Slut på en hård vecka.


Festade söp i 6 dagar...

Asså shit, ni förstår inte hur jag mår idag! Det är helt otroligt vilken fantastisk människa jag är. Vet ni vad jag har gjort? Jag har festar måndag till lördag. 6 dagars festande är slitsamt och jobbigt för kroppen. Jag vill inte veta hur mycket pengar jag har festat bort under veckan. Jag kommer inte ihåg vart jag har varit och hur jag har tagit mig hem under dom senaste dagarna. Jag kan lova er att nästa vecka kommer bli lugnare.


Anvah,Nadia,Jasmie är alla bortresta vilket jag tycker är jättetråkigt. Det är då jag har tur som har min Rebecca kvar i stan. Låg hemma hos henne hela dagen idag och tittade på the city.




vem är blatten?

Gick in ikväll för att kolla min mail. Hade ingen ny mail men någon hade bifogat en bild på den här blatten. Är det någon av er som känner igen honom och vet vem han är? Jag vet inte vem han är och det är svårt att se. Varför har han brillor på sig? Blev i alla fall sjukt nyfiken på om den här blatten är någon bekant till mig? Så jag ber mina läsare hjälpa mig - vem tror ni han är?



Kommentarer
Postat av: Marcus Å

Nej, jag har ingen aning om vem det är.. Varför så viktigt? :)

2009-10-12 @ 07:45:36
URL: http://slipsens.blogg.se/
Postat av: Andréa

Sv: Haha, ingen aning :)

2009-10-12 @ 08:15:02
URL: http://makeupartisten.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Svar: Haha nej har verkligen ingen aning om vem det är :P

2009-10-12 @ 16:47:02
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/
Postat av: Ramin

det är jag, fick se bilder på dig och fick din bloggadress av en vän, undrar om vi inte kan ta en fika lr liknande nån dag? ;)

2009-10-13 @ 19:52:03
URL: http://addan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0