Vi ser spöken

Blir det inte lite pinsamt när det finns två tv serier som har samma handling? Jag tycker det är pinsamt när två olika program NÄSTAN har samma handling. Måste alla som jobbar med tv vara så fatasilösa. Eller sno något som redan finns? Men det spelar ingen roll om det handlar om tv,film,musik,mode. Det kommer alltid finnas folk med dålig fantasi. Och folk som tar efter något som redan är skapat. Men kolla bara denna likheten...



Visas på TV4

producerad av Touchstone Television, och premiärsändes i USA 2005. Handlingen kretsar kring nygifta Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) som har kontakt med de döda. Det finns totalt 4 inspelade säsonger av serien och en femte säsong är bekräftad. En av personerna bakom serien är det kända amerikanska mediumet James Van Praagh han arbetar som medproducent och fungerar som rådgivare.





Medium är ett amerikansk drama/TV-serie om en kvinna (spelad av Patricia Arquette) som arbetar som researcher i kraft av sina förmågor som medium för distriktsåklagaren i Phoenix, Arizona. Serien är baserad på verklighetens Allison DuBois, som säger sig ha arbetat med kriminalfall tillsammans med polisen. Serien är nu inne på sin sjätte säsong.



Kommentarer
Postat av: jenny

ghost whisperer är sååååååååå bra :D

2010-01-16 @ 21:45:27
URL: http://jjeennyys.blogg.se/
Postat av: Anna

ha ha mina favoritprogram är Gost Wisperer och Medium.

2010-01-21 @ 18:11:53
URL: http://sweetmiami.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0