Jason Derulo


Watcha say


En av hösten 2009 bästa låt/artist. Han är killen som kommer göra det svårt för Chris Brown att komma tillbaka. Fast det kanske inte är så svårt att få bort Chris Brown, ser man ut som en jävla apa så gör man. Jag diggar jason och tror att han kommer ge oss fler bra låtar.





föddes September 21, 1989 och är född i Miami, Florida. Derulo har uppträtt sedan fem års ålder och skrev sin första låt som heter "Crush on You" vid åtta års ålder. Derulo tillbringade sin ungdom studerades opera, teater och balett. Han gick på Dillard High School for the Performing Arts i Fort Lauderdale, Florida och tog examen vid The New York American Musical and Dramatic Academy.

Vid 12 års ålder träffade Derulo sin manager och har skrivit låtar till artister som Lil Wayne, Cassie, Pitbull och Keyshia Cole med fler, sedan han var 16 och inriktad på att bli en soloartist. Efter att ha gått på skolor för scenkonst och finslipat sina talanger som sångare och dansare, vann Derulo första pris på 2006 säsongsslutet av TV-serien "Showtime at the Apollo." Derulo upptäcktes av musik producenten JR Rotem, och Derulo blev signerad till Rotems skivbolag Beluga Heights och Warner Bros.


Kommentarer
Postat av: Anna

Åhhh jag älskar den låten. och va roligt att han kommer från Miami. Måste checka om jag ser honom ute på beachen eller klubbarna då ; )

PUSS

2009-12-04 @ 20:05:08
URL: http://miamilive.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0