Rebecka & Fiona
Onsdag. Tycker hela dagen var supermysig. På dagen var jag ute och badade för första gången i år. under kvällen åkte vi ut på landet och badade pool och spelade spel. senare på kvällen gick vi på spelning. Nu känner man att det verkligen är sommar.


try again

Det var så mycket ögongodis ute igår. I slutet av kvällen blev jag kär. Visst är det typiskt. Det bästa från igår var när tjejen som ville döda mig på midsommar kom fram. Trodde mina sista dagar var räknade. DRAMA!!!


Bra vecka för mig.


2008 det var tider, men jag gillar 2011 också.


Fiskarna
Vecka 26 (27 juni - 3 juli)

Gör du en resa nu i veckan så kan det betyda att du får uppleva ett rart romantiskt möte. Du verkar vara omtyckt och populär. Nu blomstrar kärleken för dig i raraste tappning. Var försiktig i veckans sista dagar. Du ska vara uppmärksam och ser du något fel så rätta det genast. Stjärnorna tror att du klarar dig bra för du har ett vaket och friskt sätt.

Repris: Total Blackout 1juli 19:00Vilken populär tv serie man var med i. Vill ni se det igen så kommer det en skön repris. Annars får ni gå in på Kanal5play.se och titta gratis :)


Midsommar 2011Stor fest ute på landet. Addan kom. Hamnar i bråk det första jag gör, alla hatar mig. sen hittade jag dom som älskade mig. Har aldrig varit så naken. Fick en mysig puss på min mun. Blev skit full. Låter som en bra midsommar.


// Drama!


För hårt?Tisdagen blev Crazy. Förstår inte att en människa kan dricka så mycket vin som jag. Tur att jag hade Lisa vid min sida. Med henne har jag alltid kul. Hoppas jag får med mig henne ut snart igen.


1 vecka kvar


20-26 juniFiskarna

Vecka 25 (20 - 26 juni)

Nu verkar man kärleksfullt önska dig lycka till och inte för att du ska resa bort, utan snarare för att du ska börja något nytt. Kärleken tycks vara på en behaglig nivå. Nu är du kreativ och får en verkligt fin vecka. Du finner lätt lösningar till det mesta och det märks att dina kolleger gillar dig bra. Den goda hälsan dominerar. Det är nog nu som du kostar på dig något som gäller bostaden. Vad vet jag inte, men du blir säkert nöjd för det verkar bra.

bara en öl


En lugn kväll med LIsa.


Jag brukar inte gilla att gå ut och ta en öl. Inte min grej precis. Fick bli så i lördags men det var helt okej. Jag var ju med Lisa :). På tisdag ska vi till Snerikes och dansa, undrar vilka vi träffar då.


torsdagen den 16e

Ni ska bara veta hur trött jag var efter jobbet. Tur man har Sören. Vi köpte en flaska var, slog oss ner i parken. Efter de gick vi ner till stan för att shoppa. Kvällen bjöd på god mat och en bra film.

jag gör det så bra

När det handlar om att ta priset i full och otrevlig så tar jag det. Herregud! Vad sa jag igår? Vill inte veta. Hoppas ingen såg mig igår...fint besökMin bästis Rebecca kom in från stockholm idag. Så vad gjorde vi? drack skumpa och drinkar hela dagen. Så kan det gå när vi två är ihop :)


Fiskarna
Vecka 24 (13 - 19 juni)

Någon vill överraska dig med en gåva nu, det kan tyda på att du är populär. Men det kan också vara för att du är så positiv. Kärleken ska vara behaglig för dig. Vill du ha kvar den tjänst du har så ska du vara mera alert och visa dig intresserad på ett mera aktivt sätt.

en rolig söndag

Jag brukar ligga i min säng på söndagar och ha dåligt samvete. Fast inte denna gången. Var med Mia och hade en härlig dag ute i solen. Fanns mycket roligt att titta på, och prata om :)
Cias Födelsedagskalas

the Real Housewives of Fålhagen

Vi har stil. Vi kan festa. Vi är snyggast! Och Cia fick en underbar dag. Hon är en sån super fin tjej!Hur gick det sen...?


studenten 2011


Från tiden då jag tog studenten!

Imorgon tar eleverna i Jönköping studenten. Önskar alla lycka till och hoppas ni får en fin dag. Inte för att låta sur men jag tyckte verkligen inte studenten var kul. Hade inte alls roligt. kom hem 01:30 på kvällen. Söp mig inte full (tro det eller ej) för jag orkade inte bjuda på mig själv. Tyckte inte folk var så "galna" som dom ville att man skulle tycka. Addan har haft bättre dagar om man säger så ;)


team Antabus
Kommer inte ihåg så mycket om vi säger så...


Britney!Fixat och klart. I oktober ska jag på Britney Spears när hon kommer till Globen. Ska bli roligt att se henne igen. Första gången som jag ser fram emot oktober månad :P


6 juni
Det blev en lugn måndag ute i den varma solen med sara. Den här tiden på året är absolut bäst. Roligt att fira nationaldagen också. Vecka 23 kommer bjuda på allt ifrån en kväll på Snerikes, Jönköping, Cias 28års fest! Självklart kommer det bli roligt. Jag är ganska dålig på att göra livet tråkigt.


The Ark


Ola Salo - Uppsala är som våran andra stad, eller aa vi är ju aldrig här...!
Grattis Lollo 22år

I torsdags firade vi sötnosen Lollo som nu blev 22år :) Hoppas hon hade en rolig kväll. Jag var tråkig och gick hem 22:00. Någon var bakis och förstörd.grymt bra

onsdag. Det är svårt att ha tråkigt när livet leker för Andreas. Önskar och saknar ingenting i livet. Tack för igår kära vänner. En Bonus från igår måste ju varit kyssen...Öl på en tisdag

Tisdag. Bjöd hem Lisa och Martina hem till mig. Sen gick vi ner på stan och tog en öl som alla andra. Gissar att detta kan bli en bra fest vecka!

RSS 2.0