Addan Award 2008

hatar du mig?
addan -  Ibland borde jag nog tänka mig för vad jag säger?

Sista dagen på 2008. Det här har varit ett riktigt bra år för mig! Det är så roligt att kolla igenom alla mina fest bilder ifrån året som varit. Tyvärr kommer jag att dra ner på mitt party liv väldigt mycket nästa år....

Den senaste tiden har många klagat på vad jag skriver om i min blogg? Ibland borde jag nog tänka mig för vad jag säger? Men så länge alla mina vänner älskar det jag säger och gör så är jag faktiskt väldigt nöjd, skål för det.

matthias wilhelmsson  och Karin waller
Matthias,Addan,Karin (kvällen då Anvah var i stan...igen)

Addan Award 2008

Priset till Best friend 2008 går utan tvekan till min bästakompis Anvah. Anvah är tjejen som hälsat på mig i Uppsala flest gånger. Hon är även den som har delat "godnatt cigg" med mig varje kväll de senaste halvåret. Hon är som jag också adopterad och kanske är det därför som vi förstår varandra så otroligt bra. Vi har samma mål i livet och vi har samma humor. Jag är nästan lite kär i dig och jag vill inte att du ska lämna mig 2009.

Priset till Best new friend 2008  går till Karin Waller, på kort tid fångade du mitt hjärta. Och från den dagen vi blev vänner har vi alltid haft kul ihop. Det jag älskar med dig karin är att du alltid gör mig glad. Och alla kvällar på Bullit med dig är sparat i mitt hjärta. 2009 kommer bli ett år då jag och karin kommer göra våran nya vänskap starkare.

Priset till Superhero 2008 Går faktiskt till Matthias. Du tipsade mig om jobb på Gillet när jag som mest behövde ett jobb.( du räddade min oktober månad ) sen fick jag sparken.hahaha, men du har också räddat mina utekvällar med att bjuda på trevliga efterfester. Du är som karin - en person som får mig att le och skratta!

Priset till Årets jälva fitta 2008 går till......eller det kanske jag inte borde skriva här.hahaha! Men du vet nog själv vem du är din jävla apa. Hoppas man inte behöver höra ditt fula namn igen, mår bara illa då. som en dålig fylla.

Priset till Snyggaste tjejen går till Rebecca Öhrstedt, du är lång,smal,har stora bröst,är solbränd och har alltid snygga kläder. du är min Bitch and I LOVE U!!! Jag förstår varför alla vill ha dig.

Priset till Snyggaste killen går till Ryan dehaan, blev lite småkär i din töntighet när vi träffades i Italien, är glad för att vi är vänner occh jag hoppas att vi en dag kan träffas igen. Du är en sån person jag inte kan sluta tänka på. tur att du inte kan läsa svenska ;) haha



sen tycker jag att jag ska ha ett pris för att jag är så jävla snygg,smart,rolig,smal. Det är alltid jag som gör en fredagkväll till en riktig fest. Det är alltid jag som gör och säger dom roliga sakerna. Det är alltid jag som säger ifrån när jag tycker du är en - jävla fitta!! Det är alltid jag som blir en vinnare. Och det är alltid jag som har rätt när det kommer till bråk.



Eva Longoria



Här är vinnaren i min egna lilla tävling som jag har valt att kalla - Vem var sexigast 2008?
Eva Longoria blev vinnaren i min tävling vilket ni alla säkert kan förstå.



Hon är tjejen som har allt. En snygg man, massa pengar, en snygg kropp och en bra karriär! Inte konstigt att vi alla går runt och är lite avensjuka på Eva Longoria.



Eva är också alltid vackrast på rödamattan. Hon bär upp alla klänningar utan några problem. Efter nyår kommer hon tillbaka i tv rutan med sina vänner i Desperate Housewives. Vi väntar!!!

Cameron Diaz



Cameron Michelle Diaz, född 30 augusti 1972 i San Diego


kubansk, tysk och italiensk härstamning har denna vackra skönhet.
Cameron fick sitt genombrott 1994 i filmen The Mask. Hon förlorade dock rollen i Mortal Kombat och gick därför tillbaka till modellarbetet. När hon fick rollen filmen Min bäste väns bröllop så öppnades dörrarna i Hollywood igen. Efter det har hon medverkat i filmer som Charlies änglar, Den där Mary och Snygg, sexig och singel mm.



Cameron Diaz är en tjej som gör mig glad. I nästan alla filmer som hon är med i får hon mig att skratta, jag blir glad när jag ser henne och jag kan tänka mig att hon är lika härlig privat som hon är på film. Hoppas att hon kommer göra fler filmer under 2009, för Cameron Diaz är en brud jag vill se mer utav.

unusual you


vill ha dom NU!

Det är bara en tidsfråga innan filmen ifrån karins fest läcker ut på internet. Jag ångrar inte vad som hände på karins köksbord men jag ångrar att jag inte hade på mig snyggare underkläder! Om jag hade haft dehär kallingarna på mig hade det hela bara varit roligt. Vill ha dom!!! Nästa gång någon ska smygfilma mig tänker jag i alla fall se till att ha snygga kallingar på mig.

jag hoppas att min hemma gjorda film inte läcker ut på internet......

Size Zero,Size Zero,Size Zero

omg
vågar du kliva upp på vågen?

Jag är så jävla rolig, en gång när jag var på fest blev jag så nyfiken på vad alla andra vägde. I badrummet hämntar jag vågen och tar med den ut till dom andra. Jag stänger av musiken och säger - Nu ska vi se vem som är tjockast på den här festen! Gissa om det blev dålig stämning!?

När jag fyller 21år tänker jag ha en lek på min fest som ska heta - vem är tjockast. Då ska alla på festen väga sig det första dom gör innan de tar av sig skorna.

Jag vet att det här är något som många kommer tycka är fult. Men jag kan inte hjälpa att jag är nyfiken på vad folk väger. Och till alla mina vänner som vet med sig att dom är bjudna till min 21års fest vill jag bara säga - se till att du bantar så det inte blir du som blir "kvällens tjockis".

Is that money in your pocket?Or you happy to see me?


Carlos Andres Montoya!
- tack för att jag fick en egen gata i Bogota!

På onsdag är det redan nyårsafton. Tiden går fort när man har roligt. Planer för nyårsafton har jag redan sen en bra tid tillbaka. Den stora frågan är vad jag ska ha på mig? Jag äger inga kläder och framför allt inga snygga kläder. Vart tog alla mina kläder vägen?

Nyårslöften?
Jag vet att det är töntigt med nyårslöften, men jag tycker det är roligt att ha några. Mina löften inför 2009 kommer att vara.

1. Införa kassabok, behöver en bättre syn på min ekonomi.
2. Minska på rökningen, enbart för ekonomin.
3. Minska på festandet, jag är för ofta ute.
4. bli vuxnare
5. kommer inte på något mer.....

Juldagen



addan på juldagen 2008.  plats 8glas i jönköping.

Alla var där och ingen ville missa när addan kom tillbaka för att göra Jönköping Osäkert. Mina bästa vänner var alla hemma hos Terre den 25december, och det var den finaste julklappen som jag fick. Kan inte förklara hur tacksam och lycklig jag är över att alla ni hade tid och ork till att ses på juldagen. Ni är guld värda det hoppas jag ni vet.



Lycka...
För mig är lycka att veta att det finns människor som älskar en. Jag är stolt över att jag har så många fina vänner hemma i lilla Jönköping. Det är synd att vi inte ses oftare som vi borde göra. Vårat nyårslöfte 2009 borde bli att ses oftare.



Att det var folk i Jönköping som inte var glada att se mig var ingen hemlighet. Många störde sig på mig när jag smet före i kön på 8glas och trodde att jag ägde nattklubben, men den bjuder jag på. Att jag skulle ha trillat omkull fyra gånger på dansgolvet kan jag inte förneka. Min plan att röka inne på toan gick inte igenom i alla fall, bara så ni alla vet!

God jul på er alla!

Fabulous Life of a Size Zero



Fabulous Life of a Size Zero

Var inne på facebook idag och kollade runt lite, roligt att se vad alla mina älskade vänner har för sig.
Tanken slog mig när jag var online på facebook hur snygga och smala alla mina vänner är tjejer som killar.
Det kanske är därför jag mår så bra eftersom jag hela tiden har snygga människor runt mig. Ögongodis är underbart, att få vila sina ögon på en snygg brud eller het hunk är aldrig fel.

Jag sitter även här hemma nu och längtar tills juldagen. Då blir det utgång med alla mina vänner ifrån Jönköping. Och vill passa på att säga att jag saknat mina Uppsala vänner så otroligt mycket. Ni har verkligen gjort det här halvåret i Uppsala underbart för mig, Love you!!

Art Is My Therapy


Hon är tillbaka, hon är så fin.

Miss Universum 2008


Miss Universum 2008

Dayana Mendoza, född 1 juni 1986 i Caracas, Venezuela, är en venezuelansk fotomodell. Hon vann skönhetstävlingen Miss Universum 2008 efter att ha tävlat om titeln med 80 andra deltagare.


Miss Universum 2008 är en internationell skönhetstävling och den 57 upplagan i ordningen. Tävling avgjordes den 14 juli på Diamond Bay Resort i Nha Trang, Vietnam och bestod av 80 kvinnor från hela världen. Sverige representeras inte av Lina Hahne från Umeå. Detta efter att Fröken Sverige organisationen bestämt att bojkotta tävlingen ännu ett år.



Colombia (mitt hemland) kom 2a i årets skönhetstövling och det var Venezuela (colombias grannland) som vann. venezuela är det land som vinnit miss universum flest gånger. det säger allt, latinamerikanker är som vackraste människorna på våran jord.



Att många av dom här flickorna har "tränats" sen dom var små barn för att bli skönhetsdrottningar en dag är ingen hemlighet. Jag tycker inte det är något fel i det. Jag tycker att dom här kvinnorna är dom vackraste på vår jord. Jag tycker alla kvinnor borde vilja se ut som dom här!


humor


keeping up with the kardashians parody

Enligt mig är delat humor riktigt humor, det här är en film ifrån MADtv som
både jag och min bästa kompis Anvah älskar. Men man tycker bara denhär filmen är rolig
om man tittat på tv serien. Annars förstår man inte det roliga!

Björk


Björk - All is full of love

Här har ni den, kanske världens vackraste musik video och den kommer ifrån ingen mindre en björk.
Videon är unik och jag kan inte sluta se på den. Låten är självklart den lika vacker, men det är något speciellt över videon som jag inte kan förklara. Spana in hennes video och jag lovar att du kommer tycka den är underbar!

All eyes on me



vaknade upp med feber idag, men vad spelar det för roll när jag faktiskt är ledig idag.
funderar på att färga håret hemma hos tove idag?

Ligger i min säng och längtar tills den 16 december för då
kommer jag få träffa min älskling, jag tänker på dig varje dag!

Britney Spears Feat. Paris Hitlon - I Told Ya


LOVE RAKIC


Maria Hjärner dansar (hoppas filmen går att visa)

I fredags bjöd allas våran Maria rakic på en underbar middag. Hon och hennes sambo/pojkvän Alexander bjöd oss nära och kära på en trevligkväll. Det bästa med Alex är att springer runt med sin kamera hela kvällen som en galen papparazzi and I love it! Jag hoppas verkligen det kommer bli fler middagar för jag hade verkligen trevligt.

och systrarna rakic
Anna,Addan,Maria (jo vi är fina på bilden)

Jag måste passa på att skriva av mig om hur jag känner för systrarna rakic! Om vi ska börja med Maria som jag har känt längst så vill jag passa på att säga - jag vill ha din näsa för den är så söt och fin. Men jag gillar dig så otroligt mycket om man skulle beskriva dig med tre ord så skulle det bli 1. Vacker 2. Omtänksam 3. snobbig. Du har allt jag vill ha. Och du bor finast av oss alla!Anna har jag bara känt i snart två veckor men vi har på kort tid blivit mycket nära vänner. Du är galen Anna och det är därför jag har så roligt med dig, ska jag beskriva dig med tre ord blir det 1. Vild 2. sexig 3. öppen.
du är min bitch!


Maria Rakic dans?

Kvällen bjöd inte bara på trevligt folk och underbar mat utan även på en massa lekar och dans. Maria vet verkligen hur man bjuder på sig själv måste jag säga!

the Show

Nästa sommar ska jag hälsa på Anvah i USA, det kommer bli en sagolik resa som vi kommer att göra. Det spelar egentligen ingen roll vad vi kommer göra för vi två har alltid så sjukt kul när vi är ihop. Jag älskar Anvah för hon har blivit den bästa vännen jag haft på flera år. Det känns som att vi alltid har varit vänner för vi delar så otroligt mycket ihop. Vi har samma framtidsplaner, samma humor och åsikter om vad vi tycker om livet och om folk.

Här är en lista på tre Tv program som jag hoppas att vi kan gå på!



1. Ellen DeGeneres Show (kanal5)

Vem skulle inte vilja sitta med i publiken till Ellens show? Vem vill inte dansa med ellen? Den dagen jag gifter mig har Anvah lovat att fixa Ellen som min "Kvinnliga vigsel dude" (hahahahaha) det kommer bli ett as bra bröllop.
Vem jag kommer gifta mig med får vi se, men jag har tänkt ut några som jag kan tänka mig. Anvah har även lovat att hjälpa mig med gästlistan och allt annat som behöver planeras till mitt bröllop. Jag ger henne fria händer så att säga :/



2. Rachel Ray ( tv3 )

Vem har kunnat missa Rachel Ray i Tv?Inte jag och Anvah i alla fall. Rachel gör mig nyfiken, jag undrar hela tiden vad det där är för tjejen och vad är felet. Därför vill jag besöka hennes show för att ta reda på det. Rachel utnämnde sig sjäv i ett utav hennes program till " The Queen of burgers " ??? Jaja, skönt att inte jag fick den titlen!


3. The View ( går ej på svensk tv )

Jag älskar the View, det är alltid massa intressanta kändisar där och det känns alltid så bra. En vän till mig gick och tittade på The View och hon sa att det var jättebra, så det fick mig till att vilja gå också. Jag hoppas verkligen det blir av.

The princess is in the building

kronprinsessan Victoria
Addan och kronprinsessan Victoria

jag skulle bara ner till stan idag för att fika med Anna rakic, visst var det en trevlig fika. Mycket skvaller och skitsnack så som det ska va på en tisdagsfika. Veckan ser bra ut, det kommer bli mycket jobb för min del vilket bara känns roligt.
kommer bli tufft imorgon med över 12 timmar i en jävla Inspelningsstudio, men vad gör man inte för att synas.

Sen berättade min "kontaktperson" att det kommer bjudas på riktigt god mat imorgon. Och alla vet att Addan inte tackar nej till godmat och saftiga pengar. Jag älskar den möjligheten jag har, tänk dig att du kan få betalt för att bara titta in i olika tv/reklam filmer. Jag vet att jag bara är en nybörjare, men jag undrar hur mitt liv kommer se ut nästa år om allt går så bra som det faktiskt har börjat göra!

När jag fikade med Anna så kom allas våran kronprinsessan Victoria in. kanske låter töntigt men vadå jag har respekt för henne. Fatta hur många intressanta människor och resor den tjejen har gjort. Vad mycket hon skulle ha att blogga om. Och henne kommer man kunna läsa om i historieböckerna iframtiden och efter hennes död är inte det coolt. Att kunna presentera sig som prinsessa är nog alla flickors dröm. jag skulle gärna kalla mig för prins Addan :)

Must mistake me, you're the sucker

addan vimmelmingel igen
Vänner kommer vänner går men dom närmsta består!

Visst är det konstigt att dom personerna som man kanske litade mest på var dom som svek en när man trodde man skulle få deras hjälp och stöd! Att bli besviken är aldrig roligt, men att bli besviken på en person som man ser som sin kompis är förjävligt.

Till dig....
Jag trodde verkligen du var min vän, att du var en person som skulle stå bakom mig i alla lägen. Tydligen var du inte det. Du har gjort mig besviken och ledsen, det är tur att jag har så otroligt många riktiga vänner som kan trösta mig och stå vid min sida när jag har det jobbigt. Jag har inget förtroende för dig och ska jag lyssna till vad mina vänner säger så borde jag inte ha kvar dig som vän. jag har för många vänner och för lite tid.

Tack till....
Alla mina riktiga vänner som hjälper mig i vardagen. Jag är lycklig som faktiskt har så många bra människor runt mig. Jag önskar fler hade så fina vänner som jag faktiskt har. Jag hoppas alla mina vänner vet att jag finns för er lika mycket som ni finns för mig dom gångerna jag har det svårt. Jag gör allt för mina vänner, och framförallt så lyssnar jag på dom.




RSS 2.0