vecka.33



HISSAR.

1.
Min kropp! Jävlar vilka snygga ben! Fin mage och tight rumpa ja har. Hur lyckas jag? jag tränar aldrig på gym. Äter nyttigt gör jag aldrig. Jag har nog bara tur. Ni borde ligga med mig!?


2. Min bästa kompis Anvah för att hon alltid ställer upp för mig och skickar fina sms. Alla borde ha en själsfrände. Ser upp till henne. Vill va som du.


3. Min mobil. skönt att du håller på att dö. Tycker inte om att prata i telefon. sms funkar bra :)


DISSAR.

1.
En person. Egentligen tycker jag att du är ful. Nej jag menar skitful. Fast här om dagen började ja tycka du var fulsöt. Lite som barn med downs syndrom....


2. En intervju? ALLTID när jag träffar nya människor, eller vänners vänner händer samma sak. Folk ska alltid ställa 1000frågor till mig. Oftast personliga frågor som dom egentligen bara ska skita i. Varför blir det alltid en intervju? Låt mig vara eller börja googla på svaren till era töntiga frågor.


3. opålitliga blatteförsäljare. Alltid när jag går på stan ser jag blattar som arbetar som försäljare. Why? Ni ser opålitliga ut och svenskar tänker - nej den där tänker säkert lura mig på pengar. Visste ni att när jag skrev på ett mobilabonnemang i höstas var jag faktiskt skitfull. Säljaren brydde sig inte. Tror ni han var svensk?



Kommentarer
Postat av: hanka

Du har nog kikat in på min blogg innan, för jag känner igen din blogg och dig också. Och nä, jag har inte någon speciell kamera haha, är bara bra på att ta bilder ;)

2010-08-21 @ 20:15:13
URL: http://angicja.blogg.se/
Postat av: Anonym

Din blogg suger :)

2010-08-21 @ 20:44:46
URL: http://gabbesliv.blogg.se/
Postat av: ann-lo :)

svar: tack :) jo den kostade en hel del så något bra borde den va.

ja du jag vet inte, känner inte igen din så.

allt bra annars ? :)

2010-08-22 @ 01:50:16
URL: http://annloyouknow.blogg.se/
Postat av: matilda

haha pinsamt :D man märker att du skickat samma kommenatr till massa folk :P Trodde nästan att kommentaren var seriös och så först men så ser jag att den inte alls var personlig. Men om du har några ideér på hur jag kan variera mi text så tyck gärna till ;)

2010-08-22 @ 10:57:25
URL: http://matildathors.blogg.se/
Postat av: Cissi

Hejsan, allt bra med dig idag? :)

2010-08-22 @ 16:39:04
URL: http://ceciliav.se
Postat av: erica

Sv: Aaa, hon e ju det nu ja. Men förut var det lätt LC, men det händer lite mer saker nu när hon e me :)



Och du, skön blogg. Jag får alltid ett garv när ja kommer in på din blogg. Alltid en skön kommentar eller ngt. Sjukt skön ;)

PEACE

2010-08-23 @ 13:04:31
URL: http://whothefuckisthis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0