Pamela Anderson - en stor ikon och en begåvad kvinna!



Pamela Denise Anderson, är född den  1 juli 1967 i Ladysmith, Vancouver Island, British Columbia, Kanada!

visste du att...

Hon har finska anor på fädernet och Pamelas farfar Juho Hyytiäinen lämnade Finland 1908 för att bosätta sig i västra Kanada där timmerindustrin vid tiden blomstrade.

Hon upptäcktes 1989 när hon under en footballmatch zoomades in av en TV-kamera som visade henne iförd en T-shirt med ett tryck för ölmärket Labatt's. Hon anställdes av Labatt's för att göra reklam för deras produkter. Kort därefter vek hon ut sig i tidningen Playboy.



hennes första TV-framträdande var i den amerikanska TV-serien "Tummen mitt i handen" som sändes 1991 - 1993. Men hennes stora genombrott kom när hon spelade rollen som den kurviga C J Parker i livräddarserien Baywatch under åren 1992 - 1997.

Förutom att vara berömd som fotomodell och skådepelerska har Pamela Anderson skapat en hel del uppmärksamhet för sitt vidlyftiga privatliv. Den 19 februari 1995 gifte hon sig med Mötley Crüe-trummisen Tommy Lee på en badstrand i Mexiko efter att ha känt honom i fyra dagar.



Under ett tumultartat äktenskap hann hon lämna in två skilsmässoansökningar men tog tillbaka dem båda, innan hon till slut bröt med Lee 1998. De har två barn tillsammans. Därefter har hon under en tid varit förlovad med den svenske fotomodellen Marcus Schenkenberg. Efter uppbrottet från honom förlovade hon sig med rockmusikern Kid Rock, vilket höll i cirka två år innan de avslutade relationen.

Vad kommer hända Pamela i framtiden?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0