18 jan konstvetenskap B




Om några veckor får jag träffa konstvetenskaps gänget igen. Det ska bli roligt. Jag undrar hur många som kommer gå kvar och hur många som har slutat när vi ses igen. Skulle va roligt ifall det började nya ansiktet på kursen. Jag ska verkligen se till att va mer duktig i skolan under den här terminen.





Frågan är vad jag kommer fördriva tiden med fram tills den 18 januari. Självklart kommer det bli plugg och städning i nya lägenheten. Jag skulle gärna åka till Östersund för att träffa min älskade guddotter och hennes familj. Har inte träffat dom sen i sommar. Det är tråkigt att man inte träffar dom man tycker om oftare. Det är något som jag ska försöka bli bättre på i år. Att höra av mig till folk som jag tycker om.


Det spökar i mitt Galleri!

Tittade runt bland mina bilder på datorn. Blev ganska förvånad när en bild på ******* dök upp. Inte trodde jag att ja skulle ha någon bild på dig bland "mina mottagna filer"?? Lite skumt måste jag säga. Men jag har alltid tyckt att du har varit snygg så jag tackar för bilden. Frågan är om du förstod att det var mig du skickade den till?


Kommentarer
Postat av: Fredrik

sv: Mitt efternamn

2010-01-03 @ 00:28:53
URL: http://sandevarn.blogg.se/
Postat av: PHOTOmujkic

Tackar!! :)))

2010-01-03 @ 01:10:18
URL: http://mujkan.blogg.se/
Postat av: yollande

Just nu har jag en frågestund på min blogg och det skulle vara kul om du skulle ställa en eller flera frågor angående om mig och min blogg :) Dont be shy

Har det så bra! :D

2010-01-03 @ 07:12:10
URL: http://yollande.blogg.se/
Postat av: enira

okej, den var super bra, vad gör du? :)

2010-01-03 @ 20:48:01
URL: http://efenidc.blogg.se/
Postat av: Robin

Måste också bli bättre på att höra av mig till folk jag tycker om :/



Haha d va inte bra, men den va lite för lång faktiskt :P

2010-01-03 @ 22:47:49
URL: http://dearmylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0