ingen otur vecka 13


Nu på lördag är det Natasha som ska firas!


Tisdag. Nu är vecka 13 här. Tror inte det blir mycket otur i alla fall. Idag kommer mamma till Uppsala. Vi ska på två visningar. Ska bli spännande att se vad hon har hittat. Imorgon ska jag till min nya frisör. Nu ska Addan bli blond igen! Fredag blir det Bullit med Sören &:co. Lördagen ska vi fira att min älskling Natasha fyllt 23år. Kommer bli super roligt!


Denna veckan kommer bli bra ser jag.


livet är inte lätt!



Ni kanske börjar undra vad som är min nya "hobby"!? Efter jobbet springer jag på olika visningar varje dag. Det är vad jag gör. Allt börjar bli riktigt jävla jobbigt. Svårt att hitta rätt. Speciellt när ja bara vill bo i Fålhagen. Kommer säkert sluta med att jag hamnar ute i Gottsunda....typiskt!


Idol 2011


American idol 2011



Brittiska idol (eller X-Factor som de heter där) 2011



Svenska idol 2011


Ser ni också något som är fel? Eller är det bara jag? USA har vackra Jennifer Lopez i sin jury. England har deras underbart snygga Cheryl Cole. Och vad har vi från Svenska idol? Joo vi har skabb tanten Laila Bagge! Vem tycker hon är snygg? En idol jury ska alltid ha en snygg tjej med i jurygruppen. Det fattade alla andra utan Sverige. Varför heter Lailas parfym - you rock? Måste hon se så sliten ut? Har hon kramp i fittan? Jag tänker inte titta på idol i höst. Fan va hon stör mig...


Dans och mode

Gratis skumpa och massa fina kläder. Vi älskar det. Men vi älskar ännu mer Lisa och hennes underbara dansgäng. Roligt det var att komma och titta på er. Ni är alltid bäst! Fan va jag ser upp till dig lisa!


















en kväll för Johanna

Klockan var 20:00 när jag tänkte gå och lägga mig. Då får jag sms utav johanna som fyllde år igår. Efter 30min träffas vi upp. En liten utgång för att fira blir mer en vad vi räknat med. "ett glas vin" blev fler. Och vi vet vem som betalade våran fylla ;)















ett osmart mail




Det var sju månader sen vi träffades. Jag har tänkt på dig. Önskat att du skulle höra av dig. För en måndag sen hittade jag dig på Facebook. Eftersom jag är töntig brukar jag gå in och titta på din profilbild. Idag var jag jävligt osmart som mailade dig. Nästan så jag hoppas att du inte kommer svara. Allt blir ju så konstigt när vi börjar ses....


Addans vecka !

Fiskarna
Vecka 12 (21 - 27 mars)

Kärleken visar dig sina bästa sidor och du ska dessutom känna att du är omtyckt av många för dina fina egenskaper. Du är som en solstråle så rar och vänlig. I den här veckan så tror stjärnorna att en omändring kan bli aktuell för dig och det bör ha med arbetet att göra. Den blir bra säger stjärnorna och frisk ska du vara. Det kan vara just nu din ekonomiska lycka kommer.

Inte nu addan...

hur kom jag hem igår? Vart var jag? Vilka va jag med igår? Dom vanliga söndags frågorna är här. Tror ingen har varit så full som jag var igår. Farligt! Alla andra är bakfulla en söndag men addan är fortfarande as full. Kalas! Tur att jag inte är ihop med någon. Vem skulle orka det?


















strålande sol!






Alltid lika tråkigt att ligga död i sängen bakfull. Därför tog jag mig en dag i solen med Alexandra och Jasmine. Alltid lika roligt att umgås med er. Känner att våran humor är på hög nivå. Det hela blir alltid så bra :)


en hej relation


Fredag bjöd på drinkar och vimmel med Helena :)


Ni vet hur det är. Ibland säger man hej till en person och sen börjar man tänka - Hur känner vi varandra? Det hände mig igår. En person sa hej till mig. Jag vet att jag har hälsat på dig flera gånger tidigare. Men vi känner ju inte varandra. Vi har aldrig riktigt träffats eller pratat. Men vi säger hej. Det är ganska gulligt och trevligt.


.... jag är as bakis denna lördag så kan ingen döda mig...?


Älskar mina vardagar




Ärligt talat har jag god smak när det kommer till vad man bör följa på Tv. Tycker att "nya" tv11 bjuder på massa skit. Vem följer Big Brother liksom? Ingen. Modern Family räddar min gråa vardag. Underbar Komedi. Boxen finns redan ute. Köp den eller börja titta på Tv11 21:30 vardagar!


Ett tips från addan :)


ensam en torsdag







Under hela denna veckan har det varit mycket vin och öl. Jag och Sara brukar som ni vet köpa lite olika flaskor och smaka. Det har varit väldigt lätt att gå och lägga sig kan ja säga. Alla som har problem med sömn borde dra i sig en flaska. Vem vet, jag borde kanske starta en Vin/öl blogg?


Shopping i sthlm


15mars ner till sthlm.


Jag har haft fullt upp den senaste tiden med saker att göra. Imorgon är jag ledig. Därför blir det en underbar shoppingdag med min bästis Rebecca. Vem vet, det kanske blir utgång i sthlm till helgen också!? Det har varit väldigt lite sthlm den senaste tiden, de får vi ändra på.


vecka 11 är här!


Addan och Lisa!


Träffade även Lisa i helgen. Vi var och lyssnade på när hennes kille skulle spela på Norrlands :) Jättetrevligt. Men jag tycker också de var kul att lisa har nytt efternamn, för det har jag me snart!!

Fiskarna
Vecka 11 (14 - 20 mars)

Den här veckan verkar vara ganska så rörig när det gäller dina romantiska handlingar. Ägna dig mera åt dina egna behov och önskningar det ger Arbetar du med affärer så ska du vara synnerligen framgångsrik. Du utstrålar vänlighet och vinner lätt andras förtroende. Du är sund och har ett positivt sätt. Din ekonomi verkar ansträngd, men det bör vara beroende på en del investeringar i din bostad.

 


nu var det ett tag sen


Fredag på Oasia med Emelie,Jasmine mfl.


Redan måndag och jag har inte bloggat på flera dagar. Förlåt mig! Känner att jag har haft så mycket att tänka på den senaste tiden. Men nu ska jag sluta upp med det. Tor,fre,lör förra veckan var det jag som var ute. Blev väl kanske lite för många drinkar men det gillar vi :) Börjar redan planera helgen som är på G!


Puss och smek!


vadå nyhet?


Från expressen.se


Men vadå nyhet? vem hade inte öppnat ögonen? Blir så trött på folk som ska "komma ut" och sen när dom gör det har alla redan fattat. Lilla Anton nu får vi nog lugna oss.Vi fattade nog de från början. Att du är bög är lika stor nyhet som att jag har problem med vinet här hemma....


cheater





För snart 2veckor sen fick jag reda på att en tjejkompis pojkvän är otrogen mot henne. Är hon smart borde hon veta. Eller ska jag berätta? Jag har ju inga bevis vilket bara skulle göra henne sur. Är inte så säker på att hon skulle tro mig. Frågan är vad hennes kille kommer säga när hon berätta vad jag vet?


Ibland är det inte lätt att heta addan


Tisdag!


Tisdagen bjuder på en lunch med Jasmine!


Måste säga att mars månad har börjat riktigt bra. Hela 2011 för den delen också. Tisdagen bjuder på en romantisk lunch med Jasmine. Fick frågan här om dagen ifall jag har någon på G. Ärligt talat kan jag svara nej. Och skönt är väl de :) Hoppas på en vild vår med vännerna.


Puss på er


Måndag!


Bror på besök till helgen!


Fan vad skönt att det är måndag. hela förra veckan var som en lång bakfylla "söndag". Nu är jag i alla fall tillbaka. Roligt att min bror kommer till Uppsala i helgen. Undrar vad man ska hittapå för att göra honom glad?


Fiskarna
Vecka 10 (7 -13 mars)

Du måste bara vara lycklig, för här talar stjärnorna om att du ska ha verkligt fin framgång med allt som gäller romantik. Var ändå rädd om dig själv och var bara med den du vill. Här är det någon som klagar på arbetet i veckan. Men fall inte undan för vad andra säger, för du vet ju att det du gör är rätt. Du klarar din hälsa på en bra nivå. Ett besked kan komma överraskande till dig och det talas om att du ska få pengar. Vinner du nu så är det bäst med en lott. Din ekonomi ska vara trygg i veckan.



Det ser ut att bli en bra vecka!

är det söndag?




Ärligt talat. Det tog ett tag för mig idag innan jag förstod att det är fredag. Igår skulle jag gå ut och "ta en öl". Blev väl kanske inte så om man heter Addan!? Vill i alla fall ge 10poäng till alla snygga singlar som går ut på torsdagar. Ni gör veckan! Nu ska jag till Banken, kul att rulla in där och lukta billig fylla....


Livet är inte alltid roligt...


onsdag i jönköping



Det är konstigt vad tiden går fort. Jag kom ner till mina föräldrar i måndags och åker redan hem imorgon. Har inte blivit att man hunnit träffa mycket folk. Men att umgås med familj är trevligt nog, var ju två månader sen sist. Tycker jag och Adrian har varit ovanligt lugna denna dehär dagarna!?


Snart blir det lunch i stan!


My super sweet 16

25 underbara vänner var bjudna på min födelsedagsfest. Är otroligt glad och tacksam för att ni alla kom! Tusen tack för alla fina saker ni gav mig. Jag älskar er! Förlåt för att jag blev så jävla full men det kanske ni hade räknat med? Pussar och kramas från Addan!


















































delar jag min dag med dig?


Addan och justin bieber delar födelsedag...


Gick in på Posh24 för att se vilken kändis jag delar födelsedag med. Blev rätt sur när jag såg att Justin Bieber delar födelsedag med mig. Klarar inte av honom. Han ser ut som en 28årig butchflata. Fast jag skulle gärna byta ålder med honom. 17år var roligt. Grattis!


Nu blev man 23år


Lite för många år sen!


Vaknade upp idag och förstod att nu är ja 23år. Känns helt okej, men var inte jag 18år igår? Tiden går i alla fall väldigt fort. Vill tacka mamma och pappa plus alla underbara vänner för alla fina saker :) Ni är helt klart bäst!


Grattis Addan 23år!


RSS 2.0