2012 Glamour Women of the Year Awards

bilder från 2012 Glamour Women of the Year Awards!


Tack pappa. Då ska man på J.LO


Grattis Lisa TogoTisdagen var en dag för Lisa Togo. Min underbara vän fick ta emot pris! Nu vet alla att hon är Uppsalas bästa danstjej. I veckan ska hon till NY. Önskar dig lycka till!


Måndag i stockholm!Vilken bra start på veckan det blev. Shopping i Stockholm med Tiff och hennes mamma. Tråkigt bara att det inte var jätteroligt väder. Hade varit mysigt att dricka vin utomhus :) men man kan inte få allt.


morsdag!Morsdag firade vi ute i vårat sommarhus utanför Uppsala. Vi firade även mitt kusinbarn som blev 1år och hans farmor som blev 60år. Vilken underbar dag det var :)


Kvällen då Loreen vann!


nu är det fredag


härlig torsdag!

underbart dop!

Såg ni tisdagens dop? Det gjorde i allafall jag. Önskar man hade blivit bjuden! Känns som att inte många av oss 80talister döper sina barn. Det tycker jag är väldigt synd. Jag kommer döpa mina barn!


en kväll för Martina!
Grattis sören 22år


Hemma hos maria
Skulle gärna vilja ha


fika och shopping

Onsdagen bjöd på lunch och fika med min Colombianska vän Sandra. Roligt att äntligen få träffa henne igen. Hon är en sån vän som jag vill träffa oftare :)
något nytt!Igår köpte jag en ny mobil. Blev Samsung Galaxy Ace. Varför? För att det var ett bra pris på den. Jag vågar inte ha finare mobiler. Vi vet alla att jag tar sönder det jag äger. Känner mig nöjd med min nya telefon. Vi får se hur länge jag får ha kvar den...


Spice Girls!


Grattis Anna Rakic
Lite vin med Tiff

Fredagen bjöd på shopping och vin med min älskade lilla tiff. Det skulle bli ett glas, slutade med hela flaskan. Men så blir det när man har haft en lååång vecka! Inte sant?!

önskar mig dom till helgen!Vill ha dom så mycket. Gärna tills på lördag då Anna Rakic ska ha sin stora fest! Skulle vara riktigt nice att glida in med dom skorna :)


the real housewives of miamiIdag kom dom äntligen till Tv3! Suurt att vi får vänta så länge i Sverige på att allt kul ska komma. Roligt att fruarna i Miami är så nyrika och pengakåta! Känner på mig att det inte kommer dröja länga innan det blir drama.
Salong ClassiqueMåste tacka underbara sofia för senast. Sören var också där förra veckan och bli jättenöjd. Plus att jag sitter med Moroccanoil nu!! Blir så fin! Vad skulle jag göra utan sofia? www.salongclassique.se alla i uppsala borde gå in och boka tid hos tjejerna :)


Eurovision Song Contest 2012

Ivi Adamou med låten - La La love. Tror hon kan ta hem Eurovision i år. Hon är snygg, har en bra låt och en cool musikvideo. Hoppas hon är bra live! Men självklart vill vi att Loreen ska vinna den 26e maj :)
Sol.Vin.Söndag
Gävle!

Stort tack till min vän Fredriqa Runfors. Jag hade jättekul i Gävle. Gör gärna om det i sommar! Idag är man sliten. Nästan lite pinsamt hur ful jag är. Vill inte se mig själv :D


En Lördag i GävleVilken underbar lördag jag känner på mig att det kommer bli. Jag och mina sötnosar ska till Gävle för att festa. Vi får se hur det kommer att sluta. Jag kanske inte ens kommer hem igen?


Här har vi inte bara en parfym!torsdag i stockholm

Älskar Gärdet. Under torsdagen var jag där en snabbis för en "tv grej". Om och när det blir av får vi alla se. Jag hade i allafall trevligt! Blir Stockholm den 12e maj då Anna Rakic ska ha sin stora fest :) Älskar stockholm under vår och sommaren!


Blommor

I onsdags var jag ute efter att hitta lite fina blommor. Alla andra har det så jag känner mig tvingad. Det var jag och alla tanter som köpte blommor i onsdags, blev man förvånad?


Valborg 2012


RSS 2.0