The one and only Kate Moss

image104
Vem älskar henne inte? Kate Moss är underbar!

Katherine Ann "Kate" Moss,
född 16 januari 1974 i Addiscombe, Croydon, Greater London.
Hon är väldigt kort för att vara modell närmare bestämt 1,71 m. Men hon är ändå en av dom största modellerna i vår värld. alla vet vem kate moss är, och alla vill vi veta om hennes liv. vi får aldrig nog av henne!

Moss var under en tid tillsammans/förlovad med skådespelaren Johnny Depp. Hon har de senaste åren haft ett ostadigt förhållande med musikern Pete Doherty, rykten säger dock att detta förhållande tog slut i juli 2007, efter att Doherty ska ha haft en otrohetsaffär. Kate har även dottern Lila Grace från en tidigare relation med förläggaren Jefferson Hack.

image105

Nu kan du som gillar Kate eller har en flickvän som gör det köpa henne egna parfym.

Kate Moss är även känd för sitt drogmissbruk och bilder på henne sniffandes kokain publicerades i den brittiska tabloiden Daily Mail i augusti 2005. Många företag valde att säga upp sina kontrakt med henne däribland svenska H&M. Det var många som efter händelsen ansåg att hennes karriär var slut, men efter en vistelse på rehab kom hon tillbaka i stor stil och 2006 blev hennes mest framgångsrika år då många av företagen som dumpat henne valde att åter använda henne i sina kampanjer.

image106


Heroes

image99
Alla älskar vi hjältarna i tv serien HEROES

Tim Kring
heter han som skapade tv serien Heroes. på kanalen NBC den 25 september 2006 hade Heroes premiär. Serien handlar om ett antal människor som tror att de är helt normala men som successivt upptäcker att de har förmågor långt över det mänskligt möjliga.

image100
Hayden Leslie Panettiere

Hon bor fortfarande tillsammans med sina föräldrar Lesley och Skip Panettiere och sin yngre bror Jansen Panettiere. Fast kanske beror det på att hon inte är så stor. Hon är  född 21 augusti 1989 i Palisades, New York.
För tillfället håller Panettiere på med sitt debutalbum "Fallen Love". Det var tänkt att släppas den 8 maj 2007 men på grund av hennes stressiga schema fick det skjutas upp till september. Ett tag var det tal om att det skulle skjutas upp än en gång till december.  Hon blev utsedd till den sjätte sexigaste kvinnan i världen 2007 på FHMs lista över de 100 sexigaste kvinnorna.

image101
Den bästa av dom alla är, Santiago Cabrera.

Santiago föddes som mellanbarnet av en chilensk diplomat och hemmafru i Caracas, Venezuela. Cabrera bodde i Toronto, London, Madrid och Rumänien innan hans familj slutligen återvände till Chile då han var femton år gammal. Som kapten i sitt fotbollslag under högstadiet fokuserade Cabrera också på friidrott innan han bytte inriktning och satsade på skådespeleri då hans högstadielärare i drama försökte få honom prova på skådespeleriet.

RSS 2.0