Victoria Secret Fashion Show 2007

image86
17 November var det tid för årets vackraste modevisning

Heidi Klum, Karolina Kurkova och Jessica Stam - alla toppmodellerna gick i en glittrande parad på catwalken när Victoria's secret hade sin årliga modevisning. Amerikanska underklädesmärket Victoria's secret säljer underkläder, pyjamasar, skönhetsprodukter och kläder för över fem miljarder kronor per år.

De är kanske mest kända för att använda världens samlade toppmodeller i sina annonser, och på sina spektakulära, årliga modevisningar, som "Victoria's secret-änglar".


image85
Kodak Theatre i L.A

Sedan öppnandet den 9 november 2001 har teatern varit platsen för den årliga Oscarsgalan. I mars 2002 hölls den första galan i Kodak Theatre. Men även Victoria Secret fashion show går på den här teatern.

Teatern designades specifikt för Oscarsgalan i tanke. Den har plats för 3 400 sittande personer och scenen är en av de största i USA. Teatern sponsrades av Kodak som betalade $75 miljoner för att ha sitt namn associerat med byggnaden. Den ägs av CIM Group och hyrs av Amerikanska filmakademien för Oscarsgalan.

I entréhallen av Kodak Theatre finns kolumner med vinnare av bästa film sedan 1927-1928, med tomma platser för kommande vinnare.

image87
Spice Girls var som många vet med på visningen och sjöng


14 November gav tjejerna i Spice Girls ut sin Greatest Hits-albumet och den 17 November sjöng dom på Victoria secrets fashion show, vilket var mycket populärt. Gruppen har sålt över 80 miljoner album och singlar tidigare.
Under perioden 1996-2000 låg Spice Girls högt på topplistorna. Gruppen splittrades år 2000. Geri Halliwell lämnade bandet 1998. Medlemmarna har därefter främst fokuserat på sina egna karriärer.

Visste du att... Återföreningen bekräftades officiellt den 28 juni 2007.
Och att Biljetterna tog slut på 35 sekunder till deras världsturné!!!
Och att fredagen 2 november var det världspremiär för
musikvideon till den nya singeln Headlines!

image88
         Adriana Lima och Alessandra Ambrosio

Adriana Francesca Lima, född
12 juni 1981. Hon är enligt mig den bästa och snyggaste modellen på Victoria secrets visning. Adriana Lima upptäcktes när hon var 13 år. Ett år senare fick hon ett modellkontrakt med Elite Model Agency och flyttade då till New York. Hon slog igenom som modell för Victoria's Secret.
Alessandra Ambrosio, född 11 april 1981 i Erechim, Rio Grande do Sul, Brasilien, är även hon en av dom bättre modellerna. jag gillar hur hon tar plats i catwalken, man blir glad när man ser henne.

image90

image91

image89
Jessica stam, Adriana Lima, Miranda Kerr, heidi klum, karolina kurkova mfl.

1995 höll de sin första jättevisning, sedan dess har det blivit en tradition som tv-sänds och ses av miljoner människor världen över. I veckan var det dags igen. Årets musikgäst var återförenade Spice girls, som gjorde det första amerikanska tv-uppträdandet någonsin efter att de splittrades.


Kommentarer
Postat av: M Ä N D O W

svar:
tack :)

2007-11-26 @ 18:53:28
URL: http://missperssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0