societets prinsessan till spanien.


Kommer sakna dig så otroligt mycket.

 

Inte nog med att Anna & Maria Rakic flyttade till Miami. Nu drar nästa snygga pingla ut i världen. Jag talar självklart om Uppsalas egna prinsessa Nadia som på måndag flyttar till Spanien. Hon kommer i nästan ett halvår jobba på ett lyxigt spa. Imorgon är sista dagen som vi ses, ska bli riktigt tråkigt. Och hur kommer Uppsalas uteliv klara sig utan en tjej som du?


Det känns som att alla bra människor är dom som lämnar sverige för att pröva på något annat. Alla som jag älskar mest är dom som under det senaste året har vågat sig på att lämna allt för något nytt. Vad säger då det här mig? Det säger mig att jag är för ung för att sitta hemma i Uppsala, jag borde också ta mig någonstans. Nästa år hoppas jag på att det är jag som ger mig av i världen. Förstår mig inte på folk i min ålder som nöjer sig med att sitta hemma och inte göra något? Hur pinsamt är inte det, man måste våga! Jag måste fan göra något nytt snart. Det behövs annars kommer jag äcklas av mig själv. Jag är i alla fall glad att jag tog mig ett litet kliv och lämnade Jönköping för Uppsala, det var en bra början.


Det värsta skulle va ifall man råkar bli kär och fast i stan, fyfan säger jag bara. Jag älskar Uppsala absolut, men nu har jag varit här i 1år och jag tror jag behöver miljöombyte för ett tag. Efter det kommer jag gärna hem till stan igen. Imorgon ska jag i alla fall ta min sista fika med min älskling Nadia.


- Love you darling!


Kommentarer
Postat av: Marcus Å

Allt bra idag? Vad är din mail då?

2009-09-30 @ 10:37:20
URL: http://slipsens.blogg.se/
Postat av: A.C

absolut inte många ska jag säga dig..hmm~~

5st max...~~

2009-09-30 @ 12:12:01
URL: http://amychen.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hmm vet inte kanske max 4-5..

Fin hon va på bilden föresten!

2009-09-30 @ 12:15:45
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: carroo

jag tror jag bara vet 5

2009-09-30 @ 15:20:06
URL: http://bulleen.blogg.se/
Postat av: Rania

åh vad kul att höra att du tycker det! tack :D

2009-09-30 @ 16:07:26
URL: http://raniaphoto.blogg.se/
Postat av: Emma

sv: tycker att du ställde en mycket intressant fråga. de flesta manliga bloggare jag känner till är ungefär tre stycken "storbloggare" och en lite mindre blogg. inte så många..

hör gärna av dig om ditt resultat!

2009-09-30 @ 16:48:29
URL: http://emmahlovisa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! Jag tycker inte att du ska tänka såhär: "Förstår mig inte på folk i min ålder som nöjer sig med att sitta hemma och inte göra något?" för det är ju det fina med folk. Att vi är olika. Jag tycker det viktiga är att följa sina drömmar. Drömmer man om att resa, ja då ska man göra det, men det finns ju faktiskt dom som drömmer om familj, hus och svenssonliv (sitta hemma?), och då ska dom ju följa den drömmen. Det är väldigt viktigt att respektera, och inte se ner på människor med andra drömmar och önskningar om hur livet ska bli. Jag är själv den resande typen, mycket som jag vill göra och drömmer om, och har svårt att förstå människor som vill ha barn och huslån vid 23. Men man får jobba med sig själv och vara glad för deras skull, trots att man är så olika! Oj vilket långt inlägg :-)



Jag hoppas iallafall att dina drömmar om att resa slår in nästa år, och att du skriver om det i din blogg!

2009-09-30 @ 17:13:52
Postat av: CattisEriksson

Hej,

Hm jag vet inte riktigt, men kanske 5 6 7 st .

lite tråkigt när det inte är så många killar som skriver.

2009-09-30 @ 19:43:12
URL: http://juniflikkan.blogg.se/
Postat av: Cicci

Svar: Hej du!:)

Idag har jag varit på stan och sen pluggat lite..., själv då? ;D

2009-09-30 @ 21:20:46
URL: http://linddgreen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0