja slå sönder. Ibland undrar jag om man inte borde åka till Anvah i Atlanta. Hon är min absoluta bästa vän. Jag är så tacksam över att jag har en kompis som henne.

- nu ska jag gå och handla mat!


En ny dag för Addan


jag är sugen på ett husdjur!


Okej idag är det måndag morgon och klockan är lite efter nio. Det här kan bli den tuffaste veckan för mig på länge. Det är otroligt mycket som måste göras och nu känner jag att det inte skulle vara fel med ett litet husdjur.Jag vill ha en sån katt som på bilden. Fast det skulle även vara skönt att ta livet av sig en vecka som denna. Jag orkar inte stressa runt. Jag har haft sömn problem i nästan en månad nu. Och det vet jag vems fel det är....

Jag vet inte i vilken ordning jag ska ta tag i dagen? Om jag ska börja med att köpa mat,städa och sen går ner på stan.Eller om jag ska gå ner på stan och efter det köpa mat och sen städa? klockan 10:00 ska jag i alla fall lämna datorn för att va seriös under många timmar.

Veckans ros kan jag redan nu säga kommer gå till Jossan min underbara granne. Du är en räddare i nöden och jag är så tacksam att jag har dig, konstigt hur vänskap kan bli så stark under en sommar. Men jag är glad över att ha dig.

// vi ses senare idag!

Addan - Killen med ett stort A


kväll ska jag göra det jag är bäst på!

Ibland kan livet vara väldigt svårt, det vet vi alla. Ibland vill man bara gå och dö, det tror jag vi alla skulle vilja ibland. Det finns även dagar då man mår som skit men inte vill tänka mer på det. Idag är det en bra dag för mig. Jag borde må skit men det har jag inte tid med nu.

Ikväll ska jag festa med mina fantastiska vänner, men det är ingen vanlig kväll. Idag fyller faktiskt Johanna "Bobban" år och det ska bli fest för henne 18:00.

Ett bra knep för att få den där underbara fyllan alla drömmer om kan jag. Jag brukar alltid äta dåligt under dagen så att kroppen blir extra svag för spriten. Vem är så dum så han/hon äter massa god mat innan man börjar dricka?Snälla så gör man faktiskt inte, tänk efter liksom.

Sen tycker jag inte man ska köpa alkohol som man inte har problem med att få i sig. Jag kör från och med nu bara på rött vin för det klarar jag inte av. Jag blir skit full på nästan ingenting när det kommer till rött vin. Det är billigt och bra. Jag borde dumpa öl för jag kan dricka massa öl, så 10poäng till Addan för det. Nej nu låter jag dryg tycker jag....Johanna Arnfeldt's Photos

10 saker som gör att addan älskar Johanna

1. Johanna är en ärlig och omtänksam tjej.
2. Hon har en snygg klädstil och är söt, lite som en vit lillasyster till mig.
3. Hon super som en man och tackar aldrig nej till sprit.
4. Man kan ha med henne överallt, hon passar in och kan prata med alla.
5. Hon är kåt.
6. Vi delar humor.
7. Det är alltid roligt att lyssna på vad hon har att berätta.
8. förfest,fest,efterfest skit samma för johanna är alltid där :)
9. Hon har aldrig blivit arg på mig, 10poäng för det.
10. jag vet inte vad jag ska skriva mer än att du är guld!LOVE YOU!

dagens låt här hemma


Prodigy - No Good

vart är spriten? Jag vill börja dricka redan nu, ikväll ska Johanna ha sin fest! Det ska bli riktigt roligt!


Life & StyleFredag 10:00 Vaknar upp och undrar - hur kom jag hem. Men jag undrar också vem det är som ringer på? Såklart är det min granne och godavän Jossan som kom för att säga hejdå. I helgen ska hon iväg på bröllop.Jag vill faktiskt också på bröllop - jag blir alltid så full på bröllop. Varför kan inte någon av mina vänner gifta sig? När jag var lite sa jag - vad roligt det ska bli när jag är 20år och alla mina vänner börjar gifta sig!! Jag är snart 22år och inte en jävel verkar vilja gifta sig....

16:00 ensam hemma ligger jag i min säng, idag kanske jag har sökt sex olika bostäder. Det är så otroligt roligt att söka bostäder tycker jag. Och mina vänner Rebecca &:co ser hur glad jag är.

Men ikväll kommer jag vara hemma faktiskt, jag är inte sugen på att gå ut. Igår var jag,Sophie,Christian på stocken,Bullit,Etage,Firman så idag behöver lilla addan vila. fast jag tycker att bio skulle vara mysigt, men då vill jag bara se Harry Potter. Fast det verkar inte va någon som vill gå och se den?

Imorgon ska det i alla fall bli en rolig kväll. Johanna "bobban" fyller år och ska bjuda oss på lite kalas. Efter det ska vi på V-dalas sista sommarkväll. jag hoppas att det kommer vara mycket folk där. Jag hoppas även på fint väder, en sista sommarkväll skulle inte vara fel. Fast det jag vill mest är att få mig ett hångel imorgon. Jag har haft en jobbig vecka så det skulle va skönt att avsluta veckan med en kyss.

- någon som är på?

Kristinia DeBargeDet var förra sommaren som artister som Lady Gaga och Kat Perry slog igenom med deras sommar hits. Den här sommaren gör söta Kristinia Debarge debut med sin singel goodbye. Det här kan va en tjej som kommer ge oss fler sköna poplåtar, eller så kommer det kanske sluta med att hennes låt goodbye blir hennes första och sista. Jag tycker det är svårt och veta vad jag ska tycka om den här tjejen!


Kristinia DeBarge - Goodbye

Den här låten är en helt okej poplåt som funkar på stranden och på förfesterna.

vart tog tiden vägen?


2004 och snart är det 2010

Torsdag morgon
Och jag måste sluta titta på foton från dom tidigare åren. Jag känner hela tiden - vart tog tiden vägen? Eller mer att tiden gick för fort. Jag är kass på att ta vara på dagen som de är. Men efter 1år kan jag se tillbaka och tycka att tiden innan var fantastisk. Jag tror inte ni förstår hur jag menar för det gör inte jag, jag är fortfarande nyvaken så jag känner att jag inte riktigt kan skriva. Det jag vill säga är i alla fall - fyfan vad jag hatar att leva nu och vad bättre det var innan.

Måste i alla fall gå och köpa mat med Jossan!!


The Chelsa Handler Show


sugen på sockerTisdag kväll kommer jag över till Jossan min underbara granne, där är även Rebecca! Vi hade köpt 3 vin flaskor som vi skulle ha när vi tittade på film. Andra brukar ta ett glas vin till en film men vi behövde egna flaskor. Vi trodde det skulle räcka med 3 vin flaskor men det gjorde det verkligen inte. Tur hade vi när Sophie kommer in med 3L till oss.

Vi kan kalla det att vi "knullade sönder 3L" för det gick verkligen hårt till. Våran lilla filmkväll förvandlades till en vild hemma fest. När vi inte hade något mer att dricka började vi ringa på hos alla våra grannar, vi hoppades att någon skulle öppna och ge oss sprit. Tyvärr blev det inte så. Efter en stund somnar Rebecca och vad tror ni jag gör då?

Addan tar börjar skriva och måla massa saker över hela Rebecca, men hon vaknade inte i alla fall? Jag tycker det var jätteroligt, jag förstår inte varför ingen målar på mig när jag däckar på fester?När klockan är 02:30 kommer Chrille förbi efter att han hade varit på Bryggan ( varför var inte jag där? ). Rebecca vaknar när Chrille kommer och del 2 av kvällen är i full gång. Vi tar Rebeccas telefon och börjar ringa killar som kanske skulle kunna ha sprit hemma. Tyvärr var det ingen som ville svara och vi sitter där hemma hos Jossan och vet inte hur vi ska göra?

Kvällen tog slut 05:00 och så även mitt liv!

Beyonce


Beyonce - Sweet Dreams

Addan börjar tröttna...Jag vet inte om det beror på att jag har feber? Den senaste tiden har jag börjat tröttna på vardagen. Tidigare idag kollade jag på mina bilder ifrån tidigare år. Det slog mig utan att låta gnällig att 2009 har varit ett rätt OFF år. 2007,2008 var faktiskt två fantastiska år då det hände välidgt mycket i addans liv. Jag hade mycket på gång med vänner,plugg,jobb mm.

2009 såhär långt!

Januari
,Februari,Mars,halva April månad är jag tyvärr tvingad och tvungen att flytta tillbaka till Jönköping. Självklart var det skönt att träffa min familj som jag nästan inte hade träffat på 6månader. Men kom igen, jag ville inte bo hos dom i 3 månader plus en halv månad.

Fast okej mars månad var faktiskt bra för det var den andra mars som min resa med att spela in en Reality show ihop med Svt/UR började. Så okej jag tar tillbaka lite, mars månad var väl helt okej. April var bra men det var ju för att jag flyttade tillbaka till Uppsala då ( tack Anna Rakic för att jag fick bo med dig ).

Maj, Juni, Juli Har väl varit mysigt. Många fester med vännerna men det har liksom inte varit så mycket mer. Jag har varit med i en reklamfilm som just nu går på Mtv och jag har varit med i en musik video som kommer börja visas på tv till hösten. Sen gjorde jag i juli en pilot ( trailer ) till en ny reality show som jag hoppas kommer bli av!

Och vad som är kvar av året....

Jag hoppas verkligen att hösten kommer funka. Jag orkar inte att det ska gå åt helvete och bli helt off. På hösten blir jag väldigt nere så för mig är det extra viktigt att min vardag är snäll emot mig och att det inte händer massa drama.

Vi kan säga såhär. 2009 har varit ett år då det inte hänt något viktigt eller roligt att ta med sig......bläää

Varför blev det ingen sommar flört?Jag kommer inte ihåg hur vi kom in på det eller vem jag tog upp det med. Lite nere blev jag i alla fall när tanken slog mig att jag inte har varit på någon dejt under sommaren 2009. Sommaren 2008 var inte snål när det kom till att dejta. Men 2009 har varit jävligt snål tycker jag. Det hör sommaren till att gå på dejt. Det är så mysigt att gå ut och äta eller gå på bio med någon som man gillar men inte känner så bra.

- Hoppas man träffar någon till hösten....
äntligen är sommaren räddad!Kourtney Kardashian är hög aktuell, i början av förra veckan kunde vi läsa att hon blivit med barn ( pappan är hennes ex pojkvän som hon nu gick tillbaka till ). Och igår kväll på E! hade hon och hennes syster premiär med deras nya reality show. Nu är mina söndagar räddade igen!GRATTIS Kourtney KardashianHär om dagen kunde vi alla läsa i People att Kourtney Kardashian ( även min favvo kändis ) ska bli mamma!
Barnet räknas komma till jul. Grattis vill jag säga till Kourtney, lycka till!

feber


Addan och Chrille på Flustret i lördags

Måndag 09:00 Efter förra veckans 4a utgångar vaknade jag igår upp med feber. Även idag har jag feber vilket känns jävligt tråkigt. Jag hade väldigt mycket som jag skulle ta tag i idag. Frågan är om jag kommer orka göra något idag som jag mår?

chelsea handler- going green


Hon är tillbaka!Under juni 2009 offentliggjordes titeln på Whitney Houstons comaback album, "I Look to You". Skivan släpps den 1 september och under Pride i Kalifornien 2009 spelades en remix av Peter Rauhofer: "I Didn't Know My Own Strength".

Den 14 juli 2009 höll Whitney Houston en lyssningsession i London där flera låtar från albumet spelades upp för musikjournalister och annat pressfolk. Materialet väckte odelat positiva reaktioner och bland låtarna som avslöjades fanns förutom de som tidigare läckt även, Alica Keys-skrivna "Million Dollar Bill", den förväntade första singeln, "Calling you tonight" "For the lovers" och covern "A song for you".


Diskografi

1985 - Whitney Houston

1987 - Whitney

1990 - I'm Your Baby Tonight

1992 - The Bodyguard OST

1995 - Waiting to Exhale OST

1996 - The Preacher's Wife OST

1998 - My Love is Your Love

2000 - Whitney: The Greatest Hits (samlingsalbum)

2001 - Love, Whitney

2002 - Just Whitney

2003 - One Wish: The Holiday Album

2007 - The Ultimate Collection (samlingsalbum)

2009 - I look to you


stolt tjej


Tar man med sig sin tidning till en premiär?

Den senaste veckan har det varit otroligt många galor och premiärer i Hollywood. Jag brukar ligga i min säng och kolla på bilder ifrån olika sidor på internet. G-Force är en film som går på bio nu, jag vet inte om jag själv är vidare sugen på att se den. Tydligen var Heidi och hennes kille sugna på att se filmen. Eller kan det ha varit som så att hon gick på premiären bara för att visa folk att Heidi har vikit ut sig i PLAYBOY?

- ibland är folk lite konstiga!

Alla tonårsfavoriter samladeVem tycker du var snyggast på Teen-Galan 2009 ?

god morgonTisdag Morgon och jag vaknar upp skit full av att Juliette-Amelie ringer till mig. Lika bra att gå upp tänker jag. Lite senare idag ska jag träffa min vapendragare Anna Rakic, och efter det ska jag träffa min BFF Nadia på stan.

Jag får inte missa min morfar som tyvärr ska ha tillbaka 200kr idag, hoppas han är så snäll så att han kommer säga - men andreas det behöver du inte ge tillbaka pengarna.

Blir det inte bryggan ikväll? nja jag tror inte det om jag ska vara ärlig, jag var full igår och känner att veckan inte bara behöver handla om en lång fylla. Är det ingen som vill gå på bio liksom? Harry Potter vill jag faktiskt se, men alla tycker att jag är töntig som gillar den filmen.

- jag tycker om er.

Sthlms mode vecka!


lämnar Up-Town för sthlm i helgen?

Oh gissa om jag blev glad när min kompis Maria B ifrån sthlm ringde mig idag och frågade om jag ville följa med på någon modevisning i veckan. Det är som vi alla vet stockholms mode vecka och min stylist kompis är uppskriven på många listor den här veckan.

Självklart vill jag följa med henne, jag är väl inte dum i huvet. Jag behöver uppdatera mig på mode. Den senaste tiden har jag börjat gå runt som en sliten hora utan klädsmak, det ska vi ändra på i höst. Kollade i mitt fotoalbum från hela 2007 och jag måste ge mig själv beröm för hur snygga kläder jag hade. Jag är för ung för att tappa mode intresset.

Nu till kvällen ska min kompis jossans lillebror ha lite 18års fest på våran gård. Jag vill också vara 18år igen, livet var så kravlöst. Hur kul är det att snart bli 22år? Det händer inte så mycket, vart är min inspiration?

- och vart är all min mat?


Tellin’ the world how much you miss me


Livet i vimmlet

Låg och tänkte på dig eftersom du snart fyller år. Vill du att jag ska ringa och önska dig grattis?Eller vill du att jag ska bjuda över dig hem till mig och ge dig en kväll du inte vill ska ta slut ;)

Jag saknar i alla fall dig väldigt mycket och det är surt att jag verkar sakna dig mer än vad du verkar sakna mig. Jag tror faktiskt jag var väldigt kär i dig och det var synd att det tog slut mellan oss. Vi var ett sexigt par, ett snyggt par.

Vem ska kunna ta din plats, när du var den sexigaste. Jag kommer aldrig träffa nån som är lika snygg som dig. Det stör mig faktiskt jävligt mycket. Du var verkligen A-ligan precis som mig! Nu känns det som om jag bara får C-ligan och alla fula,tjocka offer som ingen annan vill ha!

- livet suger ibland!

It must be the weed, it must be the E???


I was like, why are you so obsessed with me?

Måndag
morgon, jag och min kära kompis Johanna går och skriver in oss på GH och söker även jobb där. Hoppas vi får det, skulle va grymt kul att jobba i baren med dig sötnos. Vi kommer va fullare än vad våra gäster kommer att vara.

I övrigt verkar den här veckan bli lugn. Till helgen tror jag att systrarna Rakic ska ha sin hejdå-fest! Man kommer sakna er i stan men jag tycker verkligen ni gör rätt som lämnar uppsala för miami. Ni kommer ha grymt roligt på eran resa.

- Nu ska jag försöka hitta mat här hemma!
are u there,vodka?its me,AddanNästa vecka kommer bli lugn,seriös,vuxen!

sommaren börjar ta slut


Addan - våga bjuda på dig själv!

sut över!
Jag är lite sur över att det är så många människor (vill inte lämna ut era namn) som inte bjuder på sig själva. När jag festar är det en viktig den av min kväll att ni också vågar balla ur till 120% precis som jag och Rebecca.

glad över!
Min kära vän Chuey kom ifrån sthlm igår för att hänga med mig på festivalen som vi har här i uppsala nu. Tack så jättemycket att du kom vännen. Det är alltid lika roligt att träffa dig tycker jag. Och alla mina vänner tycker att du är en as skön snubbe. Kul även att se att du kan dansa, det trodde man faktiskt inte om dig.

ser fram emot!
Tyvärr blev det inte strömstad för mig och Nadia, men ikväll ska hon och jag gå ut och festa. Nadia är min nyaste vän och tror jag rätt kommer hon bli en av mina näravänner. Hon utstrålar sån skönhet och stark personlighet. Vem vill inte ha en kompis som Nadia?

- Nu måste jag snygga till mig för jag är as ful!

Det suger att se dig!
Gud
vad jag är trött på honom. Det suger verkligen att se dig. Jag tycker du får ta och börja lugna dig själv och din tjocka kompis. Vi vet alla att är man tjock får man faktiskt inte vara otrevlig, sant! Men nog om din kompis. Jag tycker faktiskt att du tror du är lite för bra, du är rätt så dålig om det hela ska fram!

Heidi Montag


"LOOK HOW I'M DOIN"

Tv galan
Jag frågade mig själv här om dagen - Addan varför går inte du på Tv galan Kristallen? När jag tänkte efter en stund så slog det mig att Kristallen var något som jag borde gå på. Den 28 augusti är galan i Stockholm. Jag är 99% säker på att jag ska gå. Om jag inte går beror det på att jag inte har hittat några snygga kläder. Fast hur svårt kan det vara att va den snyggaste på Kristallen bland dom svenska grabbarna?

Jag tittade på galan förra året och undrade vad det var för fel på grabbarna? Jag vill inte nämna några namn och det är inte för att jag är rädd för att nämna några namn. Utan för att jag inte tycker att någon tönt är värd att nämnas i min blogg. Till saken hör att jag ska hitta något snyggt att ha på mig som får alla andra att tänka - Jävlar vad addan äger upp den här kvällen.

Jag tänkte gå med min kära vän Maria ifrån Svf. Hon har ju med tiden blivit en väldigt aktiv stureplans tjej så jag tycker nog att hon skulle passa in på Kristallen också. Men jag kan reda säga det här och nu Maria, jag vägrar gå ut på stureplan. Ibland blir man så trött på alla svenskar som försöker va något. Har alla svenska män en liten K*K eller varför tycker dom det är så viktigt att visa upp sina pengar och fula nyllen?

- Tack för idag!

On the Lam


Chelsea Lately


Disney


The Princess and the Frog

Okej jag vet att det här kanske inte passar in i min blogg, men jag måste bara berätta för jag blev så glad. Alla som känner mig vet att jag är svag för dom gamla Disney filmerna ifrån 80,90-talet. Filmer som Lejon Kungen mm. Fast under dom senaste 9åren har Disney bara skapat animerade filmer som inte lever upp till dom tecknade klassikerna som jag växte upp med. Inte för tills NU!

Alla borde spana in Disneys nya trailer!

Alice In Wonderland


official trailer

Åh är det bara jag som väntar på att den här filmen ska komma ut på Bio? Jag tror den kommer att vara jävligt bra! Så är ju allas våran Depp med i filmen, det gör ju hela saken mycket bättre också.

// ses!

Desperate Housewives Season Finale [Last Scene]


Desperate Housewives Season Finale [Last Scene]


Välkommen till Uppsala ReggaeSnart börjar årets festival som jag den här gången ska jobba på. Det ska bli sjukt kul att jobba med Maja,Evelin,Susanna. Jag gissar att det kommer bli en galen festival med mycket trevliga människor.

// puss och kram!

RowlandEgentligen heter hon Kelendria Trene Rowland men hennes artistnamn/smeknamn blev Kelly! Kelly är född 11 februari 1981 i Atlanta, Georgia, USA, och som alla vet är hon en sångerska. Hon var medlem i Destiny's Child och satsar numera på en solokarriär som börjar likna något.

Kelly Rowland var en av medlemmarna i gruppen Destiny's Child tillsammans med Beyoncé Knowles och Michelle Williams. Hon har också försökt sig på en solokarriär, ett exempel på det är låten Dilemma tillsammans med Nelly och Like This med Eve.Hon har även spelat in film, bland annat var hon med i Freddy vs. Jason, där hon spelade rollen som Kia Waterson.

Studioalbum

 • 2002 - Simply Deep
 • 2007 - Ms. Kelly

Singlar

 • 2000 - "Separated"
 • 2002 - "Dilemma"
 • 2002 - "Stole"
 • 2003 - "Can't Nobody"
 • 2003 - "Train on a Track"
 • 2007 - "Like This"
 • 2007 - "Ghetto"
 • 2008 - "Work"
 • 2008 - "Daylight"
 • 2008 - "Broken"
 • 2009 - "When love takes over f.t David Guetta"

Britney


Britney Spears - Radar (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

RSS 2.0