Den nya sören!

 
Sören kom in idag och ville fixa håret!
 
Alltid lika roligt att ha besök utav vännerna på salongen!
 
titta så fin hon blev! Om fler vill bli fina i höst så är det bara att höra av sig!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

klockren lördag!

 
Igår kom Dr.Johansson hem till mig. Alltid roligt att ha henne på besök! Bjöd även över lite fler vänner. Sen drog vi på fest och efter det krogen. Fattar inte att vi orkade efterfesta till 06:00. Tack alla för en trevlig helg!
 
 

fredag!

 
Hur full va inte jag i fredags? Varför ställer man upp på vimmelbild? Så töntigt. Kommer knappt ihåg att denna bilden togs. Men tack vänner för en fin kväll :) Som vanligt hade jag skitkul!
 

Klockrent!

 
 
 

Avslappnad tisdag :)

 
Så nöjd, fick håret färgat idag på jobbet! Tack snälla, det var verkligen på tiden. Om fler vill bli fina i håret i höst så är det bara att höra av sig till mig! Senare på dagen blev det en tur på stan, köpte två nya halsband!
 
 
 
 
 
 

ovanligt att jag går ut....

 
Ikvällen började hemma hos Maria. Alltid lika trevligt hemma hos henne. Tack för den goda maten. Senare blev det såklart utgång. Lovar att nästa vecka ska bli lugnare. Fattar inte vad jag har sysslat med denna veckan?
 
 
 
 
 
 
 

Idol 2014

 
Så roligt att Ludde gick vidare i idol. Nu blir det jag som sitter hemma och röstar på fredagkvällarna. Nästa år ska vi försöka få med Sören!
 

Utgång med Sören!

 
Vet inte vad vi sysslade med igår? Vi var nog lite överallt och träffade massa skumma typer. Men roligt var det. Vet inte hur jag tappade bort Sören och varför just jag ska få snusiga förslag på Max. Kan man inte få äta sin mat ifred?
 
 
 
 
 

Inte vad jag hade räknat med!

En suddig bild från en suddig dag med Rosanna!
 
Åkte ner till sthlm igår för att hämta en tröja på Eye Works och säga hej till Rosanna. Slutar med att jag drar hem till henne och dricker vin. Senare på kvällen svängde vi förbi Blog Awards och East. kvällen slutade med ett jäkla drag på söder. Vet inte hur vi lyckades ta oss hem till Rosanna? Hoppas vi ses nästa helg igen och att Jossan, Jerina, Seike är med :)
 

You pay extra for gurantee!

 
Finaste onsdagen på väldigt länge! Sören och Hjärner kommer över på vin hos mig! Blev mycket skratt och skvaller! Vilken tur jag har som har sånna fina vänner som dom två :) Ska bli roligt att se vad denna helgen kommer att bjuda på!
 
 
 
 

Älskling på besök!

 
 
I tisdagskväll fick jag besök utav Daniella. Hon bjöd på vin och bakelser. Så sjukt att vi inte träffats på över 1månad. Det blev väldigt mycket skvaller på vad som hänt den senaste månaden! Nu hoppas vi båda på en rolig höst :)
 
 

Veteran måndag!

 
 
 
Planen var att vi skulle äta kladdkaka och se på film. Efter 5min tog jag och Rakel fram vinet och började "festa". Tänkte inte riktigt på att det bara var måndag. Drog ner på stan och träffade Petrus och hans vänner. Men vart var alla andra? Tycker alla borde börja veckan med en lite utgång ;)
 
 
 
 

Ser fram emot helgen!

Foto: Sören och jag i september för 1år sen!
 
Woho! Ny vecka! Ser redan fram emot helgen då jag ska ut med min bästis Sören. Vi har inte varit ute nu på över 1månad med varandra. Känns som det kommer spåra i helgen! Hoppas även hinna träffa andra vänner i veckan. Har inte hunnit träffa så många sen jag kom tillbaka!
 
 
 

idol 2014

 
I höst kommer jag heja på min rockpolare Ludvig som är med och tävlar i idol. Kommer inte bli förvånad om han går till final :) Kör hårt nu Ludvig!
 

helt oplanerat!

 
Har haft en jätterolig helg. Igår fick jag besök av en bekant från sthlm. Blev en oplanerad utgång på kvällen! Sprang på många sköna människor. Roligt att vara tillbaka i stan, vi får se vad nästa vecka bjuder på :)
 

Happy!

Först blev det några öl med Rebecca. Senare träffade jag Rakel och Max. Blev en riktig lyckad utgång. Sprang på många sköna människor! Idag har man lite ont i huvet så vi får se vad lördagen bjuder på :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag bara måste ha en!

 
 
 
 
 
 
 

vill ha något att gosa med!!

Någon som vet en Birma uppfödare?
 
 
Har länge velat skaffa mig en Birma. Funderar på att önska mig en kattunge i julklapp eller födelsedagspresent. Dom är ju rätt dyra så vi får se om någon vill köpa en till mig!? Hör av er om ni vet någon uppfödare!

Snart är det helg!!

 
I torsdags blev det först Pizza och vin med min vän Lisa. Senare blev det öl med Johanna och Petter. Ser fram emot min första helg i Uppsala. Kulturnatten på lördag = kan bli kul :)
 

Tillbaka till verkligheten!

 
Roligt att komma hem när älskade Maria Hjärner skickat ett litet välkommen hem kort! Nu är det tillbaka till jobbet igen. Känns så tråkigt att sommaren och alla äventyr är över! Underbart av Sören att bjuda på vin igår. Hon vet vad Addan behöver för att må bra ;)
 

Nu är jag tillbaka!

 
Hemma i min lilla lägenhet efter en galen resa! När jag vaknade upp idag undrade jag nästan om allt jag gjort den senaste tiden bara var en dröm!? Svårast blir att jag inte får berätta för någon vad jag har varit med om! Inte ens min egna familj vet! Trist att komma tillbaka till vardagen. Tråkigt att sommaren är över! Vi får hoppas på en mysig höst! Kram!
 

RSS 2.0