Min namnsdag!

 
30november. Andreas hela dagen :)

Slut på November!

jag och carro i augusti 2008.
 
Idag blev jag bjuden hem till Carros familj på glögg och fika :) Blev även en liten försenad födelsedagsblomma till henne. Tack för en mysig söndag. Hoppas vi tar en aw snart, alltid så roligt att ses!

novemberfest!

 
Tack alla vänner som kom på min fest igår. Jätteroligt att träffa er :) Senare bjöd kvällen på en oklar utgång. Ursäkta till alla er som såg mig!
 

Så söta, jag vill ha!

 
 
 
 
 

Ville ingen vara med?

Ingen ville vara med i melodifestivalen?
 
Såg listan över alla artister som ska vara med i melodifestivalen 2015. Det var ett trött lista. Eric Saade ska vara med igen. orka! Och alla andra, vilka var dom? Tror ingen utav tjejerna var vidare känd sen tidigare.

ICA reklamfilm!

 
Hittade denna bilden ikväll från december 2008. Addan på inspelning av en Ica reklamfilm! haha varför har jag sån ful hårfärg? Kunde något sagt till mig?
 

Ledig måndag!


Började måndagen med lunch på Hotell von Kraemer. Sen blev det några glas och skvaller hemma hos min vän mor Lisa. På kvällen kom Sören över. Blev vin framför Sunes Jul. Kunde veckan börjat bättre?

Versace Spring 2015 men!

 
 
Åter igen hittar jag massa dyrt och snyggt som jag gärna hade köpt. Blir aldrig nöjd när jag shoppar, jag vill bara ha mer. livet är då inte lätt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny vecka!

Ville bjuda på den första vimmelbilden på mig, från Oktober 2006.
 
Äntligen klar med den jävla gesällen. Denna veckan börjar med en ledig måndag. På torsdag ska jag evn vara barnbvakt och på lördag är det min Novemberfest. Känns som att det kommer bli en härlig vecka!

Äntligen!

I lördags var jag i Solna och gjorde omprov för ett gesäll moment. Klarade det! Äntligen. Nu är man godkänd i gesäll delpov1. Är så skönt att vara klar. Nu ska jag bara softa! :)
 

Love it!

 
 
 
Bästa dagarna är när vännerna är på besök! Så var det idag! Ikväll blir det vin med Rakel och imorgon får jag besök av lilla mamma :) Det ser ut att bli en trevlig helg!
 
 
 
 
 
 
 

Äntligen ses vi igen!

 
Så roligt att Sofia min kära klasskompis ifrån Björn Axén Academy har flyttat till Uppsala. Det blev en öl på Terrassen fullt av massa skvaller! Hoppas vi ses nästa vecka igen! har saknat dig vännen :)
 
 
 

vad sysslar jag med?

Vem? Hur? Varför?
 
HAHAHAHA Jag orkar inte! Hatar folk som ska envisas med att vara med på vimmelbilder. Vad hittar jag ikväll? En bild på mig från i lördags! Vad håller jag på med? Vem är snubben? det är inte okej! Jag måste lugna mig! Ångest hemma hos Addan ikväll! hej!
 
 

Då är det måndag!


 Så sjukt måndagstrött efter helgen! Men det ser ut att bli en bra vecka! Fest på lördag (såklart). Även lilla mamma kommer på besök! Hoppas även att jag och Sören kan gå ut och ta ett glas. För det gick ju så bra sist....!

Saknar fjortis addan!

Ful, finnig, fjortis!
 
jag var så ful när jag var fjortis, och saknade helt klädstil. konstigt nog hade jag roligt i alla fall. Vill bjuda på en liten lista av saker som jag inte kunde klara mig utan.
 
1. min 3310 plus alla fina mobilskal.
  
2. Känner du igen sidan? Lunarstorm!
 
3. älskade även tidningen OKEJ!
 
 
 
 

Nu var det lördag!

 
Kvällen började med Sushi hemma hos Aida. Så roligt att träffa hennes! Senare kom vi hem till Hjärner på lite förhäng och efter det blev det utgång :) Tack alla som bidrog till en lyckad lördag! :)
 
 
 
 
 
 
 

shopping saturday!

 
Det blev en tur på stan efter jobbet idag. Hittade denna snygga påfågel tröjan på tshirt store! Vi får se när jag har på mig den. Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig ikväll!?
 

en lugn fredag!


Blev en lugn fredag hemma framför filmen Trubbel i paradiset. Fick besök utav en kär gammal flört. Roligt att ses och hoppas vi ses snart igen ;) imorgon är det lördag och då blir det dans med vännerna!

Taverna Bazaar

 
Alla måste besöka Taverna Bazaar i Gamla stan. Jag och min chef var där igår innan vi skulle på färgkurs. Underbar mat och snygg personal! Kan det bli bättre!?
 
 

Hype!

Åter igen har jag hittat massa snyggt som jag vill ha! hype är som skapat för mig. Tur att det snart är jul. Nu vet jag vad jag ska önska mig. Frågan är hur snäll jag har varit i år?
 
 
 
 
 
 

Därför har jag inte instagram!

Många undrar varför jag inte har Instagram.
Här kommer 5 anledningar till varför jag inte har det.
 
 
1.  Jag tycker inte ens det är kul med Facebook längre.
2. Jag orkar knappt lägga tid på bloggen.
3. Vet ingen som jag är nyfiken på att följa på instagram.
4. Har inte så stort behov av att folk ska följa mig.
5. Det räcker med alla bilder och statusar folk har på Facebook.
 
 
Jag lovar att skaffa "nästa stora grej" Vad det nu kommer att bli. :)
 

vad addan gör en onsdagkväll!

Bonde söker fru!
 
Alltid trevligt att fördriva tiden med att se andra dejta. Jag själv sysslar ju inte med sånt längre. Nu vet ni vad jag fördriver tiden med en onsdagkväll :)
 

Ny vecka och nya kunder!

 
Före!
 
mitt i!
 
Efter!
 
 
 
 

Oklart!

 
 
 
Förlåt men det finns typ inte fler bilder från igår. Var rätt full! Vi var på Terrassen, sen Saluhallen. Tydligen var jag på Flustret!? Kommer inte ihåg det. Förlåt alla som såg mig. Skäms över att jag vinglade in där! Kram!
 
 
 
 

 

Oasia!

 
Fredagskvällen bjöd på en kväll på Oasia med vännerna! Jobbigt bara att ALLA andra som var där var på dejt. Kul att det går bra för andra, verkligen!
 
 
 
 
 

Vilken härlig torsdag!

 
Nöjd efter gårdagens krigande på H&M. Fick med mig lite fina kläder från Alexander Wang! På kvällen kom min älskade Sören över. Har inte träffat henne på tusen år känns det som. Självklart blev det massa vin! :)
 
 

Halloween Britney!

 
Ni blir nog inte så förvånade när jag säger att jag älskar Britney nya hårfärg. Tycker även hon var extra söt nu under Halloween! Heja Britney! :)
 
 
 
 

mina bilder ifrån fredagen!

Tack snälla Diana för att du kom förbi salongen med min kamera idag. så otroligt snällt av dig! Här är mina bilder från i fredags! wöööw!
 
 
 
 
 
 

tydligen var fredagen bra!


Denna bild kom upp på Facebook igår. Den är från fredagens halloween fest hos Diana. Kvällen var för mig rätt oklar, men tydligen hade vi kul! Det ser ut som så i allafall. Ser fram emot att det snart är helg igen ;)

Alexander wang 6 November!

den 6 November är det Alexander Wang på utvalda H&M butiker i Sverige! Här är lite av vad jag hoppas kunna slita åt mig på torsdag! Önska mig lycka till!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0