Heroes

image99
Alla älskar vi hjältarna i tv serien HEROES

Tim Kring
heter han som skapade tv serien Heroes. på kanalen NBC den 25 september 2006 hade Heroes premiär. Serien handlar om ett antal människor som tror att de är helt normala men som successivt upptäcker att de har förmågor långt över det mänskligt möjliga.

image100
Hayden Leslie Panettiere

Hon bor fortfarande tillsammans med sina föräldrar Lesley och Skip Panettiere och sin yngre bror Jansen Panettiere. Fast kanske beror det på att hon inte är så stor. Hon är  född 21 augusti 1989 i Palisades, New York.
För tillfället håller Panettiere på med sitt debutalbum "Fallen Love". Det var tänkt att släppas den 8 maj 2007 men på grund av hennes stressiga schema fick det skjutas upp till september. Ett tag var det tal om att det skulle skjutas upp än en gång till december.  Hon blev utsedd till den sjätte sexigaste kvinnan i världen 2007 på FHMs lista över de 100 sexigaste kvinnorna.

image101
Den bästa av dom alla är, Santiago Cabrera.

Santiago föddes som mellanbarnet av en chilensk diplomat och hemmafru i Caracas, Venezuela. Cabrera bodde i Toronto, London, Madrid och Rumänien innan hans familj slutligen återvände till Chile då han var femton år gammal. Som kapten i sitt fotbollslag under högstadiet fokuserade Cabrera också på friidrott innan han bytte inriktning och satsade på skådespeleri då hans högstadielärare i drama försökte få honom prova på skådespeleriet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0