The one and only Kate Moss

image104
Vem älskar henne inte? Kate Moss är underbar!

Katherine Ann "Kate" Moss,
född 16 januari 1974 i Addiscombe, Croydon, Greater London.
Hon är väldigt kort för att vara modell närmare bestämt 1,71 m. Men hon är ändå en av dom största modellerna i vår värld. alla vet vem kate moss är, och alla vill vi veta om hennes liv. vi får aldrig nog av henne!

Moss var under en tid tillsammans/förlovad med skådespelaren Johnny Depp. Hon har de senaste åren haft ett ostadigt förhållande med musikern Pete Doherty, rykten säger dock att detta förhållande tog slut i juli 2007, efter att Doherty ska ha haft en otrohetsaffär. Kate har även dottern Lila Grace från en tidigare relation med förläggaren Jefferson Hack.

image105

Nu kan du som gillar Kate eller har en flickvän som gör det köpa henne egna parfym.

Kate Moss är även känd för sitt drogmissbruk och bilder på henne sniffandes kokain publicerades i den brittiska tabloiden Daily Mail i augusti 2005. Många företag valde att säga upp sina kontrakt med henne däribland svenska H&M. Det var många som efter händelsen ansåg att hennes karriär var slut, men efter en vistelse på rehab kom hon tillbaka i stor stil och 2006 blev hennes mest framgångsrika år då många av företagen som dumpat henne valde att åter använda henne i sina kampanjer.

image106


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0