När det är nog!Det är väldigt ofta som jag blir trött på folk. Ibland skulle jag vilja äga en "lösfitta". Den skulle jag ta fram och slå i huvet på alla som gör mig arg. Undrar hur dom skulle ta det? Tror inte många skulle räkna med att få en lösfitta i huvet såfort dom säger något som inte passar!?


nu får jag lugna migHelt otroligt! Råkade ta sönder min nya kamera i lördags. Därför finns det inga bilder från kvällen om ni undrar. Tappade bort mina vänner, eller jag sprang ifrån dom!? Hur smart kan man vara? Ibland tycker även jag att addan är en jobbig jävel!


"tjejkväll"

Martina och Lisa! Vem är jag utan er? Älskar att umgås med er två!


När man börjar letaVisst är dom snygga! Tog ner dom idag. Frågan är vilken dag jag ska åka? Och vad jag ska ha på mig? Det kommer att bli roligt kan jag lova er!


det var på tiden

Första dagen detta året jag och sören tog med våran fika ut. Underbart med sol. Hoppas det inte kommer mer snö. Vill att det ska bli vår nu!!


the real housewives of fålhagen


dans med goda vänner

Gucci Menswear Cruise 2012 Collection is arrivedsnö är inte min grejVaknade precis upp. Titta hur det ser ut. Vilken jobbig onsdag det ser ut att bli. Vill att våren ska börja komma nu. Som det ser ut nu verkar det dröja ett bra tag till. Vad ska jag göra för att överleva vintern som är kvar?


alla hjärtans dag


Tack för kortet mamma & pappa. Så blev jag 25kr rikare.

Idag skulle jag och D ha träffats. Men tyvärr blev vi båda sjuka igår. Ligger i min säng och tittar på Sunes jul (inte så passande). Imorgon hoppas jag bli piggare så jag kan gå till jobbet. Hoppas även att jag kommer träffa D snart igen! :)


Nu är jag tillbaka!
tack Classique


Köp Köp Köp!


Sofia Gustafsson, tusen tack! Alla borde gå in till salong Classique och köpa Moroccanoil. Ångrar inte att jag gjorde det. Mitt hår har aldrig varit så underbart som det är nu :) Det är viktigt att ge håret lite lyx i vardagen!


till min älskade guddotter

Förlåt men har ärligt talat väldigt svårt när vuxna "horar ut" sina barn (andras barn) på internet. Låt barn vara barn och låt dom välja själva om dom vill vara med på Facebook. Ursäkta! Men vill i allafall visa vad jag har köpt till min lilla guddotter. Hon är världens sötaste, saknar och tänker på henne!


nästa vecka!Det ska bli spännande, en vecka kvar. Kommer jag hitta en mysig dejt? Eller kommer det sluta med att jag ligger skitfull i min lägenhet? Ensam!? Ska ladda upp med lite tragiska filmer! Det ska bli spännande att se hur den 14e kommer sluta ;)


vem vet mest? Inte jag!I tisdags ringde SVT och var lite nyfikna på mig (igen). Nu undrade dom ifall jag kanske skulle vilja vara med i Vem vet mest. Så jävla pinsamt. Jag fick förklara för dom att jag inte är en person som "vet mest". Nog för att jag passar i Tv med inte i - Vem vet mest? :D


Tiger of Sweden Spring/Summer 2012
Tillbaka i Uppsala


Sören VS Thorsten Flinck


Tillbaka i Uppsala. Skönt att vara tillbaka. Roligt att allt är som vanligt. Var det bara jag som kom på att Sören och Thorsten är väldigt lika? Då tänker jag framför allt på deras personligheter. Roligt att man kan likna en kändis. Sören borde ringa Thorsten. Tror dom skulle ha roligt ihop!


Grattis pappa!


Pappa och jag i Colombia 2007


Stort GRATTIS till världens bästa pappa som ska firas idag! Är så glad att jag fick ledigt så jag kunde vara med på din födelsedag :)


torsdag i jönköping!Vilken härlig dag det blev. Först en lunch med Emma och sen en fika med Ida. Det är väldigt kallt här nere i jönköping, men jag har det jättetrevligt. Imorgon ska vi fira min pappa som blir 57år :)


ner till jönköpingSitter på Swebus nu. Skönt med fyra lediga dagar. I veckan ska vi fira min underbara pappa. Han vet inte att jag kommer ner. Hoppas han blir jätteglad! Ska bli roligt att träffa familjen igen. Roligt när det finns ögongodis på swebus. Synd att jag inte vågar ta kort på bussen. Ni ska bara veta vilken snygging jag spanar in!!!


RSS 2.0