Know who you're about to kiss




Härligt! Ikväll kör vi. Detta kommer bli årets kväll. Tyvärr vet jag fortfarande inte vad ja kommer ha på mig? Sån tur var fick jag tag på en bra frisör igår. Hon har verkligen räddat min nyår. Nu är jag riktigt snygg igen. Vi får väl se om jag kysser någon vid tolvslaget. Jag vet ju en som ja väldigt gärna skulle vilja ge en nyårs puss :)


Hoppas alla får en kul kväll, och förlåt för all skit jag har skrivit i min blogg under 2010!



Dagen innan nyår!


skulle ha blivit fin idag...


Helvete! Vaknar upp av att telefonen ringer. Vem är det? Min frisör som berättar att hon är sjuk och inte kan klippa/färga mitt hår idag. Panik! Jag tror lätt hon ljuger. Hon skulle säkert fixa till nyår eller något. Hur gör vi nu med Addan. Jag måste styra upp en plan B. Frågan är om ja verkligen har tid?


Blir en jobbig dag!


sista kvällen i jönköping


Snart tillbaka i UpTown och till min lilla Sören.


Veckan här nere gick väldigt fort. Jag har haft trevligt. Kommer sakna min familj och vänner. Imorgon bär det av hem till Uppsala. Ja är redo för nyår. Känner att det kommer bli riktigt roligt i år. Tyvärr vet jag inte exakt va jag kommer ha på mig. Fast det löser sig allt!


Puss på er!


Hur ser din juldag ut?

Självklart ska alla mina Darlings i Uppsala/Sthlm ut och leva livet ikväll. Vill jag veta det? Nej verkligen inte. Själv ska jag och en vän på Bio ikväll. Det ska bli trevligt. Men jag önskar att ja hade kunnat vara hemma idag. Vill också festa. Tyvärr finns det inget nöjesliv i Jönköping. Fast filmen vi ska se ikväll är i 3D. Det kanske ger mig en liten fylla!?



Först blir det bio..



Sen blir det en kvällsfika.


Lillördag i småland




Har haft en underbar dag på stan med Ida Wetter. Efter att varit med familjen resten av dagen som var kvar hade jag hoppats på en öl. Folk i Jkpg verkar inte gilla att gå ut på onsdagar? Min lillebror smet iväg till någon vän för filmkväll. Inte alls snällt. Här sitter jag ensam, utan vin eller vänner. Livet kan ju vara roligare....


panik i Jönköping.


Kan någon ge mig lite vin så jag klarar av denna tråkiga småstad?


16:00 och nu är man nere i Jönköping. Tog en sen lunch med Anvah och blev redan då sugen på en drink. Tyvärr så dricker inte folk alkohol här som vi gör i UpTown, synd. Har några vänner som ja kommer träffa under veckan ja är här. Hoppas man kan lura någon till att ta en "fika" på stan....


Men Uppsala, Vi ses till Nyår!!!


Packat och klart!


Foto: från Evelins födelsedagsfest


Nu är det nästan packat och klart hemma hos Addan. Jag är redo för att lämna Uppsala! Pratade med min lillebror på Facebook idag. Verkar som hans juldag kommer bli mer crazy en min egen :( fast så sugen är jag inte på att betala för att gå ut i jkpg!!


Och vem lyssnar på Sean Banan? Blir riktigt äcklad av allt som har med honom att göra.


Ovanligt mysigt hemma hos addan!

Som ni kanske vet hade vi lite julbak hemma hos mig i veckan. Allt gick ganska bra. Personligen råkade jag nästa hälla i mig 2 vinflaskor under kvällen. Även Sören gick lös. Efter en stund blev hon nyfiken på hur det är att vara en muslimsk milf! sexigt!



Sörens julkort till släkten













Inte många dagar kvar




I övermorgon ska jag äntligen ner till min familj i småland. Ska bli jätteskönt att få komma bort lite. Efter en vecka kommer jag vara tillbaka i Uppsala för att fira nyår. Tror det kommer bli en grym avslutning på året.


Vi ses!


New Hit show!




Det var väldigt oplanerat. Och det är fortfarande en hemlighet om vad exakt det handlar om. Trodde aldrig att Ja skulle vara med i den här typen av tv-program. Men nu ska jag det. Ser ut som ni alla kommer få se mig på Tv igen. Frågan är vad släkten kommer säga...




Gissar att jag kommer ha lika roligt som på bilden :P


smaskig onsdag


Imorgon får jag Alexandra på besök!


Imorgon onsdag får jag besök utav Alexandra och några andra sköna vänner. Vi ska julbaka hemma hos mig från 16:00. Det ser ut som att de kan bli en väldigt trevlig onsdag. Själv softar jag bara mig igenom denna veckan. Idag var ja ute och vandrade 1timme, sen blev det shopping. Imorgon blir det helt andra saker.


Några av oss ses då


Vecka.50 är äntligen här!




Ingenting kan förstöra denna veckan för mig. Fredag blir det julbord på Jobbet. Lördag blir min sista utgång i Uppsala för dehär året. Söndag ger vi oss av på kryssning! Måndag till torsdag är jag LEDIG! Tänker bara dricka vin, shoppa och julbaka med vänner! Älskar att mitt liv saknar problem!


That bad boy power I got, I'll abuse it tonight




Åh äntligen är det lördag. Vi ska fira super snyggingen Evelin som fyller år. Gissar att det kommer bli en riktigt bra kväll. Frågan är vad man ska ha på sig? Jag hoppas inte ja blir för full ikväll, man vet ju aldrig! Nu ska ja i alla fall börja göra mig snygg. Vi syns kanske ute!


Fredagsfika!







Vilken trevlig fredagsfika ja fick idag med min kära Lenita. Alltid har hon något roligt att berätta. Själv känner jag mig rätt tråkig just nu. Det är som ja aldrig festar! Vad gör ja nuförtiden? kan någon svara på det!?


jobb jobb jobb till helgen!


börjar dagen med vaniljbullar.




Härlig ledig fredag. Börjar dagen med att äta vaniljbullar till frukost. Oftast när jag är ledig brukar ja ta bort "vänner" och tråkiga foton på Facebook. Skönt att fördriva tiden med. Det är självklart också roligt att snoka på alla töntar man gick i samma skola som.


Puss och kram


Önskelistan 2010



Vad står det på din önskelista?

Ärligt talat önskar inte ja mig något i år. Ska bli trevligt att träffa familjen. Har inte träffat dom på snart 4månader. Fast om jag skulle önska mig något skulle min lista se ut såhär!


1. Presentkort på systembolaget för hela 2011.
2. Ett hembiträde från ryssland.
3. En årsförbrukning från Pall Mall.
4. Någon som vill betala min hyra för hela 2011.
5. Någon som kan agera taxi och köra runt på mig.
6. en söt dvärg som skriver ner allt viktigt som jag måste göra.
7. En sexig granne (lägenheten ovanför mig är till salu).


Hoppas jag får något i alla fall!


En italiensk torsdag


Nästan som på bilden, fast trevligare.


Idag hälsade jag på min kompis Cia. Hon jobbar med Italiensk mat. Det blev en underbar lunch med såklart mat från Italien. Nu vill ja bara lägga mig för att sova! Ikväll kommer Sören över. gissar att det blir vin eller öl till oss.


most jaw-dropping moments


supermodel–Barbie!
From the pop star’s iconic
meat dress at this year’s MTV Video Music Awards.





Kan bli en bra julklapp till flickor som leker med barbie. Eller tycker att Lady gaga är cool! Jag skulle tycka den vore rolig att ge bort i julklapp :)






Underbar onsdag


Foto: Oktober 2008


Dissad?
Jag hörde av mig för att vara trevlig. Men vad gav du mig för de? Tur att du inte är så snygg i alla fall. Och tur för mig att det är onsdag. Ja vill ha en drink i vanlig ordning. Hoppas vännerna är med mig ikväll.


Ps. Årets finaste Julkort är de som jag fick av Johanna Stuxgren!


Är du smart? Va singel till jul!



Många känner kanske att det är nu till Jul som det skulle va fantastiskt att träffa någon. Addan själv är smart. Jag har gjort en lista på varför du bör vara singel nu runt jul/nyår.





Därför ska man vara singel vid jul.


1. Alla vet att det blir dyrt om man ska köpa julklapp till sin pojkvän/flickvän. Inte bra!


2. Självklart ska du vara singel under Luciahelgen då alla går ut och festar.


3. Självklart ska du vara singel på juldagen då alla går ut och festar.


4. På nyår ska man vara singel. Blir spännande på tolvslaget och se vem man får en kyss av.


5. Sen tror jag att 2011 kommer bli ett grymt party år, så varför dela det med någon annan?



Plus och minus!


Från aftonbladet.se

1. David Hasselhoff, Taylor Ann 20år och Hayley 19år i real life is like with "The Hoff". Alla tre är riktigt jävla fula och smaklösa. Men dom lyckas bjuda oss på en bra show!! Härligt att veta :)



från aftonbladet.se


2. Bara så alla vet så tittade aldrig jag på tylösand töntarna. Eller vem gjorde det? Skit samma. Jag är snart 23år och skulle aldrig vilja röra en 14åring. Skulle inte ens röra en 17åring. Nemo låt barn få vara barn och kan du inte få tjejer som är 23år får du väl börja runka hemma. TÖNT.



Linsday Lohan är snart på G

3. Snart är hon klar på Betty Ford Clinic. Det går rykten om att Linsay kommer vara med i Dancing with the Stars! skulle va as roligt att se henne dansa runt. Jag hoppas hon tackar ja och är med!








Är du otrogen?


från expressen.se


Jag tror absolut att det kan vara så. Personligen skulle jag aldrig vara otrogen. Känner att jag är för stilfull för sånt. Men jag är ganska duktig på att läsa av ifall andra är otrogna av sig eller inte.


vecka 49




Måndag ny vecka! Poängen är att ja ska köpa julklappar till vänner,familj. Tyvärr så springer jag hela tiden in i saker som ja själv vill ha. Idag på min lediga måndag tänker jag bara ta hand om mig själv. Laga god mat och gå ner på stan för att shoppa. Till kvällen kommer sören över med en flaska vin!


hoppas alla hade en trevlig helg.


GRATTIS BRITNEY SPEARS!




Idag blir allas våran Briney Spears 29år. grattis tycker jag vi säger till denna härliga tjej! Hoppas du får en fin dag Brittan :)


Willow Smith - Whip My Hair





Tydligen är det inte bara jag som tycker Rihanna är en ful, kvinnomisshandlad "flata". Nu verkar det som Hollywood har hittat en ny,bättre, yngre och coolare tjej som kan ta Rihannas plats. Yes!


Willow Camille Reign Smith. Är född den 31 oktober 2000. Hon är en amerikansk skådespelerska och sångerska. Hon är dotter till Will Smith och Jada Pinkett Smith. Hon presenterade ett pris på Kid's Choice Awards 2008.

Hon gjorde sin skådespelardebut i I Am Legend tillsammans med sin far. Andra filmen hon var med i var Kit Kittredge: An American Girl, som hade premiär den 2 juli 2008.



Hon har också släppt en låt som heter - Whip my hair ( sök på youtube )


Chokladkalender 2010




Gissar att alla har köpt en Chokladkalender nu!? Här har ni i alla fall Addans. Jag tänkte fuska och äta upp alla. Men känner att ja är för stor för sånt.


Nu är december här.

Här om dagen slog det mig att min röv är riktigt jävla tight. Därför ska det bli extra roligt att träffa släkten i jul. Måste visa upp de dom andra saknar. Sen blev min nya hårfärg riktigt bra. Jag känner mig redo för december som ni kanske märker :)


1 december



Helvete snart är det jul. Ja har redan börjat "knulla" massa pepparkakor och godis. Beter mig som en tjock hora. Men det är så roligt att äta. Synd bara att avföringen blir lite lös. Springer på toa hela tiden :D Visst är det underbart att julen snart är här.


RSS 2.0