Bounce with me
Sådär ja, nu var nästan min feber borta. Hela jävla måndagen låg jag i min säng helt ensam. Mamma tyckte att jag skulle förbli hemma hela dagen idag också. Tyvärr så lider jag lite av adhd tror jag, därför måste jag ut idag och träffa folk. Ska luncha med en vän nu vid 12.00. Det ska bli jättetrevligt och skönt att inte äta hemma.


Snackade med en vän igår om hur patetiskt det är med små brudar som helt plötsligt flyttar in till sina pojkvänner. Jag har en sån vän som sakta men säkert flyttade in till sin pojkvän. Var det bara för att hon inte ville bo hemma hos föräldrarna? Jo jag tror nog det. Fast jag tycker det är jävligt billigt gjort. Orka bo in sig hos någon som han inte ens har varit ihop med i 2år. Och varför vill man bo ihop med någon när man är så ung? Det har man ju gjort sen man var liten? Verkar som att folk har svårt för att leva själva. Men det verkar också som att folk har svårt för att "fixa ett eget liv". Man hoppar gärna in i någon annans liv. Eller så bor man fortfarande hemma. Förstår inte hur min kompis Danny som blir 22år nästa år fortfarande bor hemma? Okej alla behöver inte flytta hemifrån när dom är 19år ( bara för att jag var så smart och gjorde det ). Men jag förstår inte hur man som snart 22åring inte har tagit sig i röven och rest sig upp? Tror många som är födda 88a har haft svårt för att växa upp och ge sig iväg.Nej nu har ju jag en fantastisk lunch som väntar mig! puss på er!


Kommentarer
Postat av: sCyth

Jag bor ENSAM och jag är 93:a. Skulle ALDRIG orka bo ihop med någon, hur mkt jag än älskade den.Nu när man bott ensam kan man ju fundera på't men man behöver absolut behöva bo ensam en tid iinnan man flyttar tsm med nån. JAG iaf.

2009-11-03 @ 14:12:54
URL: http://scyth.blogg.se/
Postat av: Emma

sv: hur menar du med färglös? :O

2009-11-03 @ 15:50:14
URL: http://randigastrumpor.webblogg.se/
Postat av: Daniel K

Haha ah sökte på bilder nu, vadå då? :)

2009-11-03 @ 16:13:32
URL: http://danielmk.blogg.se/
Postat av: CHRJ

sV: Hm tror inte det :P

2009-11-03 @ 16:46:00
URL: http://chrj.blogg.se/
Postat av: adam

gillar rockenhttp://adamlagerstrom.blogg.se

2009-11-03 @ 21:26:49
URL: http://adamlagerstrom.blogg.se/
Postat av: kale

heej gullet, jag har en jätte viktig inlägg uppe i bloggen som jag vill få din åsikt om. Inlägget heter " the future is here" tack för du svarar<3

2009-11-03 @ 21:50:53
URL: http://prettyshawty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0