Ett glas vin med sören!

 
Vaknade ärligt talat upp på fel sida av sängen. Fötterna på huvudkudden, precis som Pippi. Hur jag och Sören lyckades ta oss ut igår är ett stort mysterium. Och varför beställer jag en skål nötter på krogen och inget mer? Inte ens vatten? Nu får jag lugna ner mig!
 
 

Swedish Beach Tour!

Jönköping den 8-10 augusti!
 
vecka 32 drar jag och Sören ner till Jönköping för att festa och spana in volleybollspelare. Hoppas verkligen att det blir fint väder för jag behöver få lite kul. Juni månad har inte alls varit rolig, vart är all humor i mitt liv? Hoppas att den kommer tillbaka snart! Kan redan nu säga - Tack och förlåt Jönköping för vecka 32. Puss!

Nu ska ni få höra!

Från expressen.se
 
HAHAHA käranån vet inte vad jag ska säga? Ska man börja ligga runt nu i sommar eller vad är det frågan om? Galet! Ja tror jag står över :P
 

Improvisation!

Dagen började med vin och Bert 13:00. sen blev det parken och på kvällen Terrassen. Efter att ha druckit ons,tor känns det nu inte roligt att det är helg. Blir sängen tidigt ikväll! Tack Sören, Petrus och Nallen för igår.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fattar inte att det är sommar?

Allsång på skansen började på svt ikväll!
 
När det är allsång då är det sommar. Har inte fattat det!? Kan det bero på att jag slutade skolan så jävla sent? Eller för att jag ska jobba hela juni,juli,aug? Eller för att det är dåligt väder? Tror inte att sommaren 2014 kommer bli så rolig. Får hoppas på att 2015 kan leverera!

Aldrig mer tequila race!

foto: Jag och Rebecca maj 2009!
 
Helt oplanerat. Åkte till Rebecca på kvällen. Blev väldigt mycket vin och tequila. Hade en otroligt rolig kväll. Fan vad galet det blev på slutet. Känner att vi borde gör en tur i repris, fast utan tequilan. Kram på er!

Då var midsommar över!

Grand Hotel Saltsjöbaden!
 
Hade en jättemysig midsommar med Rebecca. Vi tog oss runt sthlm på lite äventyr. Slutade kvällen på Grand Hotel. Jättekul att träffa snyggingen Maria Rakic. Grymt event dom hade styrt upp. Många snyggingar! Idag får vi se vad midsommardagen har att erbjuda!
 

Midsommar 2014 bokat!

Midsommar 2014 kommer firas på grand hotel i Saltsjöbaden!
 
Nu är det bokat. Ska ta med mig mina vänner Rebecca och Daniella ut till Saltsjöbaden för midsommarfirande. Några vänner till mig kommer ha en stor fest där. Ska bli så roligt att träffa mina älsklingar Anna och Maria rakic igen! Senast vi träffades var på Valborg. Detta blir våran första midsommar tillsammans :)
 
 
 

Skolavslutning!

 
Känns så otroligt skönt att första året är över. Ska bli så skönt att börja jobba på salong och vara i Uppsala. Gå i skolan var inte riktigt min grej. Önskar att jag kom på att jag ville bli frisör tidigare. Förstår inte hur jag har orkat med detta året. Känns som jag har gett mer av mig själv än vad jag kommer få tillbaka! Kram!
 
 
 
 
 
 
 
 

Imorgon slutar jag skolan!

 Kolla vad mycket fina produkter vi fick i skolan idag :)
 
Imorgon har vi skolavslutning. 1år på Björn Axén Academy är nu avklarat. Nu ska jag ut på 10månaders trainee period (sen tillbaka till skolan i 6veckor för examen). Ska bli så skönt och börja jobba och vara i Uppsala igen. Nu kommer jag ha mer tid till vännerna!

Kommer bli en bra sommar!

Kommer bli en rolig sommar på Bosses känner jag på mig :)
 
Som ni kanske vet har jag redan börjat min trainee period. Jätteroligt att det finns en till trainee på Bosses friserare! Känner på mig att det kommer bli en rolig sommar! :)
 

bra slut på veckan!

Syns inte på bilden, men jag hade faktiskt bra fart!
 
Vilken härlig söndag jag hade. Tack Daniella och Petrus för söndagshänget på V-dala. Sen blev det vin med Sören. Hur ska jag klara mig nu när hon åker till Göteborg i en vecka? Vem ska ta hand om mig? :(

ångest!

 
Tack Maria,christian,Daniella,Helena för igår. Även om jag bara va på Flustret i 2minuter. Idag har jag årets ångest. Varför blir det alltid såhär i juni månad? Var samma sak förra året! Jag måste börja lugna ner mig. Varför ska jag alltid köra ALL IN??
 

Love Radamel Falcao!

 
 
 
Idag hejar vi på Colombia som spelar mot Grekland 17:00. Nu är jag även kär i Radamel Falcao. Så jävla snygg och bara 28år, från Colombia!
 
 
 

6år i Uppsala!

Foto: Sommaren 2008!
 
14juni 2008 flyttade jag till Uppsala. Jag vet, sjukt att jag kommer ihåg exakta dagen. Typiskt mig. Vill i allafall tacka alla er som har gjort min tid i Uppsala fantastisk. Ni vet vilka ni är :)

spyr på att pendla!

 
Förstår inte varför jag inte hyrde något rum i sthlm under året som jag pluggat där. Fattar inte hur jag klarat av att pendla. Fyfan vad tråkigt det är. Vill ha tillbaka alla pengar som jag slängt ut på skiten. Blir det jobb i sthlm i framtiden så blir det nog också flytt!
 

Heja Colombia!

 
 
Kommer följa Colombia i VM. Hoppas det går bra för dom! Det skulle va så roligt ifall Colombia tog hem fotbolls VM 2014 :)
 
 
 
 

Rockkväll i Sthlm!

 
Igår var jag och Rebecca på spelning! Tror det kan ha varit den roligaste kvällen på länge! Riktigt galet. Kolla in Reach - Wake me up på youtube. bästa va när jag skulle gå hem och får åka gratis taxi. Lite äckligt att taxigubben frågade ifall han fick knulla mig. Sånt frågar man inte folk!
 

Grattis alla som tar studenten i Uppsala idag :)

studenten 2007 I Jönköping!
 
Kan väl inte säga att min student var galen. Jag tog den i Jönköping....! Det var fint väder och jag hade kul med några i klassen. Var jag full? Faktiskt inte. Åkte hem vid 01.00. Önskar jag hade tagit studenten i Uppsala. Dom vet inte hur man tar studenten på riktigt i Jönköping.
 

MARC JACOBS

 
 

Farmen 2015!

Tack men nej tack!
 
Här om dagen blev jag uppringd utav Strix television. Dom ville mer en gärna se mig som en utav deltagarna i Farmen 2015. Inspelningen skulle vara nu i sommar i 10veckor. Kan ni se Addan leva på en bondgård och mata höns och grisar? Jag vill inte vara med! Varför? Därför att jag har en bättre sak på gång ;)

sommarkväll!

 
 
 
 
 
Ni som inte såg mig igår missade något! Kvällen började bra! Men hur kom jag hem? Vet att jag gick ensam till Flustret med nån brud som jag hittade på Oasia. Sören, Darcy, Rakel tack för igår! Ni är så underbara! Tack och förlåt Uppsala ;)
 
 
 
 
 

Tänk på det nu killar!

Från expressen.se
 
Från och med nu ska jag gå runt och försöka lista ut vilka killar som tittar på för mycket porr. Vet redan några som jag absolut tror gör det :) Men ska inte skriva vilka det är!
 

Sveriges nationaldag!


Finaste mamman!
 
Jag vet inte hur man firar Nationaldagen. Men fick ett mms av mamma och hennes vän då dom idag klätt ut sig till Björkar. Dom är just nu med sitt jobb i Rådhusparken i Jönköping! Vill även passa på och säga Grattis till mamma som fyllde år i veckan. Vill så gärna vara med er idag och klä ut mig till en björk :)

Vecka 23 = Upptagen.

 
Nästa vecka är det 1vecka kvar till mitt gesällprov. Kommer stänga in mig för att öva allt vad jag kan till provet. Är så nervös och inser nu hur tufft det kommer att vara på gesälldagen. förutom plugg och skolan har jag två dagar på Bosses friserare. Så nästa vecka lär ingen träffa mig, vi ses efter den 9e juni! Önska mig lycka till! :)
 

Det var då!

Maj 2006!
 
Åter igen vill jag spola tillbaka tiden. Den här gången till sommaren 2006. Varför var allt bättre förr? Vart är alla roliga människor och galna stunden? Och vart tog den unga och roliga Addan vägen? Ni borde ha känt mig förr. Då var jag rolig!
 

Det började bra!


Lördagkvällen började lite spontant hemma hos Hjärner. Alltid givet att det blir trevligt hemma hos henne! Sen vek jag av en stund för att träffa en så kallad flört ;) mer säger jag inte. Senare på kvällen blev det en galen utgång som slutade på Max. Måste jag alltid hamna där?

RSS 2.0