Crystal Harris


Det här är Hugh Hefners tre nya flickvänner


Jag tror många unga tjejer någon gång har tänkt - fan vad jag skulle vilja hora till mig pengar. Killar behöver en utbildning eller en talang för att kunna dra in pengar. Tjejer behöver bara vara vackra så kan dom snabbt få de dom vill ha. Fast är verkligen den vägen så lätt? Någon som i alla fall har lyckats är Crystal Harris. Nu är hon den nya "första" (utav dom tre) flickvännen till Mr. Hefner. Hon lever nu i lyx!



född 29 April , 1986


Jag blev väldigt förvånad när jag fick reda på att Crystal är född 86. Jag trodde för det första att hon inte skulle vara så ung. För det andra trodde jag inte MR. Hefner ville ge sig på "barnbarn" igen. Folk får göra som dom vill men varför vill han va med småflickor? Jag förstår varför dom vill vara med honom.





Ni kanske undrar varför jag skrev om Crystal nu. Det är som så att nu under December månad blev hon
- Playboy, Playmate of the Month for December 2009!! Den här månaden är verkligen hennes! Grattis tjejen. Hon är från början uppväxt i Lake Havasu City som ligger i Arizona. Det är svårt att tro att den här tjejen bara är 168cm för övrigt!





Ni får inte missa tjejernas och Mr.Hefners egna tv show. Den är alltid lika rolig att följa.



Kevin Jonas bröllop!



Sedan den 19 december 2009 är han gift med hårfrisörskan Danielle Deleasa från New Jersey. Det roliga är att när jag hörde att en av Jonas Brothers hade gift sig, trodde jag inte det var sant. Min första tanke var - Men är inte dom tre pojkarna under 18år? Tydligen inte. När jag läste om bröllopet stod det att Kevin var född 5 november, 1987. Trodde inte att han som ser så liten,ful, och larvig skulle vara född 87!? Tänk att den fulaste killen utav bröderna var den som fick brud först!




Det roliga är att bröderna kommer ifrån en as kristen familj. Alla tre sa att dom kommer vänta med sex tills dagen dom gifter sig. Sen kan man tro vad man vill om det. Fast nu vet vi verkligen att en utav dom får fitta! Kanske det är därför Kevin börjar se så lycklig ut? Förstår inte hur han ville vara 22år och oskuld?


- Det här var årets fulaste kändis bröllop!


2010 är på ingång!




Snart kan vi säga hejdå till 2009. Jag ser fram emot nyårsafton och tror det kommer bli en underbar kväll med mina fina vänner. Är som jag skrivit tidigare övertygad om att 2010 kommer bli ett grymt år!


Igår var jag ute med Terre & Sofia i jönköping. Vi gick till en bar som heter pipes of scotland. Jag trodde Bartendern drev med mig när han sa att dom stängde 23.00?? Varför stänger man så tidigt om man jobbar på en bar? Spelar väl ingen roll att det var tisdag? Eller går folk bara ut fredag,lördag i jönköping? Nej usch pipes of scotland vill jag aldrig mer gå till. Det roliga är att kvällen slutar på olearys. Tror bara jag har varit där 4gånger innan. så jävla äckligt där inne, förstår inte varför jag ville vara där?


Efter att delat säng med sofia och terre i natt kan jag säga att jag inte sovit ett skit. åkte hem till mina föräldrar 08:35 och nu är jag riktigt trött. ska träffa anvah 14.30 och efter vi har fikat ska jag hem och städa. Ångrar lite att jag inte åkte hem redan idag. Men nu är det som det är!




Grattis Mr.Bean 20år!




Vid den här tiden på året brukar vi kunna se den är killen i tv. Mr Bean är ofta på kanal5 vid jul/nyårs tiden. Han gick på tv idag. Jag vet inte riktigt om jag tycker han är så rolig. Jag är lite trött på honom efter alla år. Fast självklart måste vi säga grattis till mr Bean som i år blev 20år!Grattis!


Mr. Bean är då en komisk rollfigur som skapad 1989 av britterna Rowan Atkinson och Richard Curtis och spelad av Rowan Atkinson. Mr. Bean lever ensam i en lägenhet tillsammans med sin nallebjörn Teddie. Mr. Bean har sänts som ett antal TV-avsnitt. Dessa skildrar hans udda agerande i ett antal för de flesta välbekanta situationer. Därefter gjordes 1997 långfilmen Bean - den totala katastroffilmen. Det har dessutom gjorts försök att lansera en tecknad version av Mr. Bean.


americas next top model


Yaya DaCosta


På tv3 går americas next top model i repris dagligen. Allt från cycle 1 till nr 13 eller vilket nr dom nu är på i USA?? I snart 7år har vi kunnat följa top model på tv3. Och jag undrar när det ska ta slut? Jag orkar inte mer. Det jag undrar är hur det går för tjejerna som vinner. Eller å andra sidan för hur det går för alla tjejer som har varit med? En av tjejerna som jag har tyckt bäst om ifrån top model var Yaya DaCosta. Så jag tog reda på hur det gick för henne efter top model tiden!





Hon arbetar för Models 1 London och Ford Models. Hon har gjort modell jobb för Target, Olay, CharmaineLouise, DJA Clothing Company, Venus Clothing mm. Till er som inte kommer ihåg så kom yaya på 2a plats i top model. Hennes hela namn är Camara Yaya DaCosta Johnson. Hon är född 15 November 1982 i Harlem, New York.





Vi har även kunnat se henne i musikvideon Pullin' Me Back med Chingy ( ifrån 2006 ). I år såg vi henne i Ugly Betty på kanal5 där hon spelar Nico Slater. Men vi kan även se Yaya i The shanghai Hotel där hon spelar Kendra. Och år 2010 kommer vi få se henne i The Kids are all right ( som Tanya ). Och även i Tron Legacy där hon spelar Siren. Av alla tjejer som har varit med i ANTM tror jag det är yaya som det gick bäst för!


Inte utan mitt luder!




Snart är det slut på 2009. Nyår blir med mina fina vänner i Uppsala. Danny och Becca är två sötnosar som jag hoppas få kyssa på tolvslaget. Den som är i närheten när klockan blir tolv ska jag hångla upp. Undrar vem utav dom som får bli den lyckliga!?? Kommer inte orka hångla upp båda två.


Måndagen den 28 dec.

Idag var jag nere i stan med några vännen för att hitta lite kläder. Tyvärr fanns det ingenting. Men hade tur att hitta ett par skor som jag blev väldigt nöjd med. Kl. 08:15 den 31dec blir alla ni i Jönköping av med mig. Då ska jag hem till mig igen och fixa inför kvällen. Jag gissar att detta kommer bli en jävligt bra nyår. Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig. Min plan är att vara snyggare en vad Danny kommer vara.


Löften till 2010!

1. Köpa gym kort för pengarna som jag fick i julklapp. Måste visa min lillebror vem som är snyggast av oss.

2. Hitta en dejt till 14 Februari ( alla hjärtans dag )

3. Fira addan 22år i sthlm eller gbg, obs inte i uppsala!

4. en resa till solen.

 


filmtips



PÅ tv3 ikväll 21.00


Joo jag vet vad ni tänker. Men det är vad som går på tv ikväll. Längesen jag såg filmen. Och det kan va roligt att se Jennifer när hon fortfarande var snygg. Efter hon fick sina tvillingar tycker jag att hon har börjat se sliten och tantig ut. Och varför är det så kallt ute? Orkar inte ens gå ut och röka...





Inte utan min mobil!


Emmeli,addan,terre

Klart som fan min laddare blev kvar hos Terre igår. Sån tur var kom hon upp med den till mig idag!Tack så jättemycket terre! Inte utan min mobil. Men som vanligt när mobilen varit död i 24timmar tror man att man ska ha 100 missade samtal. Men hade jag det? Hahaha nej faktiskt inte. Jaja nu är i alla fall telefonen laddad och vid liv igen!

Har pluggat hela söndagen och vet inte hur det ska gå? Har ingen inspiration till att göra ett bra arbete. Nu ikväll fick jag en ny dator utav pappa. Jag hoppas det är något liv i den. Orkar inte med att min pappa ska köpa mig massa billigt skit som jag sen råkar ta sönder. Den nya datorn är jättefin!

att göra vecka 53

Nästa vecka hoppas jag på att träffa dom vänner jag inte tagit mig tid att träffa en. Ska även försöka ta mig en heldag med min lilla pappa. Kläder inför nyår kommer jag aldrig hitta i den här staden, så en plan B behöver jag. Ibland ångrar jag att ja inget körkort fixade. Framför allt när jag kommer hem till mina föräldrar. Den där 15bussen och 1an bussen jag måste ta för att komma in till stan dödar mig. 45min tar det för mig att lämna huset och komma ner till stan. Man måste verkligen planera noga för att kunna ta sig in till stan. Skulle vilja spola tillbaka tiden och ta körkort. Nu kommer det aldrig bli av när jag bor så centralt. Hoppas min 17åriga bror är smart och tar körkort nästa år!


- Nu ska jag leka med min nya dator!


våren 2010 bjuder på


Ibland blir det lite fel för addan, men det bjuder jag på!


Okej bara så ni vet kom addan in på Uppsala universitet till våren! Universitetet omsätter cirka 4,3 miljarder kronor per år, varav cirka 60% går till utbildning och forskning. Femton nobelpristagare har studerat eller tjänstgjort på universitetet, och bland universitetets alumner återfinns bland andra åtta regenter, fjorton statsministrar plus en liten Addan såklart! När jag kommer hem till Uppsala ska jag fixa och göra mysigt i min nya fina lägenhet. Det kommer ta tid. Men planen är att kunna bjuda hem några vänner när jag fyller 22år.







Addan ligger hemma!


Addan och sofia när vi är som bäst!


Godmorgon bloggen. Ligger hemma i min säng och tittar på www.uppsalavimmel.se . Jag är en nyfiken jävel som alltid vill veta vilka som var ute i stan. Idag är det söndag och det finns liksom inte så mycket att göra här på stensholm. Det är kallt ute så mitt hus tänker jag absolut inte lämna.

Vilken tur att min kompis Terre hade rätt så bra bilder ifrån juldagen. Fick syn på bilderna från min kamera, hahaha! Dom kommer ni aldrig få se. Vad var det för löst folk jag träffade? Jag älskar bilden på mig och sofia.
Det ser nästan ut som vi ska försöka ha sex? Eller kanske inte.



emmeli,sofia,addan

REA REA REA!

Kläder är ingen ide. Allt snyggt kommer vara slut när jag kommer hem till Uppsala. I jönköping fanns det inga snygga kläder. Inte ens för tjejerna sa Anvah. Men en ny dator kommer jag att få utav pappa. Det ska bli jätteroligt med en ny dator igen. Den förra var ju bara så jävla pinsam. Varför fick jag den liksom?


Fortfarande nere i småland!


Addan,Sofia,Emmeli,Terre


Herregud vilken panik jag fick idag när jag vaknade. Fick syn på att min älskade Terre hade bilder på mig från juldagen. Fast jag måste säga att bilderna inte var så farliga som jag från början trodde. Bilderna ifrån Johanna "Bobbans" fest var 10gånger farligare.





Enligt mina vänner var jag jävligt full på juldagen. Och tur var väl det för vem är snubben till höger? Aja tur att man inte bor i Jönköping. Behöver inte va rädd för att springa på den här killen igen. Nu efteråt tycker jag att ja borde gjort bort mig mer på juldagen. Att jag inte tog fram den snefulla fittan i mig?




Den här bilden är fan humor. Vilka är blattegubbarna? Och varför ligger jag där? Hahaha den här bilden ska va mitt julkort 2010 till vänner och familj.


Too dirrty to clean my act up




Vilken härlig dag det blev. Vaknade upp full hemma hos min vän terre. Jag och Sofia sov över. Vilken härlig 3kant. Det är pinsamt när man fortfarande är full dagen efter, bakis hade varit lättare.

Idag fick jag äntligen träffa min bästa vän Anvah. Vi tog en heldag vilket var jättemysigt. Synd bara att man inte hittade någon på stan. Hade velat köpa något snyggt. Nu kommer allt vara slut när jag kommer hem till Uppsala.


En flört för 1år sen!

Shit vad folk är patetiska ibland. En flört som jag hade på G vintern 08 hörde av sig idag. Om det inte blev något mellan oss två för 1år sen tror jag inte det kommer bli något nu. Varför hör du av dig till mig för? Blir så trött när folk man flörtat med tidigare hör av sig. Onödigt!! Jag är absolut inte sugen på ett förhållande och någon Kk tackar jag nej till. Jag har blivit jävligt kräsen den senaste tiden. Kanske lite för att jag alltid har fått dom jag vill ha. När jag ser mina vännerna pojk & flickvänner kan jag ibland undra!? saknar folk ögon? Orka va ihop med någon halvfet, ful,fattig person som inte nog med det säkert har en ful bostad.


Veckans plus och minus!


Plus:
Träffa Anvah och dom andra fina vännerna som jag har kvar i Jkpg. Familjen såklart. Men också min super snygga lägenhet gör att jag nästan blir lite kåt på mig själv. Det har varit en magisk vecka!

Minus: Alla vet att jag är snygg. Men det inte alla vet är att jag är snyggast av mig och min bror Adrian 17år. Tyvärr inte längre. Min bror som innan var fet och lite småful har nu blivit snygg. Han har under hösten tränat MMA. Och nu har han en skit snygg kropp. Jag blev rätt sur när jag fick se det själv. Vafan ska jag göra nu!? Alla vet att jag hatar att springa på gym. Jag kommer inte bli smalare av all öl jag dricker 4 dagar i veckan.....


Juldagen 2009 i jönköping





Shit vad pinsamt. Innan jag börjar vill jag tacka Terre,Emmeli,Sofia för att ni var med mig på juldagen. Vi fyra hade jättetrevligt. Det är så roligt att träffa er. Jag är glad över att ni mår bra. Hoppas ni tre får ett underbart 2010. Ni är dom enda vännerna ifrån Jönköping som jag har kvar. Ni är guld.


Men snälla! Jag var ute i Jönköping igår (jag vet så jävla pinsamt). Vi var på en klubb som heter Lingon. Asså jag ville bara ta med mig mina 3 vänner till uppsala. Under kvällen träffade jag så många äckliga människor. Jag hatar att gå ut i jkpg. Varför gjorde jag de? Folk här nere är så jävla fula, äckliga och har ingen klädstil. Förstår inte hur man orkar bo i den här trötta småstaden? Vet inte hur många jag träffade igår som jag bara ville döda. Sen tycker inte jag folk kan festa i den här staden. Vart var allt party?


Jag stod en stund och bara skrattade åt folk. Varför betalade jag 50kr för att komma in på Lingon? Orka ta betalt för att komma in på en bar i jkpg. Då är man ju efterbliven, haha ( jag var trög ). Men det var skönt att vara på Lingon för där var det inte något folk. Orkade inte " visa upp mig " i stan. Det är så jobbigt att vara trevlig mot folk som man äcklas av. Träffade en person som är så tragisk att jag nästan började as garva framför den personen. Att folk nöjer sig med att bo i en nerpissad sönder runkad äcklig småstad förstår jag inte?


Tur att man heter addan som bor i världens snyggaste 3a i city av Uppsala. Jag kom på att jag har allt. Pengar, en snygg lägenhet, studier och ett jävligt härligt partyliv! Plus att jag är skit snygg och får allt jag vill ha!


Sex and the City 2



Sex and the City 2 trailer


Till er som bryr sig och har svårt att vänta vill jag bara ge er trailern. Snart kommer film nr2 vilket många verkar gilla. Själv bryr jag mig inte så mycket. Är inte så stort fan av Sex and the City. Men man måste se filmen när den kommer. Allt för att hänga med i vad folk kommer prata om!


Keeping up with the Kardashians


episode 403 promo


Åh jag kan inte vänta tills på söndag!!!


När du rökerpå under mellandagarna


MIley Cyrus - Party In The U.S.A.


Utifrån vad jag tror så är den här låten perfekt till att rökapå. Den är dålig,flymmig och lite B. Precis så som man själv blir utav att röka. Så är det någon utav er läsare som är sugna på att bli lite höga nu under veckan som är kvar, spela då den här låten. Då blir pappa addan glad. puss puss



Ashley Greene

Alla har under det senaste året snackat om filmen Twilight. Inte för att jag kan förstå det men jag försöker hänga med. Det jag undrar är varför ingen snackar om Ashley? Jag menar titta på henne, är hon inte en fantastisk tjej? Jag gillar henne mer en vad jag gillar filmen. Men visste ni att Ashley sökte rollen som Bella, men den gick som bekant till Kristen Stewart istället. Jag tycker stewart är rätt så ful, hon ser ut som en sliten hora.





Ashley Michele Greene är hela hennes namn. Hon är född 21 februari 1987. Hon är inte bara skådespelare utan även modell vilket kanske inte är så svårt att se. Hon är mest känd för sin insats i filmen Twilight som vampyren Alice Cullen med den speciella förmågan att kunna se in i framtiden. Det skulle jag också vilja göra.




Filmer med Ashley ni inte får missa framöver!

  • New Moon - Alice Cullen (2009)
  • Warrior - Brooklyn (2009)
  • Eclipse - Alice Cullen (2010)
  • Breaking Dawn - Alice Cullen (2011)

  • Justin Bieber


    Justin Bieber - ONE TIME Official Video






    Glöm Justin Timberlake. Det är Justin Bieber alla i USA pratar om just nu. På www.letssingit.com är han den populäraste manliga artisten just nu! Det sägs att han kommer bli nästa nya popkung vilket jag faktiskt också skulle kunna tro. Killen har en fantastisk röst. Han är även gullig och duktig på sin musik. jonas brother, Zac Efron, Taylor Lautner kommer ingen av dom nå samma nivå utav stjärnstatus som Bieber kommer att göra. Han är killen som kan gå riktigt långt och bli något vi kommer ihåg.



    Justin Bieber är född 1 mars ( samma dag som mig faktiskt ) Men han är född 1994 och tyvärr är inte jag det. Önskar det eftersom jag börjar bli så jävla sliten. Justin kommer ifrån Stratford som ligger i kanada. Han är en ny  sångare som började sin professionella karriär på YouTube. Rätt coolt att man kan bli känd på youtube. Fast jag tror jag skulle göra mig bättre på youporn?


    Hans första album My world släpptes 17 november 2009 och hans första singel och video, One Time, släpptes i juli 2009. Singeln nådde 12 plats i Canadian Hot 100 och 45 plats i Billboard Hot 100. Och hans manager är ingen mindre en Usher. Fast det kan man nästan förstå när man hör justins första singel. Den skulle lika gärna kunna vara en usher låt faktiskt.


    Passande med julafton, tror inte så...




    Så sitter man här i sin nya stora fina lägenhet. Livet blev ju inte roligare för det. Nästan så jag saknar min lilla fyllecell. Vet inte vilken knapp jag råkade trycka på men fan vad off jag är. Jag är så trött på allt löst folk man har behövt stå ut med det här året. Tanken slog mig att vafan har jag tänkt med? Det jobbiga är att det snart är jul. Nu kommer det dröja länge innan man kan få vara ensam igen. Kommer vara tvungen att under den närmaste veckan gå runt och fejk le åt massa folk.


    Det finns ju självklart dom som jag är mer trött på en andra. Och hur kul kommer den här julen att bli? Den kommer bli lika långtråkig och opersonlig som den alltid är. Och det stör mig att det förväntas att jag ska vara lika glad och rolig som när jag var yngre. Sorry men i år orkar jag inte vara pigg och glad. Min bror är ju aldrig pigg och glad så varför i helvete ska jag behöva vara det?

    Vilken tur att jag kommer träffa min Bästa kompis Anvah imorgon. Där har vi en tjej som lyssnar och förstår mig till 100% hela tiden. Blir så trött på "vänner" som säger - berätta addan jag vill veta hur du mår. lägg ner.


    - Nu ska jag försöka sova, Arlanda 12:15 imorgon! puss


    Livet i en "fyllecell"

    Ni är säkert många som har tänkt - Hur klarade addan av att bo så skabbigt? 15kv, ingen egen toa eller dusch. Fick dela det med säkert 10 andra killar i 3månader. Hade ett eget handfat i mitt rum som jag många gånger kissade i på natten. Man ville ju inte gå ut i den mörka korridoren mitt i natten. Stackars den som tar över mitt rum. Och hur äckligt köket var ska vi inte tala om.

    Det kanske förvånar er att jag tycker det har varit en nyttig erfarenhet. Man lär sig mycket av att bo så fattigt som jag gjorde. Och jag vet att jag aldrig kommer bo sådär igen. Alla borde någon gång i livet bo i en "fyllecell" för man lär sig uppskatta livet mer.

    Fem bra saker med att bo i en "fyllecell"


    1. Man behöver inte visa någon respekt till någon. Du kan komma och gå som du vill.

    2. Knulla bäst du vill, spela hur hög musik du vill. Ingen bryr sig.

    3. Rök inomhus, det gjorde alltid jag! älskade att röka i min säng.

    4. Du behöver aldrig städa, det är liksom ingen ide.

    5. Du har rätt att ljuga och säga att du bor finare än vad du gör.


    Fem dåliga saker med att bo i en "fyllecell"

    1.
    Du kan inte (vill inte) bjuda hem folk.
    2. Du kan inte (vill inte) laga mat hemma. Du måste alltid äta ute. dyrt.

    3. Du får inte plats med alla kläder.

    4. Dina grannar är äckliga kåta studenter som vill få dig i säng.

    5. Du kan inte bajsa hur länge du vill på söndagarna då du är bakfull.

     

    - Hoppas ni har lärt er något nytt av mig idag!


    Brittany Anne Murphy



    Jag blev så förvånad igår kväll när jag gick in på Expressens hemsida och fick läsa att Brittany var död. En sån talangfull söt tjej. Tråkigt att hon skulle dö. Jag var aldrig något stort fan till henne. Men jag har alltid gillat henne. Hon var så söt och rolig i många av hennes filmer. Tror att den här tjejen kommer bli saknad av många för hon verkade vara en glad och trevlig liten tjej!

    Brittany Anne Murphy, född 10 november 1977 i Atlanta, Georgia, död 20 december 2009 i Los Angeles, Kalifornien, var en amerikansk skådespelerska. Hon medverkade i filmer som Smekmånaden, Clueless, Stulna år, 8 Mile, Sin City, Uptown Girls, Pojkarna i mitt liv och Spun.


    Hon föddes i Atlanta och hennes föräldrar skiljde sig när hon var två år. Hon växte upp med sin mamma i Edison, New Jersey och senare i Los Angeles, dit de flyttade för att Murphy skulle ta sig an en karriär som skådespelerska. Hennes första arbete i Hollywood fick hon vid 14 års ålder i TV-serien Drexell's Class, och därefter medverkade hon i flera olika TV-serier.

    Den 20 december 2009 drabbades Murphy av hjärtstillestånd och kunde inte återupplivas. Hennes mamma hittade henne i badrummet. Man ska ha funnit massor av mediciner i badrummet. Polisen ska undersöka mer om det när obduktionen sker. Räddningstjänsten i Los Angeles kom till Murphys bostad i Los Angeles och skådespelaren fördes till sjukhuset Cedars-Sinai Medical Center. Hon var död vid ankomsten. Hon blev 32 år gammal.


    Idag flyttar jag!


    Okej såhär stort kanske jag inte kommer att bo!

     

    Telefonen ringer hemma hos addan 10:50

    Mamma - Andreas varför har inte du svarat när jag har ringt dom senare 2 dagarna?

    addan - oj det såg jag inte....

    Mamma - skit samma, packa allt du har din morbror kommer idag. du ska få flytta in i 3an redan nu.

    addan - VA? Men vi sa ju efter nyår?

    Mamma - ja ja, strunt i vad jag sa tidigare. Börja packa NU! vi hörs. hejdå!


    Hejdå säger jag till min skabbiga fyllecell/ studentrum. Idag flyttar jag ifrån den här skiten. usch i 3 månader. det har varit en jobbig tid, fast å andra sidan har jag varit så full i 3 månader att jag inte har fattat hur illa det har varit. nåväl. nu kanske man borde klä på sig lite.


    Solid Harmonie - I'll Be There


    Solid Harmonie - I'll Be There


    jag vet att det här kanske var lite töntigt. Men det är söndag idag. Nu snackar vi 90-talet. haha tycker det är rätt kul hur B den här musikvideon är. Men man tänkte inte på det för 11år sen. Roligt att titta på i alla fall...


    Solid Harmonie - I Want You To Want Me


    But when I become a star we'll be living so large




    Vems mobil nr är 073-91 85 881 för den personen ringde mig klockan 04.00 i natt. Tack så jävla mycket för sen kunde jag inte somna om. Och ägaren till 076-06 57 967 är väldigt kreativ på att skicka massa sex sms till mig. Det kan faktiskt vara rätt roligt att få snusk sms från dig. Men jag börjar undra vem du är och varför du har så äckliga fantasier. Och på tala om kukbilden jag la upp på bloggen för några dagar sen vill jag bara säga att nån har skickat mig fler. Fast eftersom mina läsare blev rätt äcklade sist får jag se ifall jag lägger upp dom andra.


    Vecka 52 bjuder på jönköping

    Nästa vecka åker jag ner till småland för att fira jul. Det gäller att göra det bästa av det. Till min fördel har jag Anvah med mig på vägen ner. Jag undrar vad jag får på torsdag av mina fantasilösa föräldrar? Juldagen kommer firas hemma hos min kära vän Terre. Det ska bli trevligt. Om det blir någon utgång på krogen för mig på juldagen får vi se. Det är ju faktiskt i jönköping vi ska vara så jag tror inte det. Förra året var jag stupfull på en bar som heter 8glas, vem bryr sig. Men är rätt sugen på att gå ut i jkpg i alla fall. Det är rätt kul å skratta åt alla bönder och löst folk. Det roliga är att i jönköping är O´Learys den populäraste baren (vilket säger rätt mycket). Och i Uppsala är O´Learys så populärt att folk inte ens vet att vi har det i stan, hahaha!




    2009 VS 2010

    Detta året började med en rad tråkigheter. Vänner svek mig, jag hade inget jobb och fick inte ha kvar min dåvarande bostad. Dålig start på året vilket tvingade mig att flytta tillbaka till Jönköping. Jag mins hur besviken jag var över att kommer tillbaka till jönköping. Vad hade jag där att göra? mitt liv var så jävla tråkigt. Jag mins hur pinsamt det var när jag fyllde 21år och bodde hemma hos föräldrarna igen. Jag var 19år när jag flyttade första gången. Men att komma tillbaka till mamma och pappa vid 21år är bara löjligt.

    Nästa år kommer börja med att jag ska flytta från mitt studentrum (fyllecell). Till en fantastiskt stor lägenhet här i Uppsala. Jag är så otroligt glad över det. Äntligen är det min tur att leva fint igen. Det har jag inte gjort sen under sommaren. Tänker redan under mellan dagarna gå och titta på nya fina saker jag kan ha i min lägenhet. Verkar som att 2010 redan har visat att det kommer börja bra.


    - underbart!




    Filmen alla pratar om!



    Avatar är en amerikansk science fiction-film, regisserad och producerad av filmskaparen James Cameron. Avatar premiärvisades den 16 december 2009 i London. Filmen har spelats in med ny banbrytande stereoskopisk 3D-teknik som Cameron själv har varit med och designat. Avatar är den första 20th Century Fox film som innehåller den nya 20th Century Fox logo animerade av Blue Sky Studios, skaparen av Ice Age.Med en budget på cirka 237 miljoner dollar kommer filmen bli världens fjärde dyraste film genom tiderna.Detta är James Camerons första långfilm sedan filmen Titanic från 1997. Filmens första trailer kunde ses online från den 20 augusti 2009.

    Historiens protagonist, Jake Sully (Sam Worthington), är en före detta marinkårssoldat som efter strider på jorden blivit förlamad från midjan. Jake blir utvald till att delta i Avatar-programmet, genom vilket han ges möjligheten att åter kunna gå. Genom Avatar-programmet reser Jake till Pandora, en måne täckt av grönskande djungel, fylld av fantastiska livsformer - vissa vackra, men många skrämmande. Pandora är även hem för Na’vi, en humanoid ras som anses primitiva, men som är fysiskt kraftfullare än människor. Na’vi har svansar, blå hud och en längd på tre meter och lever i harmoni med deras oförstörda värld. Då människorna tränger djupare in i Pandoras skogar på jakt efter värdefulla mineraler tvingas Na’vi att strida för sin överlevnad.


    Jake har ovetandes blivit rekryterad för att fortsätta med övergreppen. Eftersom människor inte kan andas luften på Pandora har människan genetiskt skapat Avatarerna, vilket är hybrider av människor och Na’vi. Genom sin Avatarkropp kan Jake åter gå och han sänds in i Pandoras djungel som spanare för de soldater som kommer att komma efter honom. Där upplever han Pandoras skönhet och faror och möter en ung Na’vi-kvinna, Neytiri (Zoe Saldaña).


    Med tiden blir Jake allt mer införlivad i Na'vi-klanen och han förälskar sig i Neytiri. På grund av det finner han sig vara fångad mellan det militär-industriella styrkorna från jorden och Na’vi och han tvingas välja sida i en strid som kommer att avgöra Pandoras öde för alltid.


    Tamagotchi






    Tamagotchi (たまごっち) är en elektronisk leksak i varierande färger från Japan, som uppfanns av Aki Maita och utvecklades 1996 av leksaksföretaget Bandai. Med en lågupplöst LCD-display och tre knappar ska man uppfostra ett digitalt "husdjur" genom att bland annat disciplinera, leka, och spola toaletten efter tamagotchin. Om man följer spelets inbyggda parametrar och sköter tamagotchin på ett tillfredsställande sätt utvecklas tamagotchin, om inte påskyndar man dess död. Det går dock att väcka liv i ett nytt djur. Tamagotchi utsågs 1997 till årets julklapp i Sverige.

    Tamagotchi blev kontroversiellt ute i skolorna, då många lärare ansåg att fenomenet störde skolämnerna. Den 3 augusti 2005 lyckades Nick Xenophon, parlamentsledamot från South Australia,bannlysa Tamagotchi Connection Version 2 (eller sätta åldersgränsen R 18+) då spel på "enarmad bandit" ingick, med fruktan att den skulle skapa "morgondagens spelmissbrukare".

    Namnet "Tamagotchi" är en kombination av det japanska ordet för ägg, "たまご" (tamago), och det engelska ordet för klocka, "watch".[1] I Japan romaniseras namnet därför som "Tamagotch", utan "i" på slutet.

     


    vilken dag


    Det var tyst om addan idag!


    Det finns två saker jag har väldigt svårt för. Folk som inte har några pengar och folk som sitter hemma på lördagar. Grattis nu blev jag en av dom. Ligger och är glad över att snart är det den 23e december. Då kommer jag få träffa min finaste vän Anvah. Det är lustigt det där med vänskap. Jag tror vi alla har en bästa vän. Men det tråkiga är att min bor så långt borta.



    faktiskt ingen öl denna lördagen


    Det här kan vara den första lördagen på länge som addan förblev hemma framför sin tv. Kanske beror det på att jag har varit grymt bakfull hela dagen? Eller att jag äger 140kr bara! Livet är lite surt ikväll. Men jag är glad över att jag snart kommer kunna sova riktigt skönt. Imorgon måste jag göra lite skolarbeten. Jag är den äckligaste lataste pojken i stan.

    När man bor i studentrum som jag tyvärr gör just nu så bor man väldigt inpå varandra. Mina grannar är då underliga. Jag är övertygad om att en utav dom är kär i mig. Tyvärr är jag inte kär tillbaka, eller tur är väl det. Det är en kille vill jag bara säga. Han kom in i tvrummet ikväll när jag var där och störde. Han försökte få kontakt med mig genom att tigga cigg och bjuda mig på lite mat. Jag vet inte vilket land han är ifrån och jag vet inte varför han är så dålig på engelska. Det jag vet är att han är jobbig och har fula kläder.


    - Puss till er som läste!


    team lag


    skönt folk hemma hos emelie lag


    ibland får jag verkligen till den där blicken ;)


     
    Måste säga att vi tre är rätt söta!


    Ibland är jag rätt påflugen och jobbig....



    så luras man och säger att man är bröder, typiskt blattar


    But how can someone win if winning means that someone loses?




    Ingen bra dag om man säger så. För det första ligger jag efter som fan i skolarbeten. Smart addan som bara är ute och aldrig hemma för att plugga. Kan man vara mer klantig än vad jag är? Ibland blir jag faktiskt trött på min osmarthet som inte gör att jag vinner något alls.

    Och som jag skrev tidigare börjar mina pengar att ta slut. Vad gör vi åt detta? Jag är inte det minsta sugen på nyår. Nyår kommer gå ut på att jag kommer slösa mer pengar och bli mer fattig. Är det någon som vet när det är min tur att bli rik? Inte verkar det vara imorgon i alla fall..

    Och ikväll fick jag reda på att ett tv jobb som så länge var planerat inte blir av. Känns jättetråkigt och allt är min mammas fel. Men jag orkar inte vara arg på henne. Vi får väl hoppas att jag får något nytt tv jobb snart. Jag var verkligen sugen på att göra denhär tv grejen som nu inte blir av. Eller i alla fall inte med mig. Hoppas dom inte klarar sig utan mig utan måste ringa upp mig igen. När är det min tur att få tur?

    Och ikväll skulle jag haft en liten dejt. Tror ni den blev av? Nej faktiskt inte. Fyra minus denna veckan. När kommer mina fyra plus? Blir lite trött på att varken ha tur i kärlek,ekonomi,jobb,skola. Jag ger inte upp utan hoppas och tror på 2010. Saker kan bara vända till det bättre, inte sant!


    en pank torsdag




    Idag kom jag på att det är rätt dyrt att gå ut ca 4dagar i veckan. För första gången på länge är jag Pank. Imorgon ska jag till min bank och se över mina besparingar. Tydligen har jag shoppat och supit bort mer än vad jag tror. Det kan bli en otäck start på fredagen imorgon ska ni veta.

    Igår var jag ute med klassen för sista gången  denhär året. Det var en ganska bra kväll förutom att jag blev slabbig och började ragga och försöka hångla med alla i klassen?!! Ibland blir jag så pinsam när jag börjar ragga på folk som jag absolut inte tycker är snygga. Men det är som vi alla vet, folk blir snyggare på fyllan.

    Idag är det även 1 vecka kvar tills julafton. Ska bli spännande att få se vad man får i år. Tydligen ingenting gissar jag på. Min mamma och pappa har börjat bli snåla. Eftersom mitt liv suger tycker jag dom kan vara lite extra snälla i år och ge mig något fint.

    - Puss på er!


    No limits to the levels I can go!!

    Godmorgon: Idag vaknade jag upp utav att en person ifrån tv ringde mig. Så det blev ett långt telefonsamtal. Och nej det handlade inte om att jag inte skulle ha betalat tvavgiften. Men jag kan säga såhär att saker börjar bli jävligt intressanta och spännande nu. Det ska bli spännande att se hur det här kommer att gå!? När jag vet hur det slutar kommer jag berätta det för er. Men enligt min mamma ska jag inte skriva och berätta om det.


    Och på tala om min kära mamma Kerstin så ska jag träffa henne idag. Var några dagar sen nu. Hennes mobil "funkar inte". Och min mobil funkar inte. Det gör allt väldigt svårt att få kontakt med henne. Något som fick ås båda att bli arga idag var all snö som kom i natt. Jag äger INTE skor till det här vädret. Hur kommer det gå för mig i vinter. Idag borde jag gå ner på stan och boka en resa till ett varmt land. Nu orkar jag inte vara kvar i det här jävla landet. Och varför luktar det fylla i mitt rum? Det var faktiskt längesen jag träffade min bästa vän flaskan....! Hoppas på en utgång imorgon som så ska duga. nu har jag nya snygga kläder!


    Oj vilken vecka det blir för mig

    Fiskarna
    Vecka 51 ( 14 december - 20 december)

    KÄRLEK Du är inne i en positiv period nu och du kan få en inbjudan till att få vara med på en fest. Det är säkert för att du är så snäll. Dig vill kärleken krama i raraste tappning. ARBETE/HÄLSA Det är nog i invanda rutiner som det mesta görs vad det gäller arbete nu i veckan. Du kan känna av trötthet så vila när du kan. Och försök att få ditt humör på en gladare nivå. EKONOMI Erbjudande kan vara på väg till dig om inköp av kapitalvaror. Men säg nej direkt om du inte vill ha dem. Vinstchans i spel är dålig nästan obefintlig.

    Revolver


    the real housewives of new jersey


    Ni förstår väl att detta är bra tv!


    Shit jag trodde jag skulle dö igår när jag kollade på kanal5. the real housewives of new jersey tar verkligen hem priset för tv året 2009! Om ni tyckte att tv3 och deras "svenska Hollywood fruar" var drama, då har ni inte tittat på kanal5. För det första måste jag säga att så länge man är svensk (även om man bor i Hollywood) kan man inte göra bra tv. De här fem kvinnorna som vi får följa i New Jersey är verkligen galna. Jag vet inte om jag gillar dom men jag vet att jag kommer följa dom. Det här är bra Tv och framför allt på söndagar. Den bästa frun tror jag nog är Dina. Hon är så jävla falsk,ytlig och elak. Man blir nästan lite rädd för henne. Jag längtar redan till nästa söndag! Ni alla borde titta!




    CHELSEA LATELY REAL HOUSEWIVES OF NEW JERSEY REUNION


    Decembers sexigaste nya mammor!


    kourtney kardashian och kendra wilkinson har nu två saker gemensamt. Båda blev dom mammor för första gången i sitt liv nu i December 2009. Och båda fick dom pojkar! Grattis vill jag säga till de här snygga brudarna. Måste varit en rolig avslutning på året. Det är alltid lika roligt att se hur kändisar klär sina barn. Kourtney som äger en butik med baby kläder kommer inte ha svårt att hitta något till sin pojke. Vem vet? Kanske kommer Kendra in och shoppar hos henne?



    mamma nr.1

    Eftersom hennes lillasyster gick med på att filma hennes bröllop tror jag att Kourtney kommer låta dopet bli filmat. I familjen Kardashian vill man inte vara privat. Familjen har inga problem med att visa upp sina liv som vi alla redan vet. Självklart kommer Kourtney bli en underbar mamma. Men det ska bli roligt å se hur bra pappan till barnet kommer va. Vi som vet vem pappan är vet att han är ett riktigt kukhuvud. Gissar att det inte kommer dröja länge innan dom gör slut.



    mamma nr.2

    Kendra har alltid varit den roligaste bruden ifrån Playboy huset. Jag gillar henne stenhårt och jag förstår att hon kommer bli en bra mamma. I mitten av året gifte hon sig också. Tror det är rätt smart att vara gift innan man skaffar barn faktiskt. Visste ni att hon var med i Akons video smack that. Och i Nickelbacks musikvideo Rock star. Tänk på det nästa gång ni kollar på mtv!


    helvete snart är julen här!




    Till alla som undrar vart jag står så vill jag bara säga - Nej, jag gillar inte julafton. Den bästa tiden på året är 1mars då jag fyller år. Det kommer bli ett helvete att köpa klart dom sista julklapparna. Nu är alla andra på stan och det tar sån tid. Hur ska jag göra för att det ska gå fortare att få hem klapparna? 2004 när jag var en tjuv gick det jättefort och billigt att "köpa" julklappar. Man kanske borde bli en liten tjuv igen? Eller kanske inte. Det var gulligt när man var 16år. Men jag har svårt att tro att folk skulle gilla en snart 22årig tjuv. Kanske skulle framstå mer patetisk nu än vad jag gjorde då!?? Om inte min dator var ett kukhuvud hade jag vågat handla mina julklappar på internet som många andra verkar göra!


    - Tankar ifrån addans jul!


    December 2008 ja ni läste rätt!


    Kul å va med i ICA men nej tack till att jobba där!
    (foto: December 2008)


    Visst är det roligt att kolla tillbaka på bilder ifrån förra året! Ikväll låg jag hemma och tittade på bilder från December 2008. Jag var nyfiken på och se vad jag gjorde för 1år sen. Vilka människor jag träffade och vad jag gjorde. För 1år sen var jag med i en ICA reklamfilm. Kan inte förstå att jag tyckte det var så roligt. Vad fick jag ut utav det? Och fan vad jag bara blir snyggare med åren.


    Jag kan redan säga att hösten 2009 har varit roligare än den tidigare. Har bättre vänner i mitt liv idag än vad jag hade då. Jag är väldigt nyfiken på nästa år. Hade aldrig kunnat tro hösten 2008 att 09 skulle bli som det nu slutar. Det har varit ett rätt konstigt år men jag är inte helt missnöjd eftersom jag märker att många av mina vänner har det tråkigare.


     
    Rebecca och Addan 2008.


    (jag vet att Rebecca hatar när jag lägger upp bilder på henne) Rebecca var som många vet än av mina första vänner från Uppsala. Vi är fortfarande bästa vänner och har lika roligt ihop. Ibland undrar jag hur jag skulle överleva utan henne i livet. Det är så få personer som kan få mig som glad som Rebecca. Hon lyckas alltid få mig att skratta. Det ska bli så fantastiskt att fira nyår med dig. Känner på mig redan nu hur roligt vi kommer ha det. Många av dom roligaste stunderna jag har ifrån 2009 är med Rebecca!





    Deck the Halls




    Ibland blir jag faktiskt lycklig när jag vaknar upp och mår bra på söndagar. Om jag inte hade varit så snuskigt pank hade jag nog shoppat idag. Behöver i alla fall hitta en tv så jag kan kolla på Desperate Housewives idag 16.15. orkar inte gå upp till morfar igen och störa, jag tror han börjar tycka jag är dum i huvet.


    Sen vill jag passa på och säga förlåt till alla er som blir livrädda för kuken som jag la upp på min blogg. Som svar på mångas fråga vill jag säga - Nej det är inte min kuk. hahaha! Men jag tycker det var lite roligt att lägga ut den. Nästa gång kommer det kanske en stor fitta som ni killar kan titta på!


    Skön kväll på V-dala


    Igår var jag ute med Emelie &:co på V-dala. Hade en jättekul kväll med mycket dans. Blev sent vilket vi alltid tycker om. Och jag blev faktiskt bjuden på mat på MAX, vilken lyx. Idag är det söndag och jag är faktiskt inte alls bakis. Tror det kommer bli en rätt soft dag!



    på V-dala med Emelie




    Bra musik och Bra människor




    - Tack alla för en jättetrevlig lördagskväll!



    nej tack till kukbild




    Så jävla äckligt. Fick ett mail idag med texten - "GER DIG EN MUNFULL". Och då så är det med en kukbild. Varför tar folk kort på sina kukar och fittor? Varför skickar folk dom bilderna? Det var inte så roligt för mig att äta mat när jag råkade öppna filen som den här bilden fanns i. Varför jag lägger ut bilden är för att ni bäst ska förstå. En bild säger mer en tusen ord visst är det så. Och den här bilden gör mig grymt äcklad. Jag hoppas ingen av er läsare får gubbkukar till eran mail. // hej så länge!


    En duktig addan


    Idag är jag en pigg liten pojke!


    Idag har jag pluggad. Jag har även storstädat och tur var väl det för fyfan vad äckligt det såg ut. Sen har jag faktiskt inte varit full denna veckan. Tycker det är helt otroligt och bra jobbat av mig. Alla vet hur svårt jag har att låta bli flaskan. Det är nästan så jag börjar tro att jag är vuxen!



    Imorgon kommer jag vara en sliten subba!


    På tala om ingenting blev jag så jävla sur i onsdags när jag pratade med *****. Jag är inte intresserad av dig men du är ju det i mig. Då tycker jag du kan visa det för mig. Och du kan sluta va så töntig för det stör mig. Jag behöver känna mig lite uppskattad. Bara så alla vet så vet jag redan vem jag ska kyssa på tolv slaget på nyår. Det kommer finnas bilder på min blogg den 1 januari, så ni alla får se vem den lyckliga blev.


    - Nu ska jag ta på mig kläder!


    10dec 2004, 16år och en elak tjuv.




    hahaha jag garvade när jag pratade med mamma igår. Frågade henne ifall hon visste vad som hände mig för exakt fem år sen? Mamma - nej jag vet inte andreas. Addan - men mamma det var ju för fem år sen som jag blev tagen för snattning, hahaha! Min mamma blev arg i telefonen och tyckte att jag inte borde ta upp såna tråkiga saker igen. Men om man tänker efter så är det ju rätt roligt att garva åt i efterhand. Jag var 16år och kåt på att göra farliga saker. stal på Willys i Huskvarna och åkte fast för något som kostade 64kr. Jag mins det som om det var igår. och dagen vi skulle ha förhör med polisen var 23december 2004, hahaha!


    tillbaka på dansgolvet




    Fredag: god morgon bloggen. Idag är jag ledig och tänker se till att göra en massa nytta under dagen. Igår shoppade jag nya kläder som jag kanske ska ha ikväll. Javier Leon bjöd in mig till hans förfest ikväll och efter det ska jag till ÖG med min klass. Det ska bli tråkigt att sluta snart. Jag gillar verkligen alla i klassen. Det finns så många knasiga människor på konstvetenskap A, men jag älskar dom!


     


    Alfred Bernhard Nobel


    Fil:AlfredNobel2.jpg



    född 21 oktober 1833 i Stockholm, död 10 december 1896 i San Remo, Ligurien, Italien, var en svensk kemist, uppfinnare av dynamiten, industrialist, donator, ingenjör och stiftare av Nobelpriset.

    Alfred Nobel var mycket begåvad, hade stor arbetsförmåga och fast tro på mänsklighetens utveckling genom fredlig kamp med naturens krafter. Hans uppfinningar banade ny väg på flera områden. Hans testamente har gjort Sverige berömt i hela världen.

    Hans uppfinningar kunde – och kom också att – å ena sidan användas för krigiska ändamål, men å andra sidan hyllade han fred. Denna dualism kan sägas vara grunden för utformningen av hans testamentariska förordnanden om Nobelprisets syfte "att komma mänskligheten till den största nytta" och det särskilda fredspriset.


     


    Vaccination – var, när, varför?



    Torsdag morgon:
    Varför var jag en sån pussy som gick och vaccineradde mig igår? Klart att jag skulle överleva utan det. Nu är frågan om jag kommer överleva med det? Vaknade upp idag. Jag har feber, är yr i huvet och vill spy. Jag kan stå ut med att torsdagen är off, men kom igen. Skulle va roligt att umgås med mina vänner i helgen. Den här veckan har bara varit dålig. Tror inte denna helgen kommer bli så rolig för mig. Och varför ringer inte mina föräldrar för att kolla ifall jag är okej? Tack så mycket mamma och pappa.


    Keeping up with the Kardashians Season 4 Promo




    Äntligen är dom tillbaka igen. Jag kan inte sluta att älska världens bästa realityshow. Den här familjen vet verkligen hur man gör bra tv. Och snart är det tid igen. Nu blir i alla fall min gråa vinter räddad framför min dator.



    en sjuk liten addan




    godmorgon tisdag: idag hade jag planer på att plugga och städa hela dagen. Under natten har jag haft svårt att sova. Fick lite feber igår kväll och har under natten haft värsta feberyran. Tänker göra allt vad jag kan för att bli frisk tills imorgon. Alla som känner mig vet att jag inte klarar av att ligga hemma i två dagar.


    Det otäcka är att två vänner till mig som jag var ute med i fredags också blev sjuka igår kväll. Hoppas inte vi har dragit på oss något farligt. Det är ju snart jul, jag har inte tid att ligga hemma och vara sjuk. puss


    Livfull kille.




    Fiskarna

    vecka 50 (7 december - 13 december)

    KÄRLEK Det positiva vill inte släppa sitt tag om dig och du omges av mycket kärlek och omtanke. Du utstrålar stor värme. Många vill vara i din närhet nu. ARBETE/HÄLSA Nu kan du få chans till att börja med något nytt i ditt arbete. Du verkar komma att lära nya moment och det tycks bli bra för dig. Du är sundheten själv. EKONOMI Värdehandlingar kan du få och är det så att du får dem nu i veckan så tror jag att de ger dig fin utdelning i framtiden. Här ska du ha en trygg och bra ekonomi.

     


    with collectable charm




    Måndag morgon: Igår vaknade jag upp naken på golvet, hur kom jag hem ifrån krogen i lördags natt? Kommer ihåg att jag var ute med Gustaf och dom andra i klassen. Men vad hände med mig under kvällen? Den här veckan ska jag ta det lugnt. behöver lägga ner tid på att plugga.


    Min dejt som jag skulle på i fredags blev inte av, jag undrar varför. Kan det bero på att jag är den slarvigaste killen i stan? NU ser den där dejten rätt mörk ut, så nej den kommer inte bli av. Synd tycker jag att det är. Någon annan som är sugen på att dejta addan?någon...


    svart


    det roliga är att nu när jag skriver detta är jag full. det är morgon. jag mins ingenting ifrån igår. någon som såg mig ute igår? jag vet inte vart jag var. jag vet inte när jag gick hem. jag vet inte hur jag kom hem....


    Jason Derulo


    Watcha say


    En av hösten 2009 bästa låt/artist. Han är killen som kommer göra det svårt för Chris Brown att komma tillbaka. Fast det kanske inte är så svårt att få bort Chris Brown, ser man ut som en jävla apa så gör man. Jag diggar jason och tror att han kommer ge oss fler bra låtar.





    föddes September 21, 1989 och är född i Miami, Florida. Derulo har uppträtt sedan fem års ålder och skrev sin första låt som heter "Crush on You" vid åtta års ålder. Derulo tillbringade sin ungdom studerades opera, teater och balett. Han gick på Dillard High School for the Performing Arts i Fort Lauderdale, Florida och tog examen vid The New York American Musical and Dramatic Academy.

    Vid 12 års ålder träffade Derulo sin manager och har skrivit låtar till artister som Lil Wayne, Cassie, Pitbull och Keyshia Cole med fler, sedan han var 16 och inriktad på att bli en soloartist. Efter att ha gått på skolor för scenkonst och finslipat sina talanger som sångare och dansare, vann Derulo första pris på 2006 säsongsslutet av TV-serien "Showtime at the Apollo." Derulo upptäcktes av musik producenten JR Rotem, och Derulo blev signerad till Rotems skivbolag Beluga Heights och Warner Bros.


    I would do something fears





    Vilken jävligt dålig fredag. Min mobil gick sönder (trodde jag). Gör allt för att få tag på min dejt som jag skulle träffat ikväll. Ringer kanske 7 gånger ifrån morfars telefon med får inget svar. Köper en ny mobil. Märker att det inte är mobilen det är fel på utan simkortet. Köpter nytt kort och får självklart nytt nr.


    Lämnar tillbaka mobilen och har nu då ett nytt mobil nr. Är lite rädd för hur jag ska göra med alla tv jobb. hur ska folket kunna få tag på mig nu? Sen tycker jag det nog är ganska skönt med nytt nr. Nu är det bara två personer som har det nya och tur är väl det. Ifall någon är sugen på mitt nya nr är det bara att ringa. Eller nej det kan ni ju inte. Skriv till mig på facebook så lovar jag att ge ut det till er.


    - snart ska jag på min 4e utgång denna veckan.puss puss


    Chelsea and Chuy Cheerleading


    waiting for tonight




    Godmorgon bloggen, torsdag morgon igen. Snart är det helg igen. Hade en väldigt trevlig kväll igår på vg. Kommer sakna mina onsdagar med klassen. Till helgen finns det inga stora planer, jag känner att jag inte orkar. Men någon kväll skulle jag på dejt. Vi har inte planerat vilken dag. Det var fan över 2 månader sen jag träffade någon nu. Känner att det är på tiden att addan gör något av sina unga dagar. Klart jag borde träffa folk mer.


    - nu ska jag försöka hitta mat!


    Naughty




    Om Någon bjuder hem mig för att dricka sprit klockan 23.30 ger inte jag upp. Vi drack fram tills klockan blev 04.30 sen orkade inte lilla addan mer. Vaknade upp 09.00 av att jag luktade bajs. Smet hem och sov vidare. Tror hela onsdagen gick åt till att sova. På kvällen tog jag mig i alla fall ner till VG för att ta en öl med folket i klassen.


    - Det var min onsdag kan man säga!


    Grattis britney spears




    Igår blev Britney spears 28år grattis vill jag säga till dig. Hoppas du hade en fin dag med dina barn. Du har varit fantastisk 2009 och jag hoppas du är lika bra nästa år.


    RSS 2.0