Kim kardashian



Nu under våren är vi många (även jag) som går ifrån lite mörkare hår
till att bli ljusare, detta gjorde även allas våran Kim Kardashians för några dagar sen.

Tycker du att Kim blev snyggare?
Eller tycker du att Kim ska ta tillbaka det svarta?



För övrigt måste jag säga att jag är nyfiken på hur Kims parfym luktar.
Och jag hoppas vi kommer få se mer utav henne framöver i sommar.

Om addan själv får välja



sju saker som jag behöver just nu för att överleva!!

1.
Anvah min bästa kompis, hennes humor är lika strålande som hennes ögon.

2. Den mysiga lägenheten som jag ska hyra i 2hand.

3. Pengar så jag kan bli lycklig.

4. En lång resa, varför inte åka bort i 6månader?

5. En jävligt snygg dejt, är trött på alla lönfeta nollor.

6. jag skulle må bra om ******** kom tillbaka :(

7. körkort?bil?en cykel i alla fall!

Kvalborg


Maria Hjärner,Maria rakic,Addan (en härlig kväll på BJ)

imorgon
kära vänner är det kvalborg (dagen innan valborg om det är någon som undrar).

Jag är bara så jävla glad över det, kommer att få träffa alla mina vänner. Kanske äta någon god mat? Hoppas det kommer spelas Britney Spears, för annars blir jag upprörd!


titta vad jag lärde mig när jag jobbade som strippa....

Frågan är vad man ska ha på sig på kvalborg,valborg, 1maj?
jag känner att allt för fin vill jag inte va (inte för att jag brukar bli "allt för fin").
Men jag tänker på att varje gång jag har gjort mig extra snygg så är det nån jävel som råkar hälla rödvin över hela mig.


Det kanske är tid för mig att "klä ner mig" så att inget ont kan hända mig?Fast det känns lite tråkigt tycker jag.
Nepp jag ska ta och kolla igenom vad jag kan tänkas att ha. Något borde väl även jag hitta kan man tycka.

// ses ute

sista dagen i Jönköping



Idag flyttar jag tillbaka till Uppsala efter att under 1 vecka varit på besök i Jönköping.
Till min familj och vänner nere i småland vill jag säga att vi ses nog inte förrän till hösten/september.

Maj,juni,juli,augusti kommer att gå fort och jag vet att jag kommer vara allt för upptagen för att ta mig tid och lust att
åka ner till Jönköping. Men därför tycker jag verkligen att ni borde ta er i röven och komma upp och hälsa på mig.

Det ska bli skönt att Anvah kommer hem till Sverige för jag vet att hon är den första som kommer besöka mig i Uppsala.
Det var bara hon som kom ifrån Jönköping och hälsade på mig förra året. Tyckte det var dålig stil av dom andra eftersom Anvah och jag inte hade känt varandra så länge. Jag tycker att dom man verkligen tycker om tar man sig tid och råd till att träffa. Den här gången kommer jag tycka att dom som inte kommer upp och hälsar på eller är dåliga på att höra av sig inte är några riktiga vänner.



ute i solen


terre min älskling


pk var självklart med ute i solen idag


svava är så jävla snygg i kort hår


sötnosen linda

Anne hathaway



Anne Hathaway, är född 12 november 1982 i Brooklyn hon är en amerikansk skådespelare.
 
Hon inledde sin karriär med en större roll i TV-serien Get Real. Hennes stora genombrott kom med rollen som 15-åriga Mia i En prinsessas dagbok som får veta att hon är prinsessa och arvtagare till en liten europeisk monarki.

Hon fortsatte med familjefilmer: en roll i 2002 års version av Nicolas Nickleby samt titelrollen i Ella den förtrollade. Hon var också påtänkt i rollen som körflickan Christine i Fantomen på Operan men tackade nej.

Därefter tog hon på sig vuxnare roller och spelade en rik knarkande tjej i Kaos och cowboyhustru i westernfilmen Brokeback Mountain. 2007 hade hon titelrollen i En ung Jane Austen.

Filmer (urval)

2001 - En prinsessas dagbok

2004 - Ella den förtrollade

2004 - En prinsessas dagbok 2

2005 - Kaos

2005 - Brokeback Mountain

2006 - Djävulen bär Prada

2007 - En ung Jane Austen

2008 - Get Smart

2008 - Passengers

2009 - Bröllopsduellen


Burberry fakta



Burberry är ett brittiskt klädföretag och märke, känt för sitt klassiska rutmönster Nova i beige, vitt, svart och rött, som ofta har blivit kopierat. Det användes ursprungligen som foder i företagets trenchcoat 1924, och kom inte att användas i någon högre grad i det yttre lagret förrän i slutet av 1960-talet. Då hade Burberryrutan registerats som varumärke och användes till paraplyer, halsdukar och väskor. De är hovleverantör till både drottning Elizabeth och Prins Charles.

Historik

Burberry grundades 1856 då den 21-årige föredetta tyghandlarlärlingen Thomas Burberry, öppnade en egen butik i Basingstoke, Hampshire. Kring 1870 var företaget väletablerat och hade satsat på utveckling av ytterkläder. 1880 uppfann Thomas Burberry gabardintyget, som är starkt och vattentåligt, men ändå andas eftersom garnet görs vattentåligt före vävningen. Man tog patent på detta 1888. Namnet tog han från gabardinen, ett medeltida plagg som knöts runt midjan. Burberrys första butik i Basingstoke, Hampshire.

1891 Thomas Burberry öppnade ett affärsimperium på Haymarket i London, vilket fortfarande finns kvar och är företagets huvudkontor.


Pamela Anderson - en stor ikon och en begåvad kvinna!



Pamela Denise Anderson, är född den  1 juli 1967 i Ladysmith, Vancouver Island, British Columbia, Kanada!

visste du att...

Hon har finska anor på fädernet och Pamelas farfar Juho Hyytiäinen lämnade Finland 1908 för att bosätta sig i västra Kanada där timmerindustrin vid tiden blomstrade.

Hon upptäcktes 1989 när hon under en footballmatch zoomades in av en TV-kamera som visade henne iförd en T-shirt med ett tryck för ölmärket Labatt's. Hon anställdes av Labatt's för att göra reklam för deras produkter. Kort därefter vek hon ut sig i tidningen Playboy.



hennes första TV-framträdande var i den amerikanska TV-serien "Tummen mitt i handen" som sändes 1991 - 1993. Men hennes stora genombrott kom när hon spelade rollen som den kurviga C J Parker i livräddarserien Baywatch under åren 1992 - 1997.

Förutom att vara berömd som fotomodell och skådepelerska har Pamela Anderson skapat en hel del uppmärksamhet för sitt vidlyftiga privatliv. Den 19 februari 1995 gifte hon sig med Mötley Crüe-trummisen Tommy Lee på en badstrand i Mexiko efter att ha känt honom i fyra dagar.



Under ett tumultartat äktenskap hann hon lämna in två skilsmässoansökningar men tog tillbaka dem båda, innan hon till slut bröt med Lee 1998. De har två barn tillsammans. Därefter har hon under en tid varit förlovad med den svenske fotomodellen Marcus Schenkenberg. Efter uppbrottet från honom förlovade hon sig med rockmusikern Kid Rock, vilket höll i cirka två år innan de avslutade relationen.

Vad kommer hända Pamela i framtiden?


Ashley Tisdale



Ashley Michelle Tisdale, Hon är född 2 juli 1985 i Monmouth County, New Jersey, USA, är en amerikansk skådespelerska och sångerska.


Ashley blev upptäckt av en agent i ett köpcentrum när hon var tre år gammal och började jobba som fotomodell i New York för modellagenturen Ford tillsammans med Lindsay Lohan och Mischa Barton. I Disney Channel-serien Zacks & Codys ljuva hotelliv spelar hon Maddie Fitzpatrick mot Brenda Song, Dylan och Cole Sprouse, Kim Rhodes och Phill Lewis. Serien lades ner under 2008.



Hon spelar också den elaka Sharpay Evans i High School Musical-filmerna som blev succé över hela världen. 2008 kom premiären på Picture This där Ashley spelar Mandy, den impopulära flickan. Hon har även huvudrollen i en kommande film vid namn They Came From Upstairs, som handlar om en grupp ungdomar som måste försvara sitt semesterhus mot rymdvarelser.


HOT HOT HOT


Addan (foto ifrån idag).

12:00
Kom jag hem till en av mina näraste vänner, nämligen Terre "husmor". Det var en lugn och skön dag då jag fick tid att prata med terre om allt som jag har varit med om den senaste tiden och även få höra hur det var med henne.
Jag uppskattar våran vänskap väldigt mycket och tycker det är synd att vi inte ses så ofta.


Imorgon ska jag och några vänner (även terre) träffas för att hitta på något trevligt ute i solen. Det ska bli roligt och träffa vännerna men jag vill så gärna komma tillbaka till Uppsala nu, ser verkligen fram emot att fira Valborg i Uppsala.
Gissar att det kommer bli en av dom roligaste kvällarna 2009, eller har jag fel?


Äntligen är det vår skulle jag vilja säga.

16:00
Idag träffade jag Juliette-Amelie, vi skulle gå och sola solarium. Jag har inte gjort det sen 2005 så jag måste säga att jag var väldigt ovan. Det var jätteskönt i alla fall och jag tror jag ska göra det en gång till innan valborg så att jag verkligen kommer se ut som en lycklig liten neger.

Dagens låt kommer ifrån....


Alesha Dixon - Breathe Slow

Tack Joakim för att du spelade denhär låten för mig.
Jag tycker verkligen den är jättefin, en bra låt att börja dagen med.

// puss och kram

Jennifer Anistin - Kvinnan vi aldrig slutar att älska



Hon är dotter till skådespelaren John Aniston (född Ioannis Anastassakis), känd från TV-såpan Våra bästa år. Hon växte upp i New York men familjen tillbringade också ett år i faderns hemland Grekland.

Aniston slog igenom 1994 som karaktären Rachel Greene i TV-serien Vänner. Den rollen upprätthöll hon i genom hela serien, 1994-2004.

Några av dom Priser hon tilldelats

  • 2004: Logie Awards: Most Popular Overseas Star, Friends
  • 2004: People's Choice Award: Favorite Female Television Performer, Friends
  • 2004: Teen Choice Award: Choice TV Actress- Comedy, Friends
  • 2004: Aftonbladet TV Pris, Sverige: Best Foreign TV Personality- Female, Friends
  • 2006: Teen Choice Award: Choice Movie Chemistry (delad med Vince Vaughn), The Break-Up
  • 2007: People's Choice Award: Favorite Female Movie Star
  • 2007: GLAAD Media Awards: Vanguard Award

  • Agyness Deyn



    Agyness Deyn (född Laura Hollins), född 16 februari 1983

    Hon är en brittisk fotomodell. Agyness har synts i reklamkampanjer för bland annat Anna Sui och Giorgio Armani. Hennes stil har hyllats världen över, och hon börjar bli något av en ikon för nutidens mode.


    År 1999 vann hon 'Face of 99'-tävlingen - endast 16 år gammal. Efter det flyttade Agyness till London och började jobba på en snabbmatsrestaurang på dagtid, och i en bar på kvällstid. Hon besökte agenturen Models 1, och enligt rykten kastade hon sin portfolio och vägrade gå därifrån förrän hon blev antagen som modell.


    kelly clarkson - den första idolen

    Kelly Brianne Clarkson

    är född 24 april 1982 i Fort Worth, Texas, USA, är en amerikansk sångerska som vann första säsongen av TV-programmet American Idol (2002).

    Kelly Clarksons första singel, den hon vann idol med, heter A Moment Like This. Låten Since U Been Gone från skivan Breakaway blev under 2005 grammy-nominerad i kategorierna Best Female Vocal Performance och Best Pop Vocal Album. Hennes största framgång fick hon med låten Because of you.



    Samma dag som Kelly flyttade från Texas till Los Angeles i Kalifornien tillsammans med en kompis brann deras nya lägenhet ner och hon förlorade allt. Hon hade tidigare varit fokuserad på skolarbetet, med höga betyg i alla ämnen, men hon kom att känna att det inte var till nån nytta. Kelly jobbade som servitris på tre olika kaféer för att försörja sig. Kelly hade tidigare varit med i skolkören, men det var hennes musiklärares förtjänst.

    Och samtidigt beslutade amerikansk TV att köpa den brittiska versionen av Idol-programmet. Det fick Kellys bästa kompis reda på och berättade det för Kelly. Väninnan tyckte att Kelly hade enastående talang och därför skulle pröva tävlingen. Kelly lydde rådet och gick vidare i det mycket populära programmet.


    Plus och minus till er


    plus och minus

    19:45
    nu är jag hemma hos mina kära morfar Arne. Imorgon ska jag ner till Jönköping på ett kort besök, har mycket som jag behöver fixa denna veckan. Ska jobba lite hos mamma, träffa min underbara Dr. Phil och tandläkaren. Ska även skicka in mina ansökningar till dom KY utbildningar som jag ska söka till hösten. Sen ska jag besöka min bank, Men framför allt färga mitt hår och träffa mina kära jkpg-vänner.



    Plus till Anna Rakic

    I nästan 2 veckor har min kära vän Anna låtit mig bo hos henne. Jag tror inte du är medveten om hur tacksam jag faktiskt är. Det är svårt att förklara. Ifrån min sida tycker jag att det gick över förväntan, jag förstod att vi skulle ha trevligt ihop men inte att det skulle gå såhär bra. Jag tycker inte det känns som två veckor. Alla borde ha en vän som anna. Självklart har jag ett gäng nära vänner men Anna tar priset i omtänksamhet. Alla som känner Anna vet vilken fantastisk tjej hon är och hur glad man blir av hennes härliga personlighet.

    Minus till ******* ***********

    Jag är fullt medveten om att jag inte borde bry mig, men det är inte så lätt att inte bry sig när man springer på dig i stan flertals gånger och du beter dig som en dryg liten 16åring. Jag vet inte vad det är för fel på dig men jag förstår inte hur du som jag från en början tyckte var trevlig faktiskt är en jävla nolla. Du säger att jag är omogen och det kanske jag är, men vad är du i så fall? Hoppas man inte behöver springa på dig allt för ofta i stan.

    Heidi Klum är med barn igen!


    Grattis Heddan!

    Heidi Klum, född 1 juni 1973 i Bergisch Gladbach utanför Köln, Nordrhein-Westfalen, Tyskland, hon är en tysk fotomodell, en av världens supermodeller. Hon är dessutom programledare, producent, skådespelare, designer och konstnär.Heidi Klum har tre barn, dottern Leni, född 2004, med den förre pojkvännen Flavio Briatore och två söner; Henry, född 2005, och Johan, född 2006, med den nuvarande maken Seal. Och nu så är hon med barn igen!



    Hon började sin karriär genom en skönhetstävling som hennes vänner uppmuntrade henne att delta i. Hon vann tävlingen och fick ett kontrakt med den tyska modellagenturen Metropolitan Model Management. Klum arbetade som modell några år i Tyskland innan hon flyttade till USA i syfte att bygga upp sin karriär. Hon blev välkänd och började arbeta för Victoria's Secret. Detta ledde till hennes två berömda omslag; Sports Illustrated's Swimsuit Issue (1998) och senare Victoria's Secret Catalog. Sedan dess har karriären gått framåt, och idag är hon en av världens mest kända modeller.



    En långtråkig söndag


    Addan - Borde jag gå till ICA idag och handla?

    Idag är det en riktigt tråkig söndag. Jag ligger i sängen och förstår att jag måste handla mat, men det är inte så lätt när jag inte orkar. Jag har inte lust att röka och det är ovanligt. Frågan är om man ska gå till ICA eller om jag ska gå och köpa mig en Pizza ifrån blatte gubben nere på hörnet. Jag tror faktiskt det blir ett besök hos blatten.

    Jag känner mig ensam när Anna Rakic inte är hemma idag. Det ska bli roligt när hon kommer hem och höra hur hennes dag har varit. Anna skulle hem till sin mamma på ett "baby party" för hennes lillasyster som är kanske två veckor.
    Det tycker jag var lite gulligt med en liten "välkommen till världen fest".

    sju saker som jag behöver

    1. pengar eftersom jag är fattigast i Uppsala.

    2. nya kläder nu till våren (badbyxor till sommaren).

    3. En lägenhet såklart.

    4. en rolig resa till hösten (kanske hälsar på Anna Rakic).

    5. En lyckad dejt, är så trött på alla lönfeta nollor.

    6. mina vänner, vad skulle jag göra utan dom?

    7. lite lugn och ro.


    Första maj



    Åh snart är det 1maj eller valborg som det så fint heter, jag tycker att det ska bli skitkul för det blir min första valborg här i Uppsala. Jag vet att många tycker att valborg är larvigt och en onödig dag att fira. Men det handlar inte om det, utan att man får göra sig jävligt snygg som när det är nyår,juldagen,midsommar mm.

    Mycket att fixa

    Innan valborg måste jag ha färgat mitt hår igen, för nu ser det förjävligt ut med den utväxt/flatrand som börjat titta fram.
    Jag Hoppas verkligen att Juliette-Amelie har tid till att färga håret på mig. Jag ska börja sola för att bli extra fin till valborg, jag struntar i om det kommer kosta mig mycket, men det är viktigt för mig att jag ser ut som en neger på valborg.

    Och vad ska man ha på sig?Det känner bli det svåraste. Igen som vet något snyggt som jag borde köpa?
    Jag vill ha på mig lite olika kläder under dagen, beror ju helt på vilka fester som man hamnar på.
    Jag vet att det kommer bli as roligt om jag firar valborg med Rebecca.



    så får du en lyckad första maj
    här kommer mina tips till en bra kväll.

    1. se till att du trivs i dom kläderna du väljer. och extra viktigt är att du har sköna skor.

    2. mobilen ska vara laddad och så att du hör när det ringer, man måste vara nåbar 1 maj.

    3. att veta många grillfester/ förfester är bara ett stort plus.

    4. ta inte med dig ditt visa kort. lämna det hemma och ta bara med dig pengar.

    5. ett ragg tycker jag alla ska se till att ha 1maj.

    - hoppas ni får en lyckad 1 maj.

    Festen som aldrig tar slut!


    Terre, Emmeli, Addan sommaren 2007

    Mitt liv är verkligen en fest som aldrig tar slut. Under min tid här i Uppsala denhär veckan har det bara blivit en massa utgångar med alla mina vänner. Nu på söndag morgon känner jag mig inte så pigg. Jag är trött i hela kroppen efter att ha dansat hela veckan.

    Onsdag var jag på en dejt. Jag tror nog att det här var den tråkigaste dejten som jag har varit med om i hela mitt liv.
    Jag måste börja tänka mig för vilka jag träffar. Det är inte bra att dejta fula,tjocka,nollor när man är så snygg jag mig.

    Torsdag gick jag ut med Petra och tog en drink, det var meningen att torsdagen skulle bli en lugn kväll. Vi följer med några killar på efterfest. Det var jätteroligt men när jag kollade på klockan så stod den på 06:30....

    Fredag Jag och Rebecca hamnar på fest hemma hos Jocke. Kvällen börjar bra men slutar på People?Jag blev sur och drog till Bullit i vanlig ordning, herregud vem fan drar till People? Men när kvällen börjar ta slut så drar Rebecca, och efter en stund även Madde. Kul att jag hamnade hemma hos Jocke ensam.

    Lördag Jag och Rebecca ville inte ge upp, utan hoppades på att Lördagen kunde bjuda på en bättre utekväll.
    Men efter att ha varit TeaterBaren,Bullit, Norrlands så gick vi och la oss 00:30 på kvällen...


    Britney Spears Birthday Good Morning America


    Britney Spears Birthday Good Morning America Promo Circus

    Ligger hemma idag (hemma hos Anna Rakic) och vet inte vad jag ska ha på mig ikväll?
    Till alla er som äter för mycket vill jag säga att jag bara har ätit en glass idag, hahaha.
    Det är sant, jag orkar verkligen inte äta mat. ibland undrar jag ifall inte det är bland de tråkigaste.

    Men i alla fall, nu kanske ni undrar varför jag la upp ett klipp ifrån Britney Spears "Birthday show" från den 2 december?
    Det är som så (jag älskar Britney) att jag saknar att fylla år. Varför kan man inte få göra det lite oftare.
    Idag skulle jag behöva fylla år, ingenting händer och det känns som att ingen vet att jag är här???

    Äntligen Fredag


    Addan och Rebecca gör det igen.

    Igår torsdag var jag ute med Petra och kvällen tog aldrig slut, gick hem ifrån efterfesten kl 06:30 på morgonen och ville bara dö. Hemma hos mig och Anna var Anna redan vaken vilket gjorde mig förvånad.

    Det är så underbart att Firman har öppet till 03:00 på torsdagar, det räddar mitt liv.
    Men jag förstår inte varför ******* är så jävla dum i huvet och otrevligt. Kan det vara så svårt att hälsa och visa sig lite vuxen? Jag blir så trött på den där människan.


    äntligen fredag...
    frågan är vad som kommer hända mig ikväll?
    Det skulle vara nice med en utgång med frågan är om man orkar det?
    Hoppas i alla fall något dyker upp!


    Reese är tjejen vi aldrig kan sluta älska


    Laura Jeanne Reese Witherspoon

    Den här söta tjejen är född 22 mars 1976 i Baton Rouge, Louisiana, USA, Som vi alla vet så är hon en amerikansk skådespelerska. Hon är känd bland annat för Legally Blonde-filmerna och rollen som June Carter Cash i filmen Walk the Line, vilken hon Oscarbelönades för i kategorin Bästa kvinnliga huvudroll.

     

    Witherspoon har spelat i en rad filmer, bland annat American Psycho, Legally Blonde, Sweet Home Alabama och Legally Blonde 2. Hon är känd för sin mångsidighet som skådespelare då hon behärskar roller i både komedier och dramer.

     

     

     

    När Witherspoon var liten flyttade familjen till Wiesbaden i Tyskland där de stannade fyra år. Därefter återvände de till USA och slog sig ned i Nashville i Tennessee där Reese sedan växte upp. Witherspoon var gift med skådespelaren Ryan Phillippe 5 juni 1999–oktober 2007. De har två barn, födda 1999 och 2003.


    Teri Hatcher = Desperate Housewives

    Teri Lynn Hatcher

    Hon är född den 8 december 1964 i Palo Alto, Kalifornien, Teri är en amerikansk skådespelerska. Hon är mest känd för rollerna som Lois Lane i TV-serien Lois & Clark (1993-1997) och som Susan Mayer i Desperate Housewives.



    Biografi

    Hon föddes i Palo Alto men växte upp i Sunnyvale i Santa Clara County.Teri hade en framträdande biroll som Penny Parker i TV-serien MacGyver (1986-1987). År 1997 gjorde hon en roll som bondbruden Paris Carver i Tomorrow Never Dies. År 2004 blev Teri Hatcher en av Hollywoods mest dagsaktuella kvinnliga stjärnor genom succéserien Desperate Housewives. I januari 2005 vann hon en Golden Globe för sin roll som Susan Mayer i denna serie.

     

     

     

     

    Filmografi i urval 

    • 2004-2007 - Desperate Housewives (TV-serie)
    • 2004 - 2 1/2 män, avsnitt I Remember the Coatroom, I Just Don't Remember You (gästroll i TV-serie)
    • 2001 – Spy Kids
    • 1997 – Tomorrow Never Dies
    • 1993-1997 - Lois & Clark (TV-serie)
    • 1990 - Tales from the Crypt, avsnitt The Thing from the Grave (gästroll i TV-serie)
    • 1986-1987 - MacGyver (TV-serie)



    Fakta om Lacoste


    Lacoste som affärsman och uppfinnare

    Vid en av de avgörande finalmatcherna i Davis Cup, slog René Lacoste vad med en god vän (Robert George) om en krokodilskinnsväska att han skulle vinna nästa match. Detta blev bekant för den amerikanska publiken, som genast kallade honom för "Le Crocodile", ett smeknamn han allt sedan dess fick behålla. Hans gode vän gav honom ingen väska efter segermatchen, men broderade i stället en krokodil på Lacostes tenniströja. Efter det att Lacoste i förtid tvingats avsluta sin tenniskarriär, gav han sig, liksom fadern, in på affärslivet och började tillverka och sälja kvalitetskläder i första hand avsedda för tennis. År 1933 grundade han firman "Le Societe Chemise Lacoste". Mest känd är firmans bommullströja med polokrage, försedd med den karakteristiska "märkesloggan" i form av en grön krokodil (av en del anses det egentligen vara en alligator). Denna har sitt ursprung i vadet som beskrivs ovan. Särskilt under 1950-talet blev hans tenniskläder populära och välkända över hela världen. I dag säljs cirka 25 miljoner Lacoste-tröjor årligen. Från 1980-talet sköter hans son, Bernard Lacoste firman, som omsätter miljardbelopp årligen.

    Jean René Lacoste, är född 2 juli 1904 i Paris, Frankrike. och dog 12 oktober 1996. han var en fransk tennisspelare, uppfinnare och affärsman. René Lacoste var den yngste av de franska tennisspelande "fyra musketörerna" som under andra halvan av 1920-talet och under de första åren av 1930-talet dominerade den internationella tennisscenen. Han upptogs 1976, tillsammans med de övriga tre musketörerna i the International Tennis Hall of Fame.


    Jessica Simpson

     



    Jessica Ann Simpson, hon är född 10 juli 1980 i Abilene, Texas, USA, jessica är som ni vet en amerikansk popsångerska och skådespelerska. Hon slog igenom 1999 och har hittills två guld- och tre multiplatinacertifierade musikalbum. Hon är även känd från dokusåpan Newlyweds.

    Mångsysslande Simpson lanserade 2006 två klädmärken i USA. På sidan jessicastyle.com finns både det billigare JS By Jessica Simpson och det dyrare, mer exklusiva Princy. Namnet Princy kommer från Jessicas smeknamn "Prinsessan". Kollektionerna innehåller kläder för vuxna, barn och ungdomar, underkläder, smycken och sportartiklar.


    Addan paddan!


    Ibland får jag till det.

    Måndagen
    började bra, jag tog en heldag med min kära vän Sara! Det var verkligen jättetrevligt att träffa henne.
    Henne vill jag verkligen umgås mer med och jag hoppas vi kommer gå ut på Lördag.Det skulle vi båda behöva.
    Det är så viktigt för mig att få gå ut och känna mig as läcker.

    20:00 Var jag hemma hos en kille för att kolla på hans lägenhet som han vill hyra ut under sommaren.
    Jag hoppas verkligen att jag får ta över den under sommaren för den var verkligen jättefin. Vilken tur han hade som bor där. Jag var lite nervös över att träffa honom för jag trodde han skulle tycka att jag var galen.
    Eller att han skulle vara någon som jag träffat på fyllan, man vet ju aldrig.

    Så får du en lyckad dag

    1.
    Glöm inte att slå på Barnkanalen på morgonen, för man blir glad.

    2. Ta på dig färgglada kläder, det gör dig gladare.

    3. Ring någon skön person du inte brukar träffa och kolla ifall ni kan ta en lunch, alltid kul.

    4. Köp en skvaller tidning så du har något bra att läsa.

    5. och skit i att laga mat, köp med dig kina mat hem.

    Birger Jarl

    Alexander fyller år och alla var där.
    En underbar kväll med mina underbara vänner

    20:30
    Kom jag hem till Maria Rakic och Alexander på fest (alex fyller år idag,grattis!).
    Som vanligt var det jätte trevligt hemma hos dom, man vill nästan inte gå på krogen just för att det alltid blir så kul hemma hos alex & maria. Efter en riktigt bra förfest tar vi oss ner till Birger jarl som jag så älskar!!

    Det är så roligt att kunna börja gå ut på krogen igen, eftersom jönköping inte har något uteliv har jag inte festat ett skit under stunden som jag var tillbaka i stan. Men nu är jag i Uppsala och jag ska verkligen börja gå ut oftare, jag älskar att gå ut och dansa med vännerna till bra musik. Och det är så skönt att man kommer in överallt i stan.



    Tack för en bra kväll och vad roligt att jag aldrig lämnar folk oberörda, kul att ni var många som spanade in
    mig igår och kul att alla bjuder mig på mat och drinkar. Tråkigt att se ******** på Birger jarl. Du är allt jag inte vill ha och jag förstår inte varför du var min vän? Herregud ibland tänker jag mig inte för!

    // puss och kram

    Watch me work it, I'm perfect!!



    Önska mig lycka till imorgon då SVT/UR ska börja filma mig till den
    Reality show som jag ska va med i! Jag är så nervös och glad!

    // nu ska jag försöka sova!

    Dear addan

    våren 2009
    Juliette-Amelie & Addan

    Tisdag
    Vaknade kl. 09:00 av att någon på arbetsförmedlingen ville träffa mig imorgon kl. 11:00.
    Jag har ingen lust och ork till det, framför allt inte när du förstörde min sovmorgon gubbjävel.
    Plus att han ringde hem till oss två gånger!

    13:00 Idag blir jag bjuden på fika hemma hos Svava, det ska bli jätteroligt att få se hur hon bor. Terre sa till mig att Svava bor väldigt fint så jag är nyfiken. Jag funderar på om jag ska gå in till stan och skita i att ta bussen helt?

    15:00 Har jag tid hos Dr.Phil vilken ska bli jätteskönt. Jag känner att det är på tiden att jag träffar honom igen.
    Alla borde ha sin egen Dr.Phil tycker jag, min är riktigt bra ska ni veta.

    21:00 Desperate Housewives på kanal5 missa inte det!

    som en knasig del 2


     

    forever Addan

    nu jävlar börjar våren komma!
    Det bästa är framför mig

    söndag kväll 19:30

    Fyfan vad den senaste tiden har varit jobbig, ja jag vet att det är fult att klaga men jag har verkligen inte haft det lätt.
    Men det är skönt att veta att det bästa är framför mig, jag tror att dethär kommer att bli en fantastisk vår.

    Nästa helg kommer jag att gå på dejt med ****** vilket ska bli jätteroligt. Självklart är jag lite nervös men det kommer gå bra. Vi ska träffas på Kungsholmen i Stockholm, sen får vi se vad som händer. Blir det fint väder kommer vi säkert ta en fika ute i solen.

    Jag kommer även komma till Uppsala där jag under en kort tid kommer att bo ihop med allas våran Anna Rakic.
    Åh vad jag längtar, inte bara efter söta Anna utan även efter hela gänget. Ni är saknade ska ni veta, allihop!

    // nu ska addan titta på TV!

    Du förstörde min kväll


    Alkoholfria drinkar på 8glas = Alkohol

    Ikväll skulle jag och min vän Louice gå till nattklubben 8glas som ligger i Jönköping.
    Jag bad om en alkoholfri drink som jag har gjort dom senaste månaderna eftersom jag inte vill dricka alkohol mer med tanke på allt som händ förra året.

    Vad tror ni händer? Joo den jävla subban gav mig en drink med alkohol. Smart att du inte lyssnar på vad jag bad om din dryga jävla subba. Aldrig mer att jag kommer besöka eran skabbiga nattklubb eftersom ni inte kan ge vad man önskar.
    Mina nära vänner vet så väl hur jobbigt jag haft det den senaste tiden och hur viktigt det har varit för mig (av många anledningar) att förbli nykter och inte komma i närheten av lite alkohol. tur att jag märkte det i tid.

    Men jag ska kontakta din chef på måndag så han får veta vilket osmart jävla fitta du är som
    inte kan ge dina kunder det dom ber dig om att göra, dra åt helvete med dig.
    Och hade du varit trevlig när jag sa till dig att du hade gjort fel hade jag inte blivit lika sur som jag är nu.
    Men du verkar ju va en dryg subba från första början.

    Åtta Glas | 036-12 93 80 | Trädgårdsgatan 6 | 553 16 Jönköping

    Nina Ricci - För dig som vill läsa om mode!


    Otroligt hur vackra klänningar man kan skapa!

    Modehuset Nina Ricci grundades av Maria Ricci och hennes son Robert i Paris 1932. Nina Riccis design blev känd för hennes förfinade, romantiska och feminina känsla som alltid präglade Marias kollektioner.


    Tycker dethär var en underbar blå färg!

    Idag är modehusets chefdesigner Olivier Theyskens, som fortfarande arbetar för att behålla det romantiska inslaget men han har också tillfört en rockig känsla i kollektionerna.


    Skulle va en dröm att gå på någon av Ninas visningar!

    Om ni vill veta så var Nina Ricci född den 14 januari 1883 men dog den 30 november 1970, hon var en fransk modedesigner av italiensk härkomst. Spännande kvinna måste jag säga!


    Danity Kane



    Danity Kane är en amerikansk R&B-tjejgrupp, Danity Kanes första album som släpptes under 2006 sålde i över en miljon exemplar.

    Glöm tjejband som Pussycat dolls, Cherish, Girls aloud för Danity kane är 2000-talets Spice girls!
    Tjejgruppen är skapad av ingen mindre än P Diddy och det tycker jag man märker lite i deras musik?
    Fast jag vet inte hur jag ska förklara mig, haha!

    danity Kane - Damaged

    En riktigt bra poplåt som passar bra till
    förfesten med vännerna!Man gillar låten första
    gången man hör den!

    Enrique Iglesias feat. Ciara


    "Takin' Back My Love" - Enrique Iglesias feat. Ciara

    veckans musikvideo.
    Dom är ju bara så snygga ihop!


    sju sanningar om addan



    Sju sanningar om addan!
    Hur många visste du om sen tidigare?
    Hur väl känner du mig?

    1. Min första kompis när jag kom till Sverige hette Evelina.

    2. Min mamma har kallat mig för Esha sen jag var ett litet barn.

    3. Jag piercade min nästa själv när jag var 16år (hemma hos amanda).

    4. När jag var liten gick jag i söndagsskolan.

    5. Jag dricker inte mjölk.

    6. Jag såg Disney filmen Mulan tre gånger på bio.

    7. Min guddotter heter Hanna.

    jag saknar min pappa



    Sen maj 2007 har min älskade pappa legat inne på sjukhus nästan varje månad skulle jag vilja säga.
    Ibland kan han ligga inne flera dagar i rad. Du kanske undrar vad han har för sjukdom?Det undrar vi alla.

    Du är stark pappa som inte ger upp utan fortfarande ser det ljusa i livet. Om jag var du hade jag tröttnat för längesen.
    Men det är därför jag alltid har älskat dig, för du är en person som aldrig ger upp och som alltid ser det ljusa i saker.

    Jag hoppas att du en dag kommer bli frisk, för varför ska en sån fin och omtyckt människa som du gå och bli sjuk?
    Vår familj är inte som den tidigare varit och det gör mig väldigt ledsen. Det finns så mycket som jag vill berätta för dig men som jag inte vill ta upp just nu när du inte mår så bra.

    Men jag vill tro att det snart kommer en dag då du kommer att bli frisk.
    Vi får alla hoppas att det inte tröjer länge tills du får komma hem till oss igen för alltid.

    // vi ses idag pappa.


    Playboy



    Playboys storhetstid kan sägas ha varit sent 1950-tal till tidigt 1970-tal. Under denna tid var dels konkurrensen mindre dels den allmänna sexualmoralen jämförelsevis mer restriktiv. Playboy kunde kombinera ett högkvalitativt artikelinnehåll med vad som idag ofta uppfattas som smakfull erotik och ändå sälja stora upplagor. Från 1970-talet har tidningen fått erfara en allt hårdare konkurrens, men ändå lyckats bevara en hygglig upplaga delvis på grund av Hugh Hefners personliga rykte.



    Girls of The Playboy Mansion Intro
    Bästa party låten och en höjdare att
    spela när man måste storstäda.

    Beyoncé Knowles - kommer till Sverige i Maj


    Beyonce - Halo (Official Music Video)
    -
    En vacker låt och en vacker musikvideo.
    Denhär får du inte missa att lyssna på!

    Viktig fakta!

    Beyoncé Giselle Knowles,
    hon är född 4 september 1981 i Houston, Texas, är en amerikansk R&B-sångare och skådespelare, Grammy Award-vinnare, låtskrivare, musikproducent, Golden Globe-nominerad skådespelare, dansare, stylist och modell för House of Deréon.



    Sasha Fierce är Beyoncés så kallade alter ego som hon skapade i samband med sin senaste skiva I Am... Sasha Fierce. Enligt Beyoncé själv står Sasha Fierce för hennes mer sensuella, mer aggressiva och mer glamourösa sida. Sasha är numera den person Beyoncé är när hon uppträder och sjunger.


    Sveriges roligaste kvinna


    Annika Lantz, Tips från coachen

    Enligt mig är Annika Lantz Sveriges roligaste kvinna.
    missa henne inte på tv!!

    Addz: Boy On The Loose



    Anonym?

    Det roligaste jag vet är mail ifrån anonyma personer. Folk som inte vågar säga vilka dom är. Tänk vad ärlig man kan vara då man får möjlighet att vara anonym. Jag brukar få komentarer och mail ifrån läsare till min blogg som väljer att vara anonyma. Det är inte ofta som de anonyma väljer att skriva något snällt till mig? Varför skriver dom bara elaka saker om mig? Det skulle va mycket roligare om jag fick ett inlägg ifrån "Emma" där det står - fyfan vilken dålig blogg du har och vad ful du är. Men tyvärr så kommer jag aldrig få det, för folk som väljer att skriva elaka saker vill gärna inte säga vem de är.

    När jag var hos julia i helgen busringde en tjej som valde att kallas sig för Annika, hon var ifrån skåne men tydligen så hade jag träffat henne i Uppsala?(eller inte!)

    Men det var rätt kul tycker jag när "annika" ringde. Min första tanke var - snälla hoppas inte hon har fyllt 20år för annars är det rätt pinsamt. Och min andra tanke var - shit vad roligt, senast någon busringde till mig så gick jag i 8:an.
    Och min tredje tanke var - Herregud att inte "annika" har något roligare för sig än att ringa till mig?

    Det är roligt att jag inte lämnar någon oberörd.
    Det spelar ingen roll om du älskar mig eller hatar mig.
    Så länge du tycker något om mig så gör du mig lycklig.
    För jag vill inte va den killen som lämnar folk oberörda.

    // Puss och kram!

    Killen med ett stort A


    en ny dag i addans liv!

    Idag på bussen in till stan kom jag och tänka på hur bra jag egentligen har det. För första gången på väldigt länge  känner jag mig säker på folket som jag har i mitt liv, jag vet att det är riktiga vänner. Tidigare hade jag många "vänner" och bekanta som inte var bra för mig, folk som egentligen inte tyckte det var viktigt att det gick bra för mig i livet. Nu känner jag att personerna i mitt liv är folk som bryr sig om mig och vill hjälpa mig.

    Min mamma (allas våran Kerstin) gör verkligen allt för att det ska gå bra för mig i livet. Jag förstår inte hur hon har tid. Hon har först sig själv att tänka på sen pappa som ligger på sjukhus plus min bror som bara ligger i sitt rum på sin feta röv och inte gör ett skit (nej förlåt nu var jag elak).



    Idag var det verkligen vårväder ute och jag hoppas att 2009 kommer bjuda på en lika rolig vår/sommar som förra året gjorde. Jag har nya kläder som jag bara väntar på att få börja använda nu när solen börjar titta fram.
    Snart kanske man kan köpa sig en glass och sitta med sina solglasögon och spana in massa snygga människor?




    Du gör mig ledsen men jag saknar dig



    Jag vet inte vad det är för fel på mig när det kommer till dig? Jag blir så kluven när folk pratar om dig eller när du kommer upp i mina tankar. Det blir som två Addan. Den första Addan saknar dig och tycker väldigt mycket om dig, jag behöver dig för med dig så blir jag glad och känner mig trygg och det kan ingen ta ifrån mig.

    Men det finns en annan Addan som hoppas att han aldrig mer kommer behöva se dig igen. För du gör mig ledsen.
    Jag är rädd för att träffa dig och jag är rädd för att få veta vad du tycker om mig. Du kan förstöra en hel dag för mig, och du kan göra det svårt för mig att sova på natten.


    RSS 2.0